Aranızda eşine kendini sevdirmek için uğraşan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
65
1
86
56
Erzurum
evet arkadaşlar benim sorunum da bu. kendimi çaresiz hissediyorum. 13 yıllık evliyim ve iki çocuğum var.öyle çok güzel bir kadın değilim ama çevremde işyerim olsun, komşularım olsun, arkadaşlarım, akrabalarım olsun sevilen ve sayılan bir insanım. ama her nedense eşim tarafından sevilmediğimi düşünüyorum. acı çekiyorum çünkü ben eşimi seviyorum. ona kendimi nasıl sevdirebilirim? onunla konuşmak istiyorum ama görünmez bir kalesi var sanki yıkamıyorum. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. :çok üzgünüm:

Esinin seni sevmedi fikrine nasil vardin ?
Kendisimi söyledi seni sevmedini?
Belki hissettiklerini belli etmiyordur olabilirmi ?
Nede olsa sen esini daha iyi tanirsin

bazen erkekler sevgısını dısa vurmaslarr amma kadınlarına ıctenlıkle sahıptırlerrr severleer ama ulu ortaa herseyı acaık acık bellı etmeslerrr zaten seven erkelerın cogu bı zaman sonraa sevgılerını dısa vurmazlafrrr nedense hep boyle oluyorr cılvelı oll sexy gıyın cok fazla sırnasmadan onaa karsı yapmıyomuss gıbı davrannn senınn ıyı bır dısı old kavrayabılsınnn kacan kovalanrı mısalı ol

Gerçekten eşinizin sizi sevmediğini nereden anladınız. Belki adamın huyu öyledir. Soğuktur. Gerçi eşinizi tabiki siz bizden daha iyi tanırsınız ama 13 yılın sonunda eşiniz sizi sevmekten vazgeçtiyse neden uğraşıyorsunuz ki. Evlilikte sevginin bitmesi evliliğinde bitmesidir. Bu yüzden ben eşinizdeki değişikliği hemen buna yormayın derim. Adamın belki başka sorunları vardır. Öncelikle bunu araştırın.

keşke bu sevme işini evlenmeden önce halletmiş olsaydınız...
ne desem bilemedim ki..eminim çok gurur kırıcıdır..

Bence bu sevgisizlik değilde, monotonluk olabilir....

13 yıl uzun bir süre...Evlilikler de nedense belli bir süre sonra sevgiyi dışa vurmamaya başlıyor çiftler. Bence bu tek erkek için değil kadın içinde geçerli. Bence ortak alanlar yaratmalısınız kendinize...Sevdiği şeylerde süpriz yapabilirsiniz mesela....

Bence bu sevgisizlik değilde, monotonluk olabilir....

13 yıl uzun bir süre...Evlilikler de nedense belli bir süre sonra sevgiyi dışa vurmamaya başlıyor çiftler. Bence bu tek erkek için değil kadın içinde geçerli. Bence ortak alanlar yaratmalısınız kendinize...Sevdiği şeylerde süpriz yapabilirsiniz mesela....

katılıyorum..

sevmediğini belli eden davranışlar yada konuşmalar mı yaptı
nerden bu düşünceye vardın yas ilerledikçe
ve evlilik yıllandıkça belki monotonluk olmuştur

nasıl yani.sevmediğini nerden biliyosun ki.

Gerçekten eşinizin sizi sevmediğini nereden anladınız. Belki adamın huyu öyledir. Soğuktur. Gerçi eşinizi tabiki siz bizden daha iyi tanırsınız ama 13 yılın sonunda eşiniz sizi sevmekten vazgeçtiyse neden uğraşıyorsunuz ki. Evlilikte sevginin bitmesi evliliğinde bitmesidir. Bu yüzden ben eşinizdeki değişikliği hemen buna yormayın derim. Adamın belki başka sorunları vardır. Öncelikle bunu araştırın.
burbuk yine doğru söylüyo.alkisalkisalkis

Sevgisi bitmemistir....sadece sevgisini göstermeye ihtiyac duymuyordur kanimca...:kahve:

13 yil az uz bir zaman degil..bazi duygular monotonlasiyor, muhtemelen esindede böyle....mutlaka seviyordur...yoksa neden hala yaninda olsun?:delphin:

Konusman gerek bence...görünmez kalesini yikmak pahasina.....

Icindekileri esinle paylas....yoksa kendi kendine aci cekmekle sadece kendini yipratirsin...belkide hicte düsündügün gibi degil...insallah...:teselli:

13 yıllık evlisiniz:( son zamanlardamı böyle oldu yoksa ilkgünden berimi?

sevmiyor diye düşünme bence.
sevgisini göstermesi gerektiğini unutmuş olamazmı
hatırlat canım
ilği beklediğini belli etsen bakalım nediyecek.

