Aramızda İnternette tanışıp evlenenler var mı ?

Phobos

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
1
0
16
İstanbul
Çok duyuyorum bilmiyorum merak ettim nişanlımlada nette tanışmıştık çok saçma geliyor hala bana var mı aramızda nasıl gitti ne oldu.

gunumuzde netten tanışma görücü usulunun postmodern hali..hıçte saçma değil..

ben nışanlımla 4 yıl once nette tesaduf tanıştım..tanışma ya da flört sıtesınde de değil:20:

hemen hop dıye göruşmedık..7.ayda goruştuk..arkadaşlık gıbı başladık..o uyumu yanyanaykende yakaladık..5 aydırda nışanlıyız:nazar:

Ben de eşimle int. üzerinden tanıştım.Bir forumda fena kavga ederek tanıştık.. :16: :16: Sonra anladık ki aynı üniversitede okuyoruz,tabi bölümler farklı..Ama dikkat etmek lazım int. her türlü yalan dolan da var... Ben şanslılardanım :16:

Ablamda int. üzerinden tanıştı ve evlendi...

BENNNN... Arkadaşlık siteside değildi bizimki normal okey oynarken tanıştık yaklaşık 1yıl sürdü arkadadaşlığımız.1yıl sonra realde tanışma kararı aldık ve 5-6 ay geçti ve evlendık o bnm hayatımın aşkı bende onun.Aslada pişman değilim.

bende sevgilimle internet üzerinden tanıştım.tesadüfen oldu sohbet sitesinden falan tanışmadık. 1 yıldır beraberiz. ama farklı illerdeydik ve o askerde şimdi. askerden gelincede görüşücez ilk kez :) artı nişanlanıcaz da allah nasip ederse gelecek yaz :)

bişi sorcam.. ailelerinize ne dediniz doğruyu mu söylediniz

ben anneme söyledim geçen hafta. nerde tanıştınız dedi annem.. okulda cafede falan dememi bekliyordu galiba..bende internette dedim . baktı kaldı yüzüme =) nerde peki dedi burda değil başka ilde dedim nasıl başka ilde diyerek 2.şoku yaşadı sanırım :) sonra kendine gelince döküldüm :) askerde şu an anne dedim 1 yıldır falan konuşuyoruz dedim.başta tavır yaptı bana. ama şimdi mesajlaştığımı falan görüyor bişey demiyor :)

bende internetten tanıştım 2 kere görüştük sonra sözlendik 4 yıldır evliyim dünyalar tatlısı bebişim var:16:

Hayatın çoğu kısmı sanal olmuş , dışarı çay bahçesine gidip çevre yapmıyosunki aksine dışarıdaki adama sert bakıyosun .
Okey toplantılarıda bitti herşey sanal . Sonuçta sanaldan bi ilşki sürmüyosanız tanşmanın internetten olması hiç problem değil .
En yakn arkdşm internetten tanıştı ve 3 yıldır evli harikada bir evliliği var , güzelliği nerden bulacağn hiç belli olmaz .
Senin aklın buna takılıyorsa bi sıkıntı var demektir?

bizde nette tanıştık 3 yıldır evliyiz çokta mutluyuz.. nerde tanıştığınızın bi önemi yok.. önemli olan flört döneminde birbirini iyi tanımak :34:

Nişanlıyız diyosun ailene nerden tanıştığını söylemekte şüphelisin ?nişanlanmadan önce sormadılarmı sana nasıl tanıştın diye?

Back