• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

xKaderimsin // 6 Ekim 2012

finger // 6 Ekim 2012

bilana_26 // 6 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

kkarantinaa // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

kumandabende // 27 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Herkese merhaba,

Zor günler geçiriyorum benim evlilik işi hayallaerde kaldı artık ayrıldık.
Bitti artık herşey....

o yüzden giremedim topiğe kendimi toparlama aşamasındayım nasıl olacak bilmiyorum ama

Allah güç kuvvet versin.

Hepinize mutluluklarrrrrrr inş. sevginiz hiç bitmezzz

üzme canım kendini böylesi hayırlıymış demekki, emin ol bizde senin için üzüldük en azından kendi başımıza böyle birşey geldiğini düşündük, geçtiğimiz hafta istanbul sultangazide karakola saldırı oldu duymuşsundur mutlaka, şehit olan polisin 4 gün sonra düğünü olacaktı ama kısmet değilmiş belkide böylesi daha hayırlı olduğu için böyle oluştur... sende üzülme insan başına ne geleceğini bilemiyor belki senin için daha hayırlı biri çıkacak karşına böyle düşün.

canım benim hakkında hayırlısı gerçekten evet belki çok zor atlatacaksın ama sonra çok iyi olacaksın eminim buna...Allahım seni hak edenlerle karşılaştırsın inşallah...Seni bu halde bırakanında vicdanı hep sızlayacak emin ol adım attığı yerde sen olacaksın ama ozaman için çok geçmiş olacak çünkü sen kendine mutlu yeni bir yol çizmiş olacaksın...Ben buna yürekten inanıyorum senin günahını aldılar ya o vicdanla yaşasınlar artık

Canım hayatta her şey kısmet. Arkadaşım evlendi çok şahane bir düğünle. Ama düğünden sonra kaza geçirdiler gelin damat hastanedeler ve hala yoğun bakımdalar. Allah her şeyin hayırlı, uğurlusunu versin.

Çok üzüldüm canım ama sıkma tatlı canını herşey olacağına varır, hayırlısı buymuş demek ki senin için...

üzme canım kendini böylesi hayırlıymış demekki, emin ol bizde senin için üzüldük en azından kendi başımıza böyle birşey geldiğini düşündük, geçtiğimiz hafta istanbul sultangazide karakola saldırı oldu duymuşsundur mutlaka, şehit olan polisin 4 gün sonra düğünü olacaktı ama kısmet değilmiş belkide böylesi daha hayırlı olduğu için böyle oluştur... sende üzülme insan başına ne geleceğini bilemiyor belki senin için daha hayırlı biri çıkacak karşına böyle düşün.

canım benim hakkında hayırlısı gerçekten evet belki çok zor atlatacaksın ama sonra çok iyi olacaksın eminim buna...Allahım seni hak edenlerle karşılaştırsın inşallah...Seni bu halde bırakanında vicdanı hep sızlayacak emin ol adım attığı yerde sen olacaksın ama ozaman için çok geçmiş olacak çünkü sen kendine mutlu yeni bir yol çizmiş olacaksın...Ben buna yürekten inanıyorum senin günahını aldılar ya o vicdanla yaşasınlar artık

Canım hayatta her şey kısmet. Arkadaşım evlendi çok şahane bir düğünle. Ama düğünden sonra kaza geçirdiler gelin damat hastanedeler ve hala yoğun bakımdalar. Allah her şeyin hayırlı, uğurlusunu versin.

bende öyle diyorum ama çektiğim acının tarifi yok.

Hayırlısı Rabbimden, Gönlümdeki insanı hayırlı eyleyip inş. bana döndürür.

Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden ve gönlünüzden geçen herşey inş. gerçekleşir.....

Teşekkür ederim kızlar
çok şükür gittik geldik
yorgunluktan ölüyorum
ama tatlı yorgunluk bunlar :)
dolapların içini sildik eşyalarımı da yerleştirdik evi de sildik süpürdük geldik
baya toparlandı
nişanlımın eşyaları vardı heryerde, o yüzden kolay olmadı valla evi yoluna koymak
koltuklarım da geldi hepsini birden gördüm, çok harika eşyalarım
allahım huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah hepimize :nazar:
çok güzel mutluluklar bunlar :16:

slm ekım gelınlerı ve benn :) benımde cogu sey bıttı sayılır şey sorcaktım dans muzıklerınızı sectınız mı ewetse hangılerı soylermısın ben tam karar veremedım daha ?

