Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

selam kızlar biz oğluşumla bugün evimize geldik:))
cuma günü kontrolüm vardı nst ye bağlandım oğlumun kalp atışlarında düzensizlik çıktı bana serum verip tekrar nst ye bağladılar aynı düzensizlik devam ettiği için ben bebeğin alınmasını istedim eğer bebeğime birşey olursa yaşayamam dedim doktorumda hemen 1 saat içinde genel anestezi ile sezeryanımı yaptı ve EFE kollarımdaydı süper bir duygu anne olmak.uyurken bile özlüyorum oğlumu..sütümüzde var şimdilik Allaha şükür darısı bebişini bekleyenleree..doğum yapan arkadaşlar sizlerinde gözünüz aydın...

slm kizlar bende 17.06.dogum yaptim.kizim 41+0 haftalik 4.600gr ve 56 cm boyla dünyaya geldi.normal dogum oldu cok sükür,kizim ismide AZRA listeye eklerseniz cok sevinirim.....

maşallah canım. bebeğin de bayağı kiloluymuş. benim oğlum için de kilolu olacağını söylüyor doktor ve bu kadar kilolu olursa normal doğum yapamazsın diyor. ben de normal doğum istiyordum. ama şimdi doktor beni korkuttu ben de bebeğimi riske atmak istemiyorum. sen nasıl yaptın bu işi ya. sana helal olsun diyorum ve başka da bir şey söyleyemiyorum.

bebeğinin ömrü uzun, kendisi gibi tatlı olsun.

Nilayım maşallah oğluşunaaa çok yakışıklı seni aradım sanırım müsait değildin açılmadı tel öptümm ikinizideee

bizide listeye ekleyebilirsiniz...09.06.2009 kızımın adı ceren...3500 kg 50 cm..sipinal sezeryan

bizide listeye ekleyebilirsiniz...09.06.2009 kızımın adı ceren...3500 kg 50 cm..sipinal sezeryan

çok tatlı maşallah oğlun nilayyy allah nazarlardan korusun...

oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın çok daadlu annesi:)

nilay cok tatlli bu oglus..allah size bagislasin canm..masallah

canım maşallah çok tatlıymış oğlun. bahtı da kendisi gibi güzel olsun. uzun ömürlü olsun.

Nilay oğluna maşallah.Çok tatlı.Allah hayırlı ömürler nasip etsin

Nilayım maşallah oğluşunaaa çok yakışıklı seni aradım sanırım müsait değildin açılmadı tel öptümm ikinizideee
ahh canım benim düşünmüş olman yeter senide oğluşunuda öpüyorum...
nilaycım masallah oglusun coook sevimli canım.Allah nazardan saklasın:)

yeni doğum yapan herkesin gözü aydınn tebrik ediyorumm
nilay canım maşallah 41 kere çok tatlı

nilaycımmm maşallahhhh çok şekerrrr

teşekkür ederiz teyzeleri:)))
dünyanın en mutlu insanıyım oğlum ayaklarımı yerden kesti Allahım hepimizin bebişlerimi bizlere bağışlasın canlarım..

nilay coooooooooooooooooook tatlı çoooooooooooooooooooooooook seker bayıldım oglusuna masallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…