aranizda fala inananlar ????

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Ve ya herhangi 6 ci hissi olaniniz varmI arkadaslar bu konuyu acmamin sebebi inanip pisman olanlar inanip deneyip gitmeye devam edenler inanip nefret edenler inanmayanlar dusuncelerinizi merak ediyorum ve paylasimlarinizi uzerinizde birakdigi psikolojik etkileri merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ıkı tane var,almak istersen..ama bırınde hafiften çizik var,göruntu kalıtesını etkılemıyor..

dıgerının kapağı çatlak..

hahahahaha milly allah seni ne yapmasın resmen ev yıkıldı kahkahamdan

konu sahibi fala inanmam, öyle ki falım sakızının içinden çıkanlara bile ama burada bir konu okumuştum, arkadaşın birine 3 kere evleneceksin, hepsi ölecek falan falan demişler, kız ağır depresyona girmişti.. o günden sonra inanacağım varsa da inanmam gerçi işin günah kısmını geçtim, psikolojik kısmı da çok çok ağır..

6. Hisse inaniyorum.bu ozellikteki insanlarin fallarida cikiyor.yalniz su var!!!!! Her soyledigi cikmiyor.mesela 3sey diyorsa bazen biri bazen ikisi cikiyor.bilemiyorum belki konsantreylede ilgili olabilir.hislerine guvendigim 2tanidik var ikiside istekli bakmiyor.

aslında fal etkıdır :) sana soylerler ve sende ınanırsın :) ınanmazsan da ınanmazsın :) etkıye tepkı yanı :)

fala hem ınanırım, hem ınanmam ınanırım; geçmişten söz eder
inanmam; gelecekten söz eder

Son düzenleme:
Evet bazen hissiyatlar doğru çıkabiliyor. Ama ben yine de inanmak istemiyorum.
Eğlencesine fal baktırırdım kısa zaman önceye kadar.. artık kendimi tutuyorum baktırmayacağım asla...
alışkanlıktan dolayı kahveyi direkt kapatırdım kendi kendime bakardım bunu da yapmıyorum.

Bu fal olayları çok aldatıcı oluyor. Negatif bir söz söylendiğinde o negatiflik sizi içine alıyor. ve yaşanmayacağı varsa bile yaşanıyor...

Fala inanmam ama garip şekilde 6. hissim vardır, bazen kendimede hissederim ama genelde başkalarına. Allahın bize verdiği cüzzi iradeyi şirk koşmak amaçlı yapmak çok günah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Demekki fala degil enerjilere inaniyosun yani falcilar sayesinde herhangi biseye inandirilmak seni korkutuyo ok acdigim konuya dahil oldugunuz icin tesekkurler

Laf olsun diye okumak, bakmak, baktırmak bile kuran ayetlerini inkar etmektir ( isteyen inanmayabilir)
Hayatımız her zaman 4x4 değildir. Kimimiz evlenemiyoruz, kimimiz iş bulamıyoruz vs
Bunları kendi içimizde bile zor kabullenip sabrederken bir başkasından duymak yıkıcı olur
Bir arkadaşım vardı sevgilisiyle ayrılacağını söylemişti de resmen depresyona girmişti

Eğriyi doğruyu bilebilecek bir insanın önce kendisine faydası olur
Gidipte sıradan insanlardan geleceğini öğrenmeye çalışanlara çok gülüyorum...

Edit: ama 6. hissim çok kuvvetlidir.

Son düzenleme:

Kizlar acdigim konuya katildiginiz icin coook tesekkurler paylasimlarimiza devammmm cunki inaniyorumki her paylasimin bunu okuyacak herkese bir faydasi olacakdir cok tesekkurler

Fal diye bit şey yoktur.. Bazı şeyleri bildigini söyleyen hocalar ise cincıdir.. Kimisi muska yapar ama bunlar hep yan tesir eder. Sakın haa sakın anne adınzıı vs verip bazı şeylere baktırmayın. Yoksa size musallar olurlar.. Hayatınız kayar..

inanmıyorum. hiç inanmadım zaten..

Son düzenleme:
6. hissim çok kuvvetlidir benim. Olacak olayları önceden hissetmişliğim, rüyalarımda görmüşlüğüm çoktur. Ama bunun falla bir alakası yok sanırım.
Fala çok şükür ki inanmıyorum. Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Peygamberler bile Allah'ın izin verdiği kadar bilebilir ve hissedebilir.

Bir dönem laf olsun diye fal baktırırdım, bayılırdım anlatılanları dinlemeye. Ama şimdi onun bile çok çok günah olduğunu öğrendim ve tövbe ettim. Benim yorumum hep dini açıdan oldu ama psikolojik olarak da şöyle söyleyeyim; inansan da inanmasan da ciddi manada kafanı kurcalıyor söylenilenler. Acaba çıkacak mı diye düşünmeden edemiyorsun, bir olay oluyor fala yorumluyorsun falan. Bence hiç meşgul olunmamalı bu tarz şeylerle.

fala çok inanmam.
6. hissim ve önsezilerim çok kuvvetli, özellikle gördüğüm rüyalara çok inanırım çünkü çıkar.
bir de ilk tanıştığım anda karşımdaki insan hakkında oluşan hislerime güvenirim, şimdiye kadar sezgilerim beni yanıltmadı.

Son düzenleme:
Arada anlamlı rüyalar görürüm ama 6. hissim öyle çok kuvvetli değildir.
Bi dönem acayip fal baktırıyordum, terapi gibi oluyordu ama falın hayatımı kötü etkilediğini düşünüyorum artık. O yüzden bir süredir baktırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…