aranizda fala inananlar ????

6. hissim çok kuvvetlidir benim. Olacak olayları önceden hissetmişliğim, rüyalarımda görmüşlüğüm çoktur. Ama bunun falla bir alakası yok sanırım.
Fala çok şükür ki inanmıyorum. Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Peygamberler bile Allah'ın izin verdiği kadar bilebilir ve hissedebilir.

Bir dönem laf olsun diye fal baktırırdım, bayılırdım anlatılanları dinlemeye. Ama şimdi onun bile çok çok günah olduğunu öğrendim ve tövbe ettim. Benim yorumum hep dini açıdan oldu ama psikolojik olarak da şöyle söyleyeyim; inansan da inanmasan da ciddi manada kafanı kurcalıyor söylenilenler. Acaba çıkacak mı diye düşünmeden edemiyorsun, bir olay oluyor fala yorumluyorsun falan. Bence hiç meşgul olunmamalı bu tarz şeylerle.

Yazdiklarini sanki ben yazmisim hemfikiriz cok tesekkurler

fala çok inanmam.
6. hissim ve önsezilerim çok kuvvetli, özellikle gördüğüm rüyalara çok inanırım çünkü çıkar.
bir de ilk tanıştığım anda karşımdaki insan hakkında oluşan hislerime güvenirim, şimdiye kadar sezgilerim beni yanıltmadı.

Bendede ayni canim birisini hamile gordugumde muhakkak cikiyo ama bu tabiki fal deyil elhamdulillah

Bir ara hayatımda biri varken çok falcıya gittim İstanbul'da hem de hep tavsiye edilen milletin gittiği falcılar. %95 i onunla evleneceksin dönecek seni seviyor dedi sonuç o başkasıyla evli şu an benle olmadı dönmedi sevginin de alakası yok. Demekki bu fallar çıkmıyor :)

Fala inanmam falsiz da kalmam :) Fala baktiririm ama sadece kendimi rahatlatmak amaciyla.

aslında fal etkıdır :) sana soylerler ve sende ınanırsın :) ınanmazsan da ınanmazsın :) etkıye tepkı yanı :)

fala hem ınanırım, hem ınanmam :27: ınanırım; geçmişten söz eder
inanmam; gelecekten söz eder:34:

Bak bu doğru olabilir.
Taksimde kafede kahve+tarot falıma baktı erkek arkadaşım için bu çocukla evlilik var dedi evlendim :1:

Konu sahibi altıncı hisse inanırım ki zaman zaman şaha kalkarım. Ama bu konuda neye yönelip hissini hangi konuda kullanırsan o konuda algın açık olur.

Fala yönelirsen o konuda bilgi verir. Ne kadar doğru tartışılır. Tehlikeli iştir. Gaybı sadece Allah bilir.

Merhaba taksımdekı falcı oktayı tanıyo musun acaba cok ıyı bakıyodu ayrılmış ulaşamıyorum suan nerde calıştıgına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben universite 1.ci siniftayken bir hatuna gittim. Sonra Ankara forumunda okudum, millet berbat, zirva vs demis ama o hatunun bana dedigi herrrrrrr sey tuttu, her sey ; birisi haric. Evleniceksin demisti olmadi :))

Kolayca bilinemeyecek seylerdi acikcasi, kadin yurtdisina ne zaman gidecegimi bile bilmis. :53:

O zaman ciddiye almamistim ama vallahi billahi zamaniyla cikmis.

fala inanmam baktirmamda
ama kendim bakiyorum
tuhaf bir sekilde bazan öyle bir his geliyor ki yakinimda kim varsa
kahve ic kapat diyorum
ve o zaman ne dersem cikiyor cok ilginc
ve rüyalarim
her rüya degil ama cogu ertesi gün mutlaka yasaniyor
dedigim gibi inanmiyorum ama bu altinci his diyelim adina
bu güc benimle yani
hatta babami kaybettigim ara sadece bos fincana bakiyordum
cok ilginc o artik gelmiyor o his yani
ama kahve falina bakiyorum
kücüklügümden beri

fala inanmam baktirmamda
ama kendim bakiyorum
kahve ic kapat diyorum
ve rüyalarim
bu güc benimle yani
kücüklügümden beri

Fal topigine allaim o zaman seni sekerim, gel bize de bak:3:

fala inanmam baktirmamda
ama kendim bakiyorum
kahve ic kapat diyorum
ve rüyalarim
bu güc benimle yani
kücüklügümden beri

Fal topigine allaim o zaman seni sekerim, gel bize de bak:3:

Bize de baksanaa :1::3:

6. Hisse inanirim ama faldan nefret ederim , hayatimda bi kere baktirdim istemeyerek , daha once hic gormedigim kadin sevgilindenmi ayrildin dedi ve onun isminin harflerini tek tek soyledi. falcilari hic sevmedim ztn dedikleri her sey dogru diye bisey yok

Amacım asla tartışma çıkartmamakla beraber net bilgi sunmaktır:

Dinimizin kesinlikle yasakladığı falcılık, bir çeşit gaybdan haber vermedir. Halbuki, Kur'an-ı Kerîm; gaybı, Allah'tan başka hiçbir kimsenin bilemiyeceğini, peygamberlerle melekler dahi, kendilerine vahyedilmedikçe gaybdan haber veremeyeceklerini açıkça bildirmektedir:
artık KURAN IN üstüne laf edilemez ...yok eğlencesine yok öylesine inanmıyorum ama muhabbet oluyo vs..vesvesedir bişey günahsa günahtır..
sevgiyle kalın fala inanmayın:34:

Merhaba taksımdekı falcı oktayı tanıyo musun acaba cok ıyı bakıyodu ayrılmış ulaşamıyorum suan nerde calıştıgına

Evet

Tanımam arkadaşım. Ben makarasına gittiğim kafede baktırmıştım hiç hatırlamayacağım birine. Eşimle evlenmek niyetiyle çıkmaya başladık zaten falcı geçinen biri mi yol gösterecek bize? :1:

Back