Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Ben de eşimle intrenette tanıştım 10 yıl oldu, 5 yıldır da evliyiz:) Aileme internette tanıştığımı söyledim hiç sorun olmadı internete tepkiyle yaklaştıklarını bildiklerime de arkadaşım tanıştırdı dedim. Benim tanıştığım dönemde bu kadar site yaygın değildi.İlginç bir tanışma hikayemiz olduğunu düşünüyorum.
Merhaba,
Ben de eşimle intrenette tanıştım 10 yıl oldu, 5 yıldır da evliyiz:) Aileme internette tanıştığımı söyledim hiç sorun olmadı internete tepkiyle yaklaştıklarını bildiklerime de arkadaşım tanıştırdı dedim. Benim tanıştığım dönemde bu kadar site yaygın değildi.İlginç bir tanışma hikayemiz olduğunu düşünüyorum.
bende internetten tanıştım aylarca internetten görüsttükten sonra yüzyüze geldik ve aramızdaki bağ gitgide güclendi ve 8. ayımızda nişanlandıkk .Şimdide 7 aylık evliyim ve mutluyum arkadaslar.Öyle bir ayırtım yok internetten yada dışardan diye birilerinin tanıştırdıkları düzgün olur digerleri yaramaz diye bisey yok kesilikle senin kararın sen tanıyıp yaşayıp görüyorsun seçimlerin sana aittir.
bende internetten tanıştım sevgilimle 1 sene oldu..şu anda sözlü gibiyiz evlenme teklif etti yani..bence nerede tanıştığının önemi yok önemli olan uyum yakalamak tanımak ve sevmek..
bende internetten tanıştım sevgilimle 1 sene oldu..şu anda sözlü gibiyiz evlenme teklif etti yani..bence nerede tanıştığının önemi yok önemli olan uyum yakalamak tanımak ve sevmek..