Aranızda "EKİM 2012" Gelini Var Mıııııı ?

ekim gelinleri nerdesiniz yaa bir liste yapsak 2 ay içinde yapılması gereken bir sürü şey var ve ben nereden başlayacağımı bilmiyorum hep beraber ortaklaşa bir liste yapsak o listeye göre hareket etsek olmazmı mesela benim sadece nikah tarihim ve kına yapılacak yerim belli okadar :)

Nişanlımın rahatlığı beni deli ediyo:95: evi tuttuk boya, mobilya işlerini halletmek için ne bekliyo anlamıyorum bayramdan sonra diyo yetişemeyizki ayyy çıldırıcam, benim ki mi böyle yoksa hepinizin nişanlısı aynı mı??? yoksa sorun bende mi çok mu panik yapıyorum

Şükür aynı sorunu yaşayan birini gördüğüm için..bende ev tutalım tutalım diye kuduruyorum oda ağustos ortası diyo, artı gereksiz bir rahatlığı var üstünde. demek bu tipler böyle oluyormuş, Gerçekçi olalım sanırım biz çok paniğiz

Kızlar Selam,

Cumartesi günü temizliğimizi yaptık ama yorgunluktan öldüm, dünde bütün gün mobilya baktık hiç dinelenemedim.. Ama evimiz harika oldu biran önce orda yaşamak istiyorum :)
Dün mobilya işini bitirdikten sonna ikea ya gidip evimiz için alışveriş yaptık eşyaları çeyiz topiğime ekledim görebilirsiniz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri-21.html

Bu akşam mobilya siparişimizi vereceğiz gelmesi 30-35 içinde olucakmış.. Cumartesi günü de çeyizlerim eve gidicek boşuna evde kalabalık etmesin dedik, hemde mutfağımı yerleştireceğim öyle heycanlıyımkii :)
Biter bitmez evimin resimlerini paylaşacağım :)

Bence panik olmakta haklısınız ekime az kaldı, yetişir gibi gözüküyor ama işin iç yüzü öyle değil.. sadece temizlik bir günü aldı.. esya bakması gelip kurulması yerleşmesi epey zaman alıyor.. Üstelik hazırlıklar sadece evle sınırlıda değil..Ben bile bu kadar şey yapmışken yetişememekten korkuyorum.. Allahtan nişanlımda benim gibi panikli olmasıda yapılması gerekleri ben sölemeden düşünüyor bence hazırlıklar ilgili liste yapıp önüne koyun size programı yapmasını isteyin kalabalığı görüp sığdıramayınca onlarda yavaştan anlicaklardır çok ağırdan alınmaması gerektiğini :)

onlar anormal bence düğün gününe kadar koşturmak istemiyorum kendimi parçalıyorum

evet doğru bide böyle denemek lazım hemen bi liste yapıyorum akşam eline tutuşturuyorum

canım evi tutmakla başlayabilirsin, çeyizin ne durumda eşya baktın mı hiç fikir açısından aklında birşeyler var mı? gelinlik seçtin mi diktireceksen zaman daralıyor ... ev bulmak için bile en az 1 hafta lazım bi sürü ev buluyorsun ama beğenene kadar baya dolanmıştık biz en sonunda bulduk çok şükür talilat işleriyle meşgulüz... şimdiden kolay gelsin inşallah herşey yolunda gider sıkıntısız keyifli bi hazırlık olur hepimiz için... düğün alışverişi sırasında çıkan tartışmalara inanmıyorum ben eşya altın hiçbirşey demek değil mutlu olmak için eşyaya değil insana ihtiyacımız bunu aklımızdan çıkarmayalım.... bu arada bu konuya nerden geldim

