- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
canım teşekkür ederim inceleyim hemen.
ben ankaradayım düğün balıkesirde olacak.
bende bugün nikah şekeri baktım, çok da içime sinen bişey olmadı ama bakalım
arayışa devam :)
çok güzeller yaaa bayıldım resmen ama ben daha uyduruk şeyler bakıyorum hep hakkaten yaa nerede bu ekim gelinleri anlamıyorum
ahh sorma bende uyduruk bakıyordum, fazla tutmasın diye.
ama yok bu da 1 tl tanesi.
kızlar ben epey gerideyimdaha gelinliğe başlamadım , davetiye hazır değil süperim ben yaa herşeyi ağırdan alınca böyle oldum biraz fazla mı rahatım ne 1:
aman sen bendedende rahatmışsın yaa düğün ne zaman
ekim 20'de ilk düğünüm 23'te de ikincisi olacak
ayyy ne güzel 2 düğün :) ben malesef sadece nikah yapıcam düğüne çok hevesim vardı ama olmadı kısmet değilmiş ama bence başlasan iyi olur artık yoksa daha çok telaş yaparsın benim ekim 14 de ve mobilyalar ekim 10 da anca gelecek ne yapacam hiç bilmiyorum benimki sadece fikir gene sen bilirsin
Başlamam lazım artık farkındayım , gelinliğe bu haftasonu bakıp kesin karar vermem lazım modelde belirledim aslında bakalım işteHaftaya da davetiye olayını halletmeyi planlıyorum , geriye birtek eşyalar kalıyo sanırım onlarıda ondan sonraki hafta hallederim diye düşünüyorum...
benden sana tavsiye eşyalara biran önce başla inanki sorun çıkartıp geç getiriyorlar bana istediğin tarihte gelicek dediler bak gelmiyor işte
eşya konusunda çok büyük yanlış yaptık bizde ay başında verdik siparişi ve 25 gibi teslim ederiz dediler bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı, herşey son zamana kalıyor yani
keşke biride beni uyarsaydıda böyle bir hata yapmasaydım 1 günde bütün ev nasıl yerleşir çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?