Bence eşin seviyor ama belli etmiyor canım, erkekler genelde böyledir, aslında bizde ne sevgimizde ne de başka konularda karşılık beklemesek aslında kendi mutsuzluğumuzu kendimiz yaratmamış oluruz, zaten sevgi illaki karşılıklımı olmalı? Haa karşılıklı demekki adam senle sürdürüyor, hayat şartları öyle ağır ki canım eşleride biraz anlamak lazım, ne olursa olsun sen içindeki samimi sevgini ona belli etmeye devam et.

Canım ablacım..ılk öncellikle..Annemde çok çekti babamdan ama azda olsa sabretti babam şimdi annemin sözünden çıkmıyor..

13 yıl evlide olsan sabret ne kadar sabredersen o kadar güzel sonuçlara ve güzel günlere ULAŞIRSIN..

Konuşmalısın bencede..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor bi soru olduğu kesin ... Mutlu bir yuva kurmayı kim istemezki ömür boyu sevebileceği Bütün dertlerini sıkıntılarını paylaşabileceği bir eşi olmasını benimde yaşım genç ama evlenmekten az biraz korktuğum kesin ( soruya gelince kalp kalbe karşıdır derler Ağzından çıkan söze değil Yüreğinden gelen sese bakmalı gözlerinden gerçekten sevdiği anlaşılır .. ) Bide şu varki sevdiğini anlamak için gerçekten kişinin önce eşini kendisinin gerçekten sevip sevmediğini düşünmeli sonra eşini düşünmeli, nedense evlendikten sonra işler biraz degişiyor galiba evlilik sanki bir alişkanlik haline geliyor ve eşler birbirlerine gostermeleri gereken özveri ve özeni unutuyorlar !!! kişi önce kendini yargilayip hesaba çekmeli sonra karşisindakini... ALLAHım bekar kardeşlerimize mutlu huzurlu saygılı sevgili yuva kurmalarını nasip etsin inş...

13 yıl sonramı yani sevdirceksiniz.desenize 13 yıl boşuna gitmiş...

Bence eşiniz sizi sevmese 13yıldır sizle neden birlikte olsun...
belki sevgisini belli etmiyodur..cok detaysız olmuş yazınız mesela 13yıldır böyleyse size yaklaşmıyorsa öpmüyorsa sizi seviyorum demiyorsa ,canım lafı agzından hiç çıkmamışsa,ne bileyim bakışlarıyla sefkat vermiyorsa haklı olabilirsiniz...

sevgili bekar ve evli arkadaşlarım, öncelikle verdiğiniz yanıtlar için hepinize çooook teşekkür ederim. monoton bir yaşantımız var çok doğru, işten eve evden işe, ayrıca "seni sevmese 13 yıldır yanında olmaz" diyen arkadaşlarım eşimde hep aynı cevabı verir bana. ama ne yazıkki bu bana yeterli gelmiyor. nedense eşimin eve sadece çocuklar için geldiği hissinden kurtulamıyorum. çünkü eve geldiğinde koltuğunda ya TV izler ya uyur. arada çocuklarla oynar sever onları.benimle ne işle ne de sıkıntılarımızla ilgili hiç konuşmaz. bende kendimi gereksizmişim gibi hissediyorum. sizce yanılıyor muyum? konuşmak istediğimde yıllardır aynı cevabı alıyorum "mizacım böyle değişemem" diyor. anlayacağınız zor bir kocaya sahibim. aranızda benim gibi hissedenler var mı? yoksa bende mi bir anormallik var sizce? tekrar tekrar teşekkürler. a.s.

canten kayayı tanırmısınız bilmem kişisel gelişim uzmanı.çok hoş bi tespiti var erkekler hakkında.bir çift geliyor kadın erkeğin sevgisini yansıtmamasından şikayetçi bizler gibi:)canten kaya soruyor eşini seviyormusun.erkek evet diyor.e peki neden sölemiyorsun?eşin artık onu sevmediğini düşünüyor.sevmesem söylerim artık sevmiyorum diye demekki hala seviyorum.:))işte erkek beyni böyle çalışıyor hanımlar.erkek sonuç odaklı davranırmış kadınlar ise paylaşım odaklı.biz sürekli sevgimizi belli etmek ve karşı taraftan da duymak istiyoruz ama erkekler çoğunlukla bu şekilde davranıyor.benim eşimde de dahil buna.üzülmeyin belki ona bir mesaj yollayabilirsiniz o da karşılığında size sevgisini anlatan bir mesaj yollar böylece siz de eşinizin sizi hala sevdiğini daha iyi hissedebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X