Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

allah analı babalı buyutsunn..şanslı hayırlı bı ewlat olmayı nasıp etsınnnn..darısı hepimizin basınaaa ..a.s.

menzılgulu tebrıkler cnm ve kızlar ılk bebısımız hepımıze ugur getırsın ınsallah

Menzilgülü maşallah oğluşunaaa canım çabucakkk toparladı inşallahhhh kiloda alır hızla....bak biz anneler gününü karnımızda kutladık sense kollarındaaa en yeni anne geçte olsaa anneler gününü kutluyorummm...

menzilgülü canım masallah yufumuza çok sevindim hastaneden cıkmanıza, bizim içinde kokla doya doya oğlusunu

Kizlar hepinize merhaba...

Biz dun evimize geldik. Cok sukur Yusufumuzda bizimle beraber cikti. Spinal sezeryan oldum, benim icin kotu bir deneyimdi ama tabi herkes icin oyle olacak diye birsey yok. Sabah kalktigim zaman o gunun aksaminda bebegimi kucagima alacagim nerden aklima gelebilirdiki.. 6 Mayis carsamba gunu sabahtan bir pedin 4 te 3 u kadar suyum geldi sonrasinda hastaneyi aradim ve gelmemi istediler. Hastanede doktor alttan muayene etti ve ondan sonra kanamam oldu ve beni hastanede gozlem altinda tutacaklarini soylediler. Ben bu 4. seferimiz oldugundan birsey olmaz diyordum ve esimi eve yolladim sonrasinda ise suyum gelmeye basladi. Hemen hemsireyi cagirdim ve doktorla beraber geldiler ve gercektende suyumun geldigini soyledi doktor. Hemen sezeryana alinacagim soylendi, tabi ben sok oldum. Heyecandan titremeye basladim ve daha esim gelmeden beni ameliyat yapacaklari odaya goturduler, Allahtan esim yetisti. Sezeryandan once yemek yenmemesi gerekiyordu, bende hemen oncesinde yemek yedigim icin sezeryan esnasinda cok fena oldum, cikardim. Ama cok sukur ertesi gunu ayaga kalkip bebegimi emzirmek icin ozel bakimda oldugu bolume gidebildim. Ve simdi Allaha sonsuz sukurler olsun bir sorunumuz yok, sutumde geliyor. Tek yapacagimiz hizla buyumek insallah... Darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslarimin basina... Desteginiz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler... Hepinizi seviyorum...

tebrik ederim canım.. iyi olmanıza çok sevindim.. herşeyde varıdır bir hayır.. böçylesi demek isizn içn hayılrısı.. maşhh oğluşunada.. bundan sonrasını düşünme öyle çabuk büyürki sen bil eanlamassın maşhh cnaım..darısı başımzıa..

canım hayırlı olsun bebeğin analı babalı büyüsün oğlun.Allah nazardan saklasın canım.Sağlıklı bir şekilde büyüsün oğluşun.Darısı başımıza.Bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

menzilgülü tekrar tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün....senin yusuf baya aceleci çıktı))))ilk haziran annemiz sensin,bakalım ikincilik bana kısmet olacak mı? cumartesi doktora gittim ve doktor her an gelebilir hazırlıklı ol dedi...çocuk baya aşağı inmiş,doğum kanalına doğru....ve 3400 gram dedi.....bende bekliyorum,kaç gündür sancılar gelip gidiyor yokluyor ama hayırlısı....zaten normal tarihimde 1 haziran çok az kaldı yani.....

Allah analı babalı büyütsün uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşalah menzil gülü yavruna! iyi olmanıza çok sevindim
bende bugün dr daydım ve tansiyon problemim yüzünden en ufak bir problemde sezeryana alabiliriz dedi dr.şu an 2580gr mış ve biraz daha toparlasın diye bekliyoruz dedi.haftaya kadar kontrol altında olacam bakalım hayırlısı artık.

Menzilgülü canım gerçekten neler oldu, çantadan neler lazım oldu , yazarsan hepimize bilgi olur

Oncelikle guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim.

