• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

amanın bir tek ben değilmişim 14 ekimde evlencek olan listeye bakınca şaşırdım bir an bu arada ertelensin kafana takma hiç hayırlısıyla martta yaparsınız ev falan tutmuşmuydunuz normalde benimkide 9 hazirandı 15 gün kala ertelenmişti

15 gün kala herşey hazırlanmış olmalı

xKderimsin // 6 Ekim 2012

3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

finger // 6 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

kkarantinaa // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

kumandabende // 27 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Merhaba kızlar,

zaman yaklaştı herkesin hazırlıklar hızlandı :)) benim de evim var artık, evimizi tuttuk, mobilya ve perdelerimizi beğendik, beyaz eşyalar kuruldu. geri kalan işler bizi bekliyo. sizin neler eksik neler tamam, belki atladığımız şeyleri paylaştıkça yakalama şansımız olur.

bu arada Moon light - çok üzüldüm, umarım hakkında hayırlı olan neyse o olur...

Allah herkesin işini rast getirsin kızlar sular seller gibi aksın işiniz inş...

xKderimsin // 6 Ekim 2012

3_sevdalinka_ // 6 Ekim 2012

potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

finger // 6 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

kkarantinaa // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

kumandabende // 27 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012

Merhaba kızlar,

zaman yaklaştı herkesin hazırlıklar hızlandı :)) benim de evim var artık, evimizi tuttuk, mobilya ve perdelerimizi beğendik, beyaz eşyalar kuruldu. geri kalan işler bizi bekliyo. sizin neler eksik neler tamam, belki atladığımız şeyleri paylaştıkça yakalama şansımız olur.

bu arada Moon light - çok üzüldüm, umarım hakkında hayırlı olan neyse o olur...

Allah herkesin işini rast getirsin kızlar sular seller gibi aksın işiniz inş...

off sorma vakit geçsin bir an önce sular seller gibi.
bizim ev boyanıyor bu aralar, beyaz eşyalar mobilyaalr falan gelcek bu hafta eve (koltuk takımım biraz gecikecek)
benim çeyizler gidecek daha, onlar gittikten sonra annemle biz yerleştirmeye gitcez, o sırada perdeye karar verilecek.

bu nasıl bir heyecandır yarabbi, hani o kaybetme korkusu varya (sen koru yarabbim)
an önce sevdiceğimle evimde olmak istiyorum. yoruldum özlemekten, beklemekten...
allahım hepimizin yardımcısı olsun, sen utandırma yarabbim.

yahu kızlar vakit ilerledikçe daha çok heyecanlanıyorum, biraz daha vakit ayırın şurda daha fazla paylaşım yapalım.

eşyalar mobilyalar falan kaç gün önceden götürüyorsunuz evinize arkadaşlar bizim ev tutuldu ama ben hala bekletiyorum

eşyalar mobilyalar falan kaç gün önceden götürüyorsunuz evinize arkadaşlar bizim ev tutuldu ama ben hala bekletiyorum

canım biz 1 ekime kadar herşeyi halletmemiz lazım, ben başka şehirdeyim zaten, bu haftadan itibaren yavaş yavaş yerleşecek artık.
yani herkesin durumuna göre değişir sanırım.

canım biz 1 ekime kadar herşeyi halletmemiz lazım, ben başka şehirdeyim zaten, bu haftadan itibaren yavaş yavaş yerleşecek artık.
yani herkesin durumuna göre değişir sanırım.

hımm anladım şimdi benimde taşıncağım yer 1 saat mesafede o yüzden 1 seferde olsun herşey istiyorumda eylül 20 gibi düşünüyorum ama içimden bir seste hemen olsun diyor heycan yaptım galiba :)

Kızlar yaaa uf annem yok ve ben yanlız yanlız yapıyorum hazırlıklarımı bir konuda takıldım gerçi anneme sordum ama emin olamadım, dantellerimi yıkadım ama sarı lekeler çıkmadı annem kaynat dedi siz nasıl yaptınız

slm canım,
annemde kaynattı çıktı
birde arielin leke çıkarıcısı var
onun beyaz dantellere beyazlar için olanı süper
biraz çitileme gerekebilir ama çıkarıyor.
kolay gelsin

hımm anladım şimdi benimde taşıncağım yer 1 saat mesafede o yüzden 1 seferde olsun herşey istiyorumda eylül 20 gibi düşünüyorum ama içimden bir seste hemen olsun diyor heycan yaptım galiba :)

ah güzelim benimki 10 saatlik mesafe, asıl benimki tek seferde olacak.

gözümde büyüttüğüm eşya olayı çözüldü, haftasonu gittik beğendim ama nerdeydse herşey sıfırdan yapılacak ve ay sonunu bulacak teslimat yani 2 ayağım bir pabuca girecek..
Bu akşam perdeyi sipariş edeceğiz, haftasonu halıları, haftaya damatlığı ve mutfak eksiklerimi halledicem... toparlanmış olacak
Bende artık bu hengame bitsin istiyorum evin bi odası doldu taştı herşey yerli yerini bulsun bitsin,yoruldum.

