• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

$GELIN-DAMAT-KUTU-NIKAH-SEKERI-FIYAT-DEGISKENDIR__55238691_0.jpg

kızlar nikaah şekerimi ayarladım nihayet, fotodaki kare kutudan olacak ama yanındaki kurdalesi olmayacak
kurdalesiz sade istedim, normalde pahalı zaten, ama o sırada ondan fazla üretiyorlarmış sizinkini de aradan çıkartırız dediler.
150 taneyi 150 tl ye anlaştık. kızılayda elissa nikah şekeri, ürünleri çok harika fiyatları da güzel.
daha doğrusu şöyle söyleyim ulusa baktım en dandik en uyduruk şey 80 kuruştan başlıyordu, ve dükkanlar ürünler çok kalitesizdi
doğru dürüst ilgilenmiyorlar bile.
kızılaydaki elissanın ürünleri çok kaliteli ve benim sayım az olduğu için bana yardımcı oldular sağolsunlar.
içime sindi hatıra kalacak bir kutu yaptık :) darısı size.

ama bu ekim gelinleri konuşmaktan çok uzaklar, nerde bu kızlar. hoş benim de internetim kapanacak bikaç güne.
artık düğünden sonra görüşürüz heralde :))

çok güzeller yaaa bayıldım resmen ama ben daha uyduruk şeyler bakıyorum hep hakkaten yaa nerede bu ekim gelinleri anlamıyorum

kızlar ben epey gerideyim :3: daha gelinliğe başlamadım , davetiye hazır değil süperim ben yaa :46: herşeyi ağırdan alınca böyle oldum biraz fazla mı rahatım ne 1:

ekim 20'de ilk düğünüm 23'te de ikincisi olacak :1:

ayyy ne güzel 2 düğün :) ben malesef sadece nikah yapıcam düğüne çok hevesim vardı ama olmadı kısmet değilmiş ama bence başlasan iyi olur artık yoksa daha çok telaş yaparsın benim ekim 14 de ve mobilyalar ekim 10 da anca gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum benimki sadece fikir gene sen bilirsin

ayyy ne güzel 2 düğün :) ben malesef sadece nikah yapıcam düğüne çok hevesim vardı ama olmadı kısmet değilmiş ama bence başlasan iyi olur artık yoksa daha çok telaş yaparsın benim ekim 14 de ve mobilyalar ekim 10 da anca gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum benimki sadece fikir gene sen bilirsin

Başlamam lazım artık farkındayım , gelinliğe bu haftasonu bakıp kesin karar vermem lazım modelde belirledim aslında bakalım işte :1: Haftaya da davetiye olayını halletmeyi planlıyorum , geriye birtek eşyalar kalıyo sanırım onlarıda ondan sonraki hafta hallederim diye düşünüyorum...

Başlamam lazım artık farkındayım , gelinliğe bu haftasonu bakıp kesin karar vermem lazım modelde belirledim aslında bakalım işte :1: Haftaya da davetiye olayını halletmeyi planlıyorum , geriye birtek eşyalar kalıyo sanırım onlarıda ondan sonraki hafta hallederim diye düşünüyorum...

benden sana tavsiye eşyalara biran önce başla inanki sorun çıkartıp geç getiriyorlar bana istediğin tarihte gelicek dediler bak gelmiyor işte

eşya konusunda çok büyük yanlış yaptık bizde ay başında verdik siparişi ve 25 gibi teslim ederiz dediler bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı, herşey son zamana kalıyor yani

benden sana tavsiye eşyalara biran önce başla inanki sorun çıkartıp geç getiriyorlar bana istediğin tarihte gelicek dediler bak gelmiyor işte

Epey gec kaldım o zaman ben bir önce başlayayım eşya bakmaya rahatlığı abartmışım biraz sanırım

eşya konusunda çok büyük yanlış yaptık bizde ay başında verdik siparişi ve 25 gibi teslim ederiz dediler bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı, herşey son zamana kalıyor yani

Öyleyse hapı yuttuğumun resmindir bir an önce eşya konusuna karar vermem lazim

vaaayyyy kızlar naptınız siz
eşyanın azizliğini ben geçen yıl kendi evimizde yaşadım, 2 ayda geldi yemek takımı.
o yüzden kendi eşyalarımı alırken en çok buna önem verdim.
benimde herşey geldi koltuk takımı gecikti işte.
evet zamanım var ama bu işler böyleymiş.
allah hepinizin işini gücünü rast getirsin.

keşke biride beni uyarsaydıda böyle bir hata yapmasaydım 1 günde bütün ev nasıl yerleşir çok merak ediyorum

keşke biride beni uyarsaydıda böyle bir hata yapmasaydım 1 günde bütün ev nasıl yerleşir çok merak ediyorum

ilkecim eşyalar evde olsun da yerleşmek bir şekilde olur zaten.
ben 10 saatlik yoldan evime gidip, bir gün içeriisinde yerleştirip dönmek zorundayım.
yani bişekilde olacak, olduğu kadar.
tek tesellim yeni ev yeni eşyalar
herşey kutusundan çıkıp yerleşecek.
buarada eşya konusuna ben bir topiğe yazmıştım ama orası neresiyi hatırlamıyorum.
hatta dedimki kızlar bayram üzeri daha yoğun oluyor mağazalar yetiştiremiyorlar diye.

burada bi şekilde diyalog kurduğum arkadaşları ekledim, umarım kabul edersiniz.
düğünden sonra fotolarımı sadece arkadaş grubumla paylaşmak istiyorum da.

Back