uzun bir aradan sonra selam gelincikler.
epey bir yol aldığımı söyleyebilirim.
nişanlımın memleketine gittik, salonu tuttuk, içime sindi. beğendim. umarım hava da güzel olur da, kapatmak zorunda kalmayız, yanları açık da.
nikah günümüzü aldık, 6 ekimde salonda kıyılacak.
fotoğrafçıyı, kuaförü halletik, randevuları aldık. (malum orda yaşamayınca hepsini bir çırpıda hallettim, son haftaya kalmasın dedim)
davetiyelerimizi bastırdık, çok şeker oldu. çok beğendim.
foto ve kuaförde istediğim gibi yaparlarsa süper olcak hayırlısıyla.
şimdi geldim, oturacağım lojmana, yarın eşyaları alcaz, mobilya beyaz eşya vs.
ev kutu gibi, güzel olacak eşyalarla birlikte.

bir arkadaş 18 saatlik yere gitcem demiş, saatler değilde insana ailesinden ayrı kalma duygusu koyuyor.
ben 4 bin nüfüsluk (köy gibi )bir ilçeye gelcem, ankaradan
evet insan bir an önce kavuşmak istiyor, 2 yıldır uzaktan yürütüyoruz kolay değil tabi.
ama dün burayı ilk defa görünce bir burukluk oldu. gerçi sonuçta 4 yıl kalcaz ama.
neyse hayırlısı, sağlık huzur olsun da, uzaklar yakın olur elbette.
şimdilik böyle ama şunu sormak istiyorum, bende pek heyecan yok gibi, neden acep :)
oysa ölüp bitiyordum, nezaman evlencez diye. düğüne de birden karar verdik, bi çok şeyi de hallettim ondan mı aceba.

Siz simdi boyle guzel guzel anlatinca heves ettim galiba bizde tutmaliyiz bir anca evimi bulmak icin sabirsizlaniyorum ins sizin gibi bende istedigim evi bulurum

bulurusun cnm ev işi önemli aramaya başla biran önce.

bnmde kına tarihi belli deil nikah tarihi belli deil ev yok eşya sadece 7 eKİMDE DÜĞÜNÜM OLACAK SALON BELLİ O KADARRR

Erkekler hep aynı kızlar hiç canınızı sıkmayın.

bi 6 ekim gelini de beni yazın.
ve tüm ekimciler dua edelim hava çok güzel olsun :)

Senide listeye ekleriz cnm ne demek.

Maşallah sen baya hızlı çıktın canm ya nedeyse önemli olan herşeyini tamamlamışsın.

Darısı bizim başımızaa

Son düzenleme:
potere // 6 Ekim 2012

rabiya // 6 Ekim 2012

sideorderoflife // 6 Ekim 2012

Buselincik // 6 Ekim 2012

xKaderimsin // 6 Ekim 2012

finger // 6 Ekim 2012

bilana_26 // 6 Ekim 2012

moonlight_night // 7 Ekim 2012

DIDEMIHSAN // 13 Ekim 2012

beyazkedim // 14 Ekim 2012

sweetly // 14 Ekim 2012

mimare // 14 Ekim 2012

ilke84 // 14 Ekim 2012

16_peri_16 // 20 Ekim 2012

svdd // 20 Ekim 2012

Troubledoll357357 // 28 Ekim 2012​

düğüne 2 gün kala nişanlımın ilçesine gideceğim için, bir seferde hepsini hallettik.
ondan önce de tabi nişanlım yanıma geldiğinde damatlığını aldık
benim gelin ayakkabımı aldık, gelinliğin içine giyeceğim büstiyer takımını aldık. (gelinlikçi ilk provaya öyle çağırdı)
sonra bikaç gecelik, iç çamaşırı birkaç da kozmetik ürünleri aldık.
sanırım nikah şekerim kaldı eksik. internetten alan varmı, yada ankaradan

baya yol almışsın, biz daha damatlığa hiç bakmadık, gelinlik ayakkabı tamam ev tamam eşya bakmadık çoookkk işimiz var çoooook

anladım milletin nie erken ev bulduğunu:) bulunmuyormuşki kaç gündür arıyoruz ama henüz bişi bulamadık :) en kısa zamanda bulup tutucaz ama inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…