Benim hastane cantamda:
Emzirme sutyeni ve emzirme fanilasi

Sac kurutma makinesi

Gecelik ve 2 tane onden dugmeli pijama takimi

Terlik (Bu cok lazim oldu, ozellikle onu acik ve rahat olmasina dikkat edin derim)

Tarak, Havlu, Lohusa kulotu (Naylon tek kullanimlik kulotlar verdi hastane ve ben kendiminkileri hic kullanmadim iyi oldu cunku kulotlar cabuk batiyor)

Gogus kremi (Buda onemli)

Ilaclarim

Kolonya, makyaj malzemelerim, makyaj temizleme mendili, dis macunu ve fircalarimiz

Krem

Hurma (Bebek dogduktan sonra daha sut vermeden babanin agzinda cignedigi hurmadan bebegin damagina surmesi sunnet)

Emzirme yastigi (Buda cok lazim oldu emzirirken)

Dogum oncesi okuyacagim dualarin oldugu kagitlar

Banyo lifi

Sampuan, sac kremi (Bunlarda hastanede vardi ama yinede ben kendiminkini goturmek istedim)

Corap (Sezeryan sonrasi ayaklar acaip usuyor, buda cok onemli)

Gogus pedi (Sutunuz akip ustunuzu batiracak kadar olmayacagindan buna gerek yok. Benim sutum akip ustumu islatmaya dogumdan sonra 4. gun basladi)

Esim icin: Pijama, corap, terlik, kulot, fanila, tisort

Ayrica telefon sarj aleti, fotograf makinesi ve kamera

Bebek icin:

2 tane hastane cikisi, ayrica ekstra badiler (Biz 3 gun kaldik hastanede ve badi cabuk kirleniyor, o yuzden ekstra almakta fayda var)

Bebek bezi ve alt temizleme mendili (Hastanede vardi ama ben yinede goturdum)

Corap

Kusuk bezleri

Penye battaniye iki tane

selam hanımlar menzilgülü hayırlı haberlerle gelmişsin canım darısı başımıza iyi olmanıza çok sevindim, merakla geldim başka doğuran varmı diye yerimseniben

menzilgulu tebrikler...
sorunsuz eve gelmenize cok sevindik..
bebisinle bi omur mutluluklar...

menzilgülü tebrikler canım ne güzel kavuştun bebeğine.darısı başımıza

menzil gülü herşeyin yolunda olmasına öyle sevindimkii
maşallah yusufada
inşallah herşey daha güzel olur canım
tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı buyutsunn..şanslı hayırlı bı ewlat olmayı nasıp etsınnnn..darısı hepimizin basınaaa ..a.s.

menzilgülü çook tebrik ederiimm.
oğluşunla bir ömürboyu mutluluklaarr..

menzılgulu tebrıkler cnm ve kızlar ılk bebısımız hepımıze ugur getırsın ınsallah

menzilgülü canım masallah yufumuza çok sevindim hastaneden cıkmanıza, bizim içinde kokla doya doya oğlusunu

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim... Hepinize hayirli saglikli dogumlar nasip olur insallah... Insallah hepimizin bebisleri saglikli, hayirli, salih evlatlar olur...

Hakkinda hayirlisi olsun canim, cok tesekkurler...

Canim hayirlisi olsun, insallah sag salim yavrunu kucagina alman nasip olur...

menzlgülü senin adına çok sevindim cnm.allah yusufu analı babalı büyütsün.herşeyin hayırlısı ne güzel bebişin kucağında bizde çok özledik bebişlerimizi allah hayırlısını versin.verdiğin bilgilerde işimize çok yarıcak.allaha emenat olun

Amin canim.. Sen ve bebeginde Allaha emanet olun...

menzilgülü gözün aydın canım oğluşun daha fazla bekleyemedi senide fazla bekletmek istemedi geldi allahım sağlık versin hepinize allah analı babalı büyütsün seninki bizimkilerin abisi olucak he maşallah allah nazarlardan saklasın canım

Amin canim...

ayyyyyyyyy ben bu topici sevdim menzil gülü hayırlı olsun cnm darısı 2 ci bebişimize bende erken dogum olabilir tansiyonum yükseliyo çünkü bakalım hayırlısı olsun :))) uzun zamandır girmiyorum kadınlar kulubune hiç merak eden olmadı beni galiba (((( neyse

Canim cok tesekkur ederim. Insallah bebegin en hayirli zamanda gelir ve tansiyonunda yukselmez. Ben haziran anneleri topigini takip etmiyorum uzun zamandir, o yuzden kim giriyor kim girmiyor bir bilgim yoktu.

Allah tum anne adaylarina hayirli, saglikli dogumlar nasip etsin...

menzilgülü canım yazılarını şimdi gördüm,

gözünaydın sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkmış olmanıza ve yusufunda sağlıklı olmasına inanılmaz mutlu oldum,

merak etme küçük bebişler daha hızlı toparlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…