- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
üzme canım kendini böylesi hayırlıymış demekki, emin ol bizde senin için üzüldük en azından kendi başımıza böyle birşey geldiğini düşündük, geçtiğimiz hafta istanbul sultangazide karakola saldırı oldu duymuşsundur mutlaka, şehit olan polisin 4 gün sonra düğünü olacaktı ama kısmet değilmiş belkide böylesi daha hayırlı olduğu için böyle oluştur... sende üzülme insan başına ne geleceğini bilemiyor belki senin için daha hayırlı biri çıkacak karşına böyle düşün.
canım benim hakkında hayırlısı gerçekten evet belki çok zor atlatacaksın ama sonra çok iyi olacaksın eminim buna...Allahım seni hak edenlerle karşılaştırsın inşallah...Seni bu halde bırakanında vicdanı hep sızlayacak emin ol adım attığı yerde sen olacaksın ama ozaman için çok geçmiş olacak çünkü sen kendine mutlu yeni bir yol çizmiş olacaksın...Ben buna yürekten inanıyorum senin günahını aldılar ya o vicdanla yaşasınlar artık
Canım hayatta her şey kısmet. Arkadaşım evlendi çok şahane bir düğünle. Ama düğünden sonra kaza geçirdiler gelin damat hastanedeler ve hala yoğun bakımdalar. Allah her şeyin hayırlı, uğurlusunu versin.
Teşekkür ederim kızlar
çok şükür gittik geldik
yorgunluktan ölüyorum
ama tatlı yorgunluk bunlar :)
dolapların içini sildik eşyalarımı da yerleştirdik evi de sildik süpürdük geldik
baya toparlandı
nişanlımın eşyaları vardı heryerde, o yüzden kolay olmadı valla evi yoluna koymak
koltuklarım da geldi hepsini birden gördüm, çok harika eşyalarım
allahım huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah hepimize
çok güzel mutluluklar bunlar
Teşekkür ederim kızlar
çok şükür gittik geldik
yorgunluktan ölüyorum
ama tatlı yorgunluk bunlar :)
dolapların içini sildik eşyalarımı da yerleştirdik evi de sildik süpürdük geldik
baya toparlandı
nişanlımın eşyaları vardı heryerde, o yüzden kolay olmadı valla evi yoluna koymak
koltuklarım da geldi hepsini birden gördüm, çok harika eşyalarım
allahım huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah hepimize
çok güzel mutluluklar bunlar
slm ekım gelınlerı ve benn :) benımde cogu sey bıttı sayılır şey sorcaktım dans muzıklerınızı sectınız mı ewetse hangılerı soylermısın ben tam karar veremedım daha ?
slm ekım gelınlerı ve benn :) benımde cogu sey bıttı sayılır şey sorcaktım dans muzıklerınızı sectınız mı ewetse hangılerı soylermısın ben tam karar veremedım daha ?
Günaydın herkese,
Rabbim nasip etseydi bana bnmde 29 eylül ve 7 ekimdeydi düğünüm ama olmadı.
Hala şokdayım zten evin bir köşesinde aldığım çeyizlik eşyalarım duruyor o odaya giremiyorum görmek bile içimden gelmiyor hiçbirşeyi
hepimize mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?