Fotografcim hazir ama malesef digerlerine firsat gelmedi:1:

Fotoğrafçı kiminle anlaştın acaba?
Ben nikah şekerleri için çok güzel bir yer buldum, kampanyaları da var. Aynalı ve kovalı modeller ile indirimdeki kutulu modeller arasında kaldım ben...

www.nekowedding.com

İstersen bir göz at. :)

Eki Görüntüle 505667 Eki Görüntüle 505668 $nikah-sekeri-4.jpg $nikah-sekeri-3.jpg Eki Görüntüle 505671 $ayna-nikah-şekeri-32.jpg Eki Görüntüle 505673

benimde nikah şekerim eksik.
şehirler ayrı olunca bazı şeyleri mecburen bir çırpıda hallediyorsun.

Kolay gelsin canım, ben de davetiye, fotoğrafçı , kuaför için koşuşturuyorum şu aralar.
Önerebileceğin bir yerler var mı İstanbuldaysan...
Ben nikah şekerini alacağım yeri buldum nihayet ama seçim yapamıyorum :)
Sen de bir bak istersen.

Anasayfa | Neko Wedding

benimde nikah şekerim eksik.
şehirler ayrı olunca bazı şeyleri mecburen bir çırpıda hallediyorsun.

Kolay gelsin canım, ben de davetiye, fotoğrafçı , kuaför için koşuşturuyorum şu aralar.
Sen de bir bak istersen.

www.nekowedding.com

Fotoğrafçı kiminle anlaştın acaba?
Ben nikah şekerleri için çok güzel bir yer buldum, kampanyaları da var. Aynalı ve kovalı modeller ile indirimdeki kutulu modeller arasında kaldım ben...

Anasayfa | Neko Wedding

İstersen bir göz at. :)

Eki Görüntüle 505667 Eki Görüntüle 505668 Eki Görüntüle 505669 Eki Görüntüle 505670 Eki Görüntüle 505671 Eki Görüntüle 505672 Eki Görüntüle 505673

aa hemen bakıyorum ozaman dış çekim için anlaştım ben istanbuldun bir arkadaş gelicek

Sen de bir bak istersen.

Anasayfa | Neko Wedding

canım teşekkür ederim inceleyim hemen.
ben ankaradayım düğün balıkesirde olacak.
bende bugün nikah şekeri baktım, çok da içime sinen bişey olmadı ama bakalım
arayışa devam :)

canım teşekkür ederim inceleyim hemen.
ben ankaradayım düğün balıkesirde olacak.
bende bugün nikah şekeri baktım, çok da içime sinen bişey olmadı ama bakalım
arayışa devam :)

nikah şekerleri için ben de çok bakındım, hep aynı şeyler ve çok kalitesiz, hiç içime sinmemişti.
Bir arkadaşım neko wedding'i söyledi, onlar da bekarlığa veda partisi için duvak almışlar neko wedding ten
ben ürünlerine bayıldım, 2 gün önce de gittim baktım, hepsi birbirinden güzel ve zarif...
Karar veremedim orada :)
Aynalılar da karar kıldım gibi gözüküyor şimdilik ,davetiyemi de tasarlıyorlar şimdi de bakalım nasıl olacak :)
Herkese tavsiye ediyorum :)
Ama fotoğrafçı ve kuaför hala bulamadım içime sinen.
Hepimiz için hayırlısı diyorum kızlar :)

Ekim gelinleri selam
Hepinize Allah kolaylık versin. Ben de geçtiğimiz yaz evlendiğim için telaşınızı anlıyorum. :52:

Nikah şekeri yerine sizlere alternatif önerilerim var. Şu anda annemle birlikte nikah, bebek, nişan kurabiyeleri hazırlıyoruz.

Eğer benim nikahım/düğünüm diğerlerinden farklı olmalı diyorsanız, aşağıdaki sayfayı ziyaret edip bizimle iletişme geçebilirsiniz.

Tatlı Mucizeler: Pasta şeklinde nikah kurabiyeleri

Tatlı Mucizeler: Kına gecesi kurabiyelerimizden seçmeler...

Tatlı Mucizeler: Nikah - düğün kurabiyeleri

Back