Aramızda İnternette tanışıp evlenenler var mı ?

Merhaba,
Ben de eşimle intrenette tanıştım 10 yıl oldu, 5 yıldır da evliyiz:) Aileme internette tanıştığımı söyledim hiç sorun olmadı internete tepkiyle yaklaştıklarını bildiklerime de arkadaşım tanıştırdı dedim. Benim tanıştığım dönemde bu kadar site yaygın değildi.İlginç bir tanışma hikayemiz olduğunu düşünüyorum.

ne guzel..bnde 4,5 yıldır beraberım nişanlımla.. bnde evlenmeyı ıstıyorum.. nasıp bu işler.. ALLAH yardımcımız olsun

bişi sorcam.. ailelerinize ne dediniz doğruyu mu söylediniz

bn doğruyu soyledım..

annem benımle konuşmadı bıkaç gun..tabı o zaman bn öğretmenım o öğrencı..bununda etkısı oldu..

şkür geçtı gıttı bunlar..atandı o da..şimdi nişanlıyız

İnteretten tanışıp evlenen tanıdıklarım var oldukça da mutlular. Doğru insanla nerede karşılaşılacağı belli olmaz.

Ben sevgilimle internet üzerinde tanıştım.
Kuzenimde internette tanıştığı bir çocukla nişanlı. 2 ay sonra evlenecek.

Ben sevgilimle internet üzerinde tanıştım.
Kuzenimde internette tanıştığı bir çocukla nişanlı. 2 ay sonra evlenecek.

bende internetten tanıştım aylarca internetten görüsttükten sonra yüzyüze geldik ve aramızdaki bağ gitgide güclendi ve 8. ayımızda nişanlandıkk .Şimdide 7 aylık evliyim ve mutluyum arkadaslar.Öyle bir ayırtım yok internetten yada dışardan diye birilerinin tanıştırdıkları düzgün olur digerleri yaramaz diye bisey yok kesilikle senin kararın sen tanıyıp yaşayıp görüyorsun seçimlerin sana aittir.

bende internetten tanıştım sevgilimle 1 sene oldu..şu anda sözlü gibiyiz evlenme teklif etti yani..bence nerede tanıştığının önemi yok önemli olan uyum yakalamak tanımak ve sevmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…