kesinnlikle işe yarayacağını düşünüyorum bu formülün,çünkü şu bilimsel bir gerçekki C vitamini demirin emilimini artıtıyor..dolayısıyla ikisinin birarada alınması gerekiyor..ama bunun içinde aynı zamanda şöyle bir yanılgı da var,pekmezde sandığımızdan daha az demir varmış,mesela maydonoz da bile daha çok varmış...CADIARZU
yalnız bu formül güzel olmasına güzel de başka etkileri yokmu,yani gece yatmadan önce içilmesi kilo aldırabilir diye düşünüyorum..acaba ara öğün gibi yapılsa daha iyi olmaz mı:uhm:
esra ben tüp bebek tedavsi için bırakmayı düşünüyorum günde 2 defa alıyorum.kadın doğ.uz.dr. etkiler dedi. bende 6 aydan beri atak geçirmedim çok şükür.
esracım özel den msn adresi ni yazsan ordan görüşebiliriz inan çok duacın olurum,prof ali gül varmışl onunla görüştünmü ben radevu alamıyorum çok yoğunmuş...
filiz öncelikle çok geçmiş olsun
geçen yıl ben de FMF şüphesiyle bir sürü testten geçtim
en son Genetik testi yapıldı ve FMF olmadığım anlaşıldı
benimkisi gaz sancısıydı ben biliyordum ama doktorlara anlatamamıştım
stres ve üşütünce veya ani hava değişikliklerinde feci karın ağrım oluyor
ve gaz çıkaramıyorum
kusmaya başlıyorum,en son da serum takılınca biraz rahatlıyorum
belirtiler FMF gibi,
neyse çok şükür bende o hastalık yokmuş ama eğer FMF olsaydım sürekli kullanılması gerek ilacı
(adını tam hatırlamıyorum ko ile başlıyodu) hamilelik düşündüğüm dönemde farklı bir ilaç verileceğini ve doğuma hatta emzirme süresi bitene kadar da o ilacı kullanmam gerektiğini söylemişti dr.
istersen bu konuyu bir araştır
sağlıklı günler