Teşekkür ederim kızlar
çok şükür gittik geldik
yorgunluktan ölüyorum
dolapların içini sildik eşyalarımı da yerleştirdik evi de sildik süpürdük geldik
baya toparlandı
nişanlımın eşyaları vardı heryerde, o yüzden kolay olmadı valla evi yoluna koymak

hadi geçmiş olsun :) şimdi sıra bende bizde haftasonu bi kat temizledik, önümüzdeki haftasonu çeyizim gidecek hayırlısıyla inşallah, çok yorgun hissediyorum artık kendimi olsun bitsin herşey sabahları uyumak istiyorum, kocişimle yepyeni koltuklarda oturmak kahve keyfi yapmak istiyorum artıkkkk :38:

Teşekkür ederim kızlar
çok şükür gittik geldik
yorgunluktan ölüyorum
baya toparlandı

hadi gözün aydın canım , bunu da atlattın darısı başımıza :1:

slm ekım gelınlerı ve benn :) benımde cogu sey bıttı sayılır şey sorcaktım dans muzıklerınızı sectınız mı ewetse hangılerı soylermısın ben tam karar veremedım daha ?

İki düğünüm olacak birinde Mithat Körler beni sensiz bırakma , diğerinde Kartal Tibet'in söylediği şekliyle seven ne yapmaz olacak şuanlık fikir bu ama zaman olduğu için değişebilir belki :16:

Günaydın herkese,

Rabbim nasip etseydi bana bnmde 29 eylül ve 7 ekimdeydi düğünüm ama olmadı.
Hala şokdayım zten evin bir köşesinde aldığım çeyizlik eşyalarım duruyor o odaya giremiyorum görmek bile içimden gelmiyor hiçbirşeyi:(

hepimize mutluluklar

Son düzenleme:
Slm ekim gelinleriii:) moonlıght_nıght cok uzuldum canım ya, vardır herseyde bır hayır oyle düşünmeye çalış. kader kısmet işte ilerde üzülecek olsaydın bence bundan daha fazla canın yanardı. ıns hayat buyuk mutluluklar yasatr sana..
uzun zamandır gıremedım malum egıtım ogretım sezonumuzu actık:) bı yandan okul bı yandan düğün telası buyuk stresteyım:( yarın evıme esyalar gelıcek sonunda, pazar gunude ceyızlerı alıp getırcez bursadan. daha perdem halım ve televızyonum yok:( bıde bu ara stresten sanırım ben cok arıza cıkarır oldum ya gergınım, kendıme de kızıorum.. artık su 2 haftada gecsın uyuyup uyanıp balayında olmak ıstıyorum:) bı sorunda o gunki hava durumu! acıkta olacak düğün. inş o gün ekımın en sıcak gunu olur:)) benım ılk giriş müziğim historia de un amor, dans şarkısı esin engın bana ellerini ver olacak. herkese mutluluklarrr Allah hepımızınkını rast getrsın,kolaylıklar dılıyorum:)

Günaydın herkese,

Rabbim nasip etseydi bana bnmde 29 eylül ve 7 ekimdeydi düğünüm ama olmadı.
Hala şokdayım zten evin bir köşesinde aldığım çeyizlik eşyalarım duruyor o odaya giremiyorum görmek bile içimden gelmiyor hiçbirşeyi:(

hepimize mutluluklar

ben çok üzüldüm inşallah hakında hayırlısı olur ve herşey düzelir

kızlarrr biz düğünü erteledik mart ayı gibi olcak inş..yazdıklarınızı okudukça bende şimdi bu heyecanları yaşıyo olcaktım dedim ama birkaç ay sonrasına inş...

Kinam olduuu ve 5 gün sonra dügün:)
Evimde salon/oturma odasi yemek odasi yatak odasi tamam
Mutfagim geldi ama bir kac sey eksik yinede ceyizlerimi yerlestirdim..
Zamanla herseyi yapacaz insallah..
Haftaya bu saatlerde ucakda maldivlere dogru ucacagiz insallaaah :)
Cok heycanliyimmm

Back