- Konu Sahibi 3_sevdalinka_3
-
Şükür aynı sorunu yaşayan birini gördüğüm için..bende ev tutalım tutalım diye kuduruyorum oda ağustos ortası diyo, artı gereksiz bir rahatlığı var üstünde. demek bu tipler böyle oluyormuş, Gerçekçi olalım sanırım biz çok paniğizNişanlımın rahatlığı beni deli ediyo:95: evi tuttuk boya, mobilya işlerini halletmek için ne bekliyo anlamıyorum bayramdan sonra diyo yetişemeyizki ayyy çıldırıcam, benim ki mi böyle yoksa hepinizin nişanlısı aynı mı??? yoksa sorun bende mi çok mu panik yapıyorum
Şükür aynı sorunu yaşayan birini gördüğüm için..bende ev tutalım tutalım diye kuduruyorum oda ağustos ortası diyo, artı gereksiz bir rahatlığı var üstünde. demek bu tipler böyle oluyormuş, Gerçekçi olalım sanırım biz çok paniğiz
Şükür aynı sorunu yaşayan birini gördüğüm için..bende ev tutalım tutalım diye kuduruyorum oda ağustos ortası diyo, artı gereksiz bir rahatlığı var üstünde. demek bu tipler böyle oluyormuş, Gerçekçi olalım sanırım biz çok paniğiz
Bence panik olmakta haklısınız ekime az kaldı, yetişir gibi gözüküyor ama işin iç yüzü öyle değil.. sadece temizlik bir günü aldı.. esya bakması gelip kurulması yerleşmesi epey zaman alıyor.. Üstelik hazırlıklar sadece evle sınırlıda değil..Ben bile bu kadar şey yapmışken yetişememekten korkuyorum.. Allahtan nişanlımda benim gibi panikli olmasıda yapılması gerekleri ben sölemeden düşünüyor bence hazırlıklar ilgili liste yapıp önüne koyun size programı yapmasını isteyin kalabalığı görüp sığdıramayınca onlarda yavaştan anlicaklardır çok ağırdan alınmaması gerektiğini :)
ekim gelinleri nerdesiniz yaa bir liste yapsak 2 ay içinde yapılması gereken bir sürü şey var ve ben nereden başlayacağımı bilmiyorum hep beraber ortaklaşa bir liste yapsak o listeye göre hareket etsek olmazmımesela benim sadece nikah tarihim ve kına yapılacak yerim belli okadar :)
xKaderimsin; Listeye seni de ekledim.
Ya ne kadar 6 Ekim gelinleri var
7 Ekim tek başıma listede sırıtıyorum
bi 6 ekim gelini de beni yazın.
ve tüm ekimciler dua edelim hava çok güzel olsun :)
amin inşallah, aldığım bi duyuma göre bu sene yaz uzun olacakmış
Siz simdi boyle guzel guzel anlatinca heves ettim galiba bizde tutmaliyiz bir anca evimi bulmak icin sabirsizlaniyorum ins sizin gibi bende istedigim evi bulurum
ekim gelinleri nerdesiniz yaa bir liste yapsak 2 ay içinde yapılması gereken bir sürü şey var ve ben nereden başlayacağımı bilmiyorum hep beraber ortaklaşa bir liste yapsak o listeye göre hareket etsek olmazmımesela benim sadece nikah tarihim ve kına yapılacak yerim belli okadar :)
Nişanlımın rahatlığı beni deli ediyo:95: evi tuttuk boya, mobilya işlerini halletmek için ne bekliyo anlamıyorum bayramdan sonra diyo yetişemeyizki ayyy çıldırıcam, benim ki mi böyle yoksa hepinizin nişanlısı aynı mı??? yoksa sorun bende mi çok mu panik yapıyorum
uzun bir aradan sonra selam gelincikler.
epey bir yol aldığımı söyleyebilirim.
nişanlımın memleketine gittik, salonu tuttuk, içime sindi. beğendim. umarım hava da güzel olur da, kapatmak zorunda kalmayız, yanları açık da.
nikah günümüzü aldık, 6 ekimde salonda kıyılacak.
fotoğrafçıyı, kuaförü halletik, randevuları aldık. (malum orda yaşamayınca hepsini bir çırpıda hallettim, son haftaya kalmasın dedim)
davetiyelerimizi bastırdık, çok şeker oldu. çok beğendim.
foto ve kuaförde istediğim gibi yaparlarsa süper olcak hayırlısıyla.
şimdi geldim, oturacağım lojmana, yarın eşyaları alcaz, mobilya beyaz eşya vs.
ev kutu gibi, güzel olacak eşyalarla birlikte.
bir arkadaş 18 saatlik yere gitcem demiş, saatler değilde insana ailesinden ayrı kalma duygusu koyuyor.
ben 4 bin nüfüsluk (köy gibi)bir ilçeye gelcem, ankaradan
evet insan bir an önce kavuşmak istiyor, 2 yıldır uzaktan yürütüyoruz kolay değil tabi.
ama dün burayı ilk defa görünce bir burukluk oldu. gerçi sonuçta 4 yıl kalcaz ama.
neyse hayırlısı, sağlık huzur olsun da, uzaklar yakın olur elbette.
şimdilik böyle ama şunu sormak istiyorum, bende pek heyecan yok gibi, neden acep :)
oysa ölüp bitiyordum, nezaman evlencez diye. düğüne de birden karar verdik, bi çok şeyi de hallettim ondan mı aceba.
evet doğru bide böyle denemek lazım hemen bi liste yapıyorum akşam eline tutuşturuyorum
düğüne 2 gün kala nişanlımın ilçesine gideceğim için, bir seferde hepsini hallettik.
ondan önce de tabi nişanlım yanıma geldiğinde damatlığını aldık
benim gelin ayakkabımı aldık, gelinliğin içine giyeceğim büstiyer takımını aldık. (gelinlikçi ilk provaya öyle çağırdı)
sonra bikaç gecelik, iç çamaşırı birkaç da kozmetik ürünleri aldık.
sanırım nikah şekerim kaldı eksik. internetten alan varmı, yada ankaradan
anladım milletin nie erken ev bulduğunu:) bulunmuyormuşki kaç gündür arıyoruz ama henüz bişi bulamadık :) en kısa zamanda bulup tutucaz ama inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?