bende ıkı tane var,almak istersen..ama bırınde hafiften çizik var,göruntu kalıtesını etkılemıyor..
dıgerının kapağı çatlak..
Eki Görüntüle 1159072 Eki Görüntüle 1159073
bende ıkı tane var,almak istersen..ama bırınde hafiften çizik var,göruntu kalıtesını etkılemıyor..
Ve ya herhangi 6 ci hissi olaniniz varmI arkadaslar bu konuyu acmamin sebebi inanip pisman olanlar inanip deneyip gitmeye devam edenler inanip nefret edenler inanmayanlar dusuncelerinizi merak ediyorum ve paylasimlarinizi uzerinizde birakdigi psikolojik etkileri merak ediyorum
aslında fal etkıdır :) sana soylerler ve sende ınanırsın :) ınanmazsan da ınanmazsın :) etkıye tepkı yanı :)Ve ya herhangi 6 ci hissi olaniniz varmI arkadaslar bu konuyu acmamin sebebi inanip pisman olanlar inanip deneyip gitmeye devam edenler inanip nefret edenler inanmayanlar dusuncelerinizi merak ediyorum ve paylasimlarinizi uzerinizde birakdigi psikolojik etkileri merak ediyorum
ANlamadimmm neyin kapagi catlak)))konuyla ilgisi nee
ılk basta sadece altıncı hıssı olan varmı yazmışdın..bende elimdekılerı koydum ıste,cd nın kapağı çatlak..
Evet bazen hissiyatlar doğru çıkabiliyor. Ama ben yine de inanmak istemiyorum.
Eğlencesine fal baktırırdım kısa zaman önceye kadar.. artık kendimi tutuyorum baktırmayacağım asla...
alışkanlıktan dolayı kahveyi direkt kapatırdım kendi kendime bakardım bunu da yapmıyorum.
Bu fal olayları çok aldatıcı oluyor. Negatif bir söz söylendiğinde o negatiflik sizi içine alıyor. ve yaşanmayacağı varsa bile yaşanıyor...
Laf olsun diye okumak, bakmak, baktırmak bile kuran ayetlerini inkar etmektir ( isteyen inanmayabilir)
Hayatımız her zaman 4x4 değildir. Kimimiz evlenemiyoruz, kimimiz iş bulamıyoruz vs
Bunları kendi içimizde bile zor kabullenip sabrederken bir başkasından duymak yıkıcı olur
Bir arkadaşım vardı sevgilisiyle ayrılacağını söylemişti de resmen depresyona girmişti
Eğriyi doğruyu bilebilecek bir insanın önce kendisine faydası olur
Gidipte sıradan insanlardan geleceğini öğrenmeye çalışanlara çok gülüyorum...
Edit: ama 6. hissim çok kuvvetlidir.
inanmıyorum. hiç inanmadım zaten..Ve ya herhangi 6 ci hissi olaniniz varmI arkadaslar bu konuyu acmamin sebebi inanip pisman olanlar inanip deneyip gitmeye devam edenler inanip nefret edenler inanmayanlar dusuncelerinizi merak ediyorum ve paylasimlarinizi uzerinizde birakdigi psikolojik etkileri merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?