bizde cok ters bakiyolar öyle seylere :S bende nasil söyliyecegimi bilmiyorum
Hmm zor ozaman senin açından cnm.Allah kolaylık versin sana nediyem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anneme söyledim geçen hafta. nerde tanıştınız dedi annem.. okulda cafede falan dememi bekliyordu galiba..bende internette dedim . baktı kaldı yüzüme =) nerde peki dedi burda değil başka ilde dedim nasıl başka ilde diyerek 2.şoku yaşadı sanırım :) sonra kendine gelince döküldüm :) askerde şu an anne dedim 1 yıldır falan konuşuyoruz dedim.başta tavır yaptı bana. ama şimdi mesajlaştığımı falan görüyor bişey demiyor :)
Yüz yüze tanışıp çıkmana ne diyorlar?.. İnt. en azından daha güvenli evdesin ve yanlış bir şey olamaz..
Ben hiçbir şey söylememiştim..Zaten yüz yüze görüştükten 3 ay sonra evleniyorumdedim ŞOK geçirdiler,onu sorgulayamadılar bile .
![]()
Yüz yüze tanışıp çıkmana ne diyorlar?.. İnt. en azından daha güvenli evdesin ve yanlış bir şey olamaz..
Ben hiçbir şey söylememiştim..Zaten yüz yüze görüştükten 3 ay sonra evleniyorumdedim ŞOK geçirdiler,onu sorgulayamadılar bile .
![]()
ayy canım en iyisini yapmışın onlar şoku atlatana kadar düğün çıkmıştr aradan :)
Onun gibi bir şey oldu.. Tanıştıktan 9ay sonra yıldırım nikahıyla evlendim...ailelerin tanışması,isteme,nişan,nikah toplam 1hafta sürdü..![]()
Çok deliyim yaaa
Aslında çok aşığımm
![]()
![]()
Şoku atlatmaları baya sürmüştü... Tarihler yanlış olmasın Tanıştıktan 2yıl sonra yıldırım nikahıyla evlendim..2yıl evlenmekten vazgeçeyim diye dua etmekle geçirdiler...ailelerin tanışması,isteme,nişan,nikah toplam 1hafta sürdü..![]()
Çok deliyim yaaa
Aslında çok aşığımm
![]()
![]()
ya cok tatlııı![]()
Darısı başına,siz bizden daha da mutlu olun inşl.
ilk tanışma faslını atlatmışsın sanırım. Artık ne desen sorun olmamalı..Zaten nişanlanmışsın.. Allah mutlu, huzurlu bir evlilik nasip etsin..
Hmm zor ozaman senin açından cnm.Allah kolaylık versin sana nediyem.
ne güzel :)) annemde bı zaman sonra alışır duruma bişey demez ama akrabalar karşı cıkar dıye korkuyorum
Şoku atlatmaları baya sürmüştü... Tarihler yanlış olmasın Tanıştıktan 2yıl sonra yıldırım nikahıyla evlendim..2yıl evlenmekten vazgeçeyim diye dua etmekle geçirdiler...ailelerin tanışması,isteme,nişan,nikah toplam 1hafta sürdü..![]()
Çok deliyim yaaa
Aslında çok aşığımm
![]()
![]()
amin saol :) hepimiz mutlu olalim :)) annem sadece telf. da konustu bı kac kez 2 hafta sonrada aileyle tanışcak :) nişanlı falan dglm yanıı.. konu sahibi nişanlı galiba karıştırdınız :)
ayy ne güzel ya duygulandım :) Allah ayırmasın sizi...
:)) aşk işte,insanın başı dönüyor...
Bence dert etme..Sonuçta sevgilinle tanıştıklarında artık nasıl tanıştığının bir önemi kalmayacak. Dünya değişiyor,artık evliliklerde, aldatmalarda,ayrılmalarda int. üzerinden oluyor.. Herkes bunu kabul etmeli..
aman canım akrabaları boşverr. inşallah evlendiğiniz zaman akrabalarınız mutlu olduğunuzu görünce karşı çıktıklarına utanacaklardır :)
aşk herşeyi yaptırıyor canım ya :) benimde hepsi ardarda 3 günde oldu 1. gün istediler 2. gün nişan 3. gün nikah oldu![]()
Bu arada kk de en hızlı evlenen rekoru sende herhalde... 3günde tamamlamışsınız![]()
galiba canım ya :) baya hızlı oldu bizimkisi :)![]()