Orasi oyle tabii de sorarsa kisa ve bastan savar bi mesaj da egosunu sarsabilir.. Tabii hic muhatap almamak daha iyi..Bu adama her attığı mesaj boşuna. Sizin tavsiye ettiğiniz gibi cevap vermek de boşuna. Böyle adamlari sessizliğe gömmek lazim. Zerre enerjiyi haketmiyorlar çünkü
Neden watsap kullanmasın ki daha kolay bir iletişim şekli değil instagram ,evli yada nişanlı olmasın bunuda göz ardı etme ,Bana zaten hiç whatsapptan yazmadı ordan ismi resmi cismi bile çıkmadı sms attı instagramdan yazdı sürekli ben whatsaptan konuşmayı sevmiyorum dedi ben sorgulamadım bunu açıkcası. Acaba nedeni bumuydu ? Sen diyince aklıma geldi
Aman beni dinleme yada yazma. Belkide adam piskopat ne bilim ben. Durduk yere gunaha girmeyim. Su ara trt belgesel suc dosyasi ve teve2 de kanit izliyorum.. psikolojim bozuldu. Bsver kardesim ne yapacan konusup otur evinde allah korusunBen olsam yazardim. "Ne kadar aptalmisim keske sana guvenmeseydim" gibi laflar et daaha sucu ona at mesela
Şu an o anları geri alamayacaksın olmuşla ölmüşe çare yok. Bu adam senin evlenip mutlu olabileceğin adam da değil. O yüzden hem mantığından hem instagram dan çıkar o da senin profilini görmesin. Duygularıyla davranıp hata yapan çok gördüm ama mantığının sesini dinleyip hata yapan görmedim. O yüzden sen mantığını dinle bak hiç pişman olmayacaksın. İlerde iyi ki bu adamla olmadım diye şükredeceksin.Kendimi salak yerine konulmuş gibi hissettim. Geldi oynadı gitt gibi. Çok berbat bi duygu bu
Bence de hiçbir şey yazma. Sonuçta büyü bozuldu artık ne desen de o anları geri getiremezsin.Maalesef hakkınızda düşünmesi gerekeni zaten siz arabadan indikten sonra düşünmüştür emin olun.
yazdıklarıma kırılmayın ben biraz gerçekçiyim.
Ne yazacaksınız mesela hakkınızda yanlış düşünmemesi için ?
etkilendim öptüm
bir anlık gaflete kapıldım öptüm
sorun öpüşmek miydi
ben her konuştuğumla 3 günde öpüşmedim
beni yanlış tanıma falan mı?
bence hiç bir şey yazmayın, yazmayın ki aciz biri olduğunuzu düşünmesin
Bilmiyorsunuz ki.
O 'an' iki kişi arasinda yasaniyor.
Belki çok etkilendiler, belki karsi koyamadilar, kendiliginden gelişti her şey..
Ama 2 kişi var öyle değil mi?
Kadın 3 günde opustuyse, erkek de 3 günde öpüştü..
Bir de öyle bir yazdınız ki, 3 günde öpüşen kadınlar her 3 günde bir yeni birini bulup ayda 10 adam avlıyor.
Bu kadar hassas olan adam bir zahmet kendisi öpmesin.
Ten uyumu olmamıştır gerçekten de.Bu arada ağzın falan mı kokuyordu yoksa? Erkekler için de koku önemli.Kendileri ne kadar pasaklı olma lüksüne sahip olsalar da kadınlarda bunu arıyorlar,ilginç :) Yada o 3 gün boyunca sürekli konuşmak birden isteğini azaltmıştır. Kim ne derse desin en naif sevgi bile oyundan ayrı değil maalesef. İşe olumlu yanından bak. Hala birilerinden etkilenebiliyorsun ve uzun süre sonra öpüştün :)) Belki de çok dramatik yaklaşmamak lazım.Evet biz duygusal varlıklarız ve hala beyaz atlı prense ve masallara inanmak istiyoruz ama erkekler için bu böyle işlemiyor (en azından çoğu erkek için)..Eğer çok içini yiyorsa aç konuş ,en azından öğrenmiş olursun senlik bir sorun varsa. Yine bahaneler üretiyorsa yada geçiştiriyorsa boşver gitsin.Geleceği varsa gelir ama beklentiye girmeHanımlar dünden beri canım çok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet çok olmadı belki 3 gün once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. rüya gibi 3 gün yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu görünce hissettim resmen. Çünkü çok ortak noktamız çıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesadüflerdi benim için. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten çıksın görüşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona güvenmek istedim.içimde kelebekler uçuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gün önce beni eve bırakırken yakınlaştık ve öpüştük biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki büyü bozuldu. Dakikalarca sadece öpüştük ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hiç bişey aynı olmayacaktı. Öyle de oldu. Heyecanı kaçtı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam görüşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece öpüştük biz başka bişey yaşamadık ki noldu da böyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Düşüncesi neydi ben hiç iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi çok berbat hissediyorum kısa sürede bağlandığım için...
EVET bende böyle düşünüyorum ama ne acaba?bence bu işin altında başka bir şey var, bu ten uyumu ağız kokusu falan değil.
Ağız kokusu olsa 2 saat öpmezdi kaldı ki ağzım naneli sakızdan başka bişey kokmuyodu. Yazdım içim içimi çok yedi bana dedi ki senlik bişey yok benim psikolojim iyi değil dedi. Bu kadar...Ten uyumu olmamıştır gerçekten de.Bu arada ağzın falan mı kokuyordu yoksa? Erkekler için de koku önemli.Kendileri ne kadar pasaklı olma lüksüne sahip olsalar da kadınlarda bunu arıyorlar,ilginç :) Yada o 3 gün boyunca sürekli konuşmak birden isteğini azaltmıştır. Kim ne derse desin en naif sevgi bile oyundan ayrı değil maalesef. İşe olumlu yanından bak. Hala birilerinden etkilenebiliyorsun ve uzun süre sonra öpüştün :)) Belki de çok dramatik yaklaşmamak lazım.Evet biz duygusal varlıklarız ve hala beyaz atlı prense ve masallara inanmak istiyoruz ama erkekler için bu böyle işlemiyor (en azından çoğu erkek için)..Eğer çok içini yiyorsa aç konuş ,en azından öğrenmiş olursun senlik bir sorun varsa. Yine bahaneler üretiyorsa yada geçiştiriyorsa boşver gitsin.Geleceği varsa gelir ama beklentiye girme
Arkadaşım elektrik alamayan adam saatlerce tutkulu bi şekilde neden öpsün bende bunu anlamıyorum.Adam elektrik almamış zorlama bence
Bazı erkekler dış görünüşte modern olsalar da hemen öpüştü bak bu kızdan hayır gelmez diyebiliyorlar. Bu bir sebep olabilir.Hanımlar dünden beri canım çok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet çok olmadı belki 3 gün once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. rüya gibi 3 gün yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu görünce hissettim resmen. Çünkü çok ortak noktamız çıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesadüflerdi benim için. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten çıksın görüşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona güvenmek istedim.içimde kelebekler uçuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gün önce beni eve bırakırken yakınlaştık ve öpüştük biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki büyü bozuldu. Dakikalarca sadece öpüştük ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hiç bişey aynı olmayacaktı. Öyle de oldu. Heyecanı kaçtı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam görüşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece öpüştük biz başka bişey yaşamadık ki noldu da böyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Düşüncesi neydi ben hiç iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi çok berbat hissediyorum kısa sürede bağlandığım için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?