• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

sıkıntıların geride kalacağı günler çok yakın inşallah benim tek eksiğim gelinlik onuda yarın alacağım ve oturup bekleyeceğim mutlu sonu :16:

sıkıntıların geride kalacağı günler çok yakın inşallah benim tek eksiğim gelinlik onuda yarın alacağım ve oturup bekleyeceğim mutlu sonu :16:

tek eksiğin gelinlik olsun tatlım aman benim 3 gün sonra düğünüm var ve gelinliğim hala hazır değil...kuvvetle ihtimal yarın hazır olacak..kayınvalidem diktiği için anca sıra gelebildi:52::52::52:ama inanırmısın ben herşeyi kafama takan ben gelinliğim konusunda çok rahatım bu yüzden ya çok güzel bişey çıkacak ortaya yada berbat olacak hayırlısı artık:52::52:
Şaka maka ben yaklaşık 3 gün sonra evleniyorum çok değişik duyguymuş biraz hissizleştim nedense sizde de öle oldumu ki?

tek eksiğin gelinlik olsun tatlım aman benim 3 gün sonra düğünüm var ve gelinliğim hala hazır değil...kuvvetle ihtimal yarın hazır olacak..kayınvalidem diktiği için anca sıra gelebildi:52::52::52:ama inanırmısın ben herşeyi kafama takan ben gelinliğim konusunda çok rahatım bu yüzden ya çok güzel bişey çıkacak ortaya yada berbat olacak hayırlısı artık:52::52:
Şaka maka ben yaklaşık 3 gün sonra evleniyorum çok değişik duyguymuş biraz hissizleştim nedense sizde de öle oldumu ki?

cnmm o gün geldi çattı vay be eğer olsaydı senden brgün sonrada bnm düğünüm oalcaktı. Ama kısmet değilmiş.

Sana sonsuz mutluluklar canm.

inşallah gönlünden geçtiği gibi olur gelinliği, demekki herkes aynı durumda bende hem mutluyum hem mutsuz ortada bi yerdeyim, bu aralar sanki bu gezegene yeni gelmiş bi yabancı gibiyim aptal aptal geziniyorum, konuşurken kekeliyorum, heşeyimi bi yerlerde unutuyorum... baya tuhafım anlayacağın artık olsun bitsin herşey iyileşmek istiyorum :30:

Nişanlanıyorum ben :17: Gelin henüz olmuyorum :9:
Ekim nişanlısı olaraktan yazmak istedim :6:

Ayyyy heycan basladi esyalarimin yerlesmemesi daha heycanli ama bir daha aslaaaaa alfemodan kibrit copu bile almam herkeze soyleyin cooook gec gonderiyorlar

ya ben cok stresteyım, eksıklerım bıtmedı 6 gunum kaldı, düğün acık havada olcak onun stresı sardı bıde:S bı garıp hallerdeyım yaa noluyo banaa mutluluktan ucuyo olmam lazımdııı:S

Benim de 2 gün sonra nikahım var evleniyorum.Hep bekar kalmak isterdim ya da çok geç evlenmek.Kendimi garip hissediyorum.Büyümüş gibi bile hissetmiyorum.

Son günler artık hayırlısıyla sorunsuz atlatsak şu günleri Allah'ım yardım et bize yüzümüzün akıyla çıkalım hepimiz... Yarın nikahım kıyılacak yirmisinde de ilk düğün yirmi üçünde ikinci düğün bakalım neler olacak :1: :16:

balayından bugun dönduk:)) o kadar stres telase.... hepsi bıttı gıttı hersey harıkaydı cok sükür. sımdı evıme adapte olmaya calışıyorum heryer heryerde, yarın iş başı yapıcam uff:( keske hep balayında kalsak:))) buarada tum ekım gelınlerıne mutluluklar

Back