Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

sedacım canım gözün aydın bitanem maşallah kızına annesini bekletmedi geldi..
darısı doğurmayı bekleyen bizlere inşallah..

yeni doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün .Sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip kısmet etsin.
Bende kısaca doğum hikayemi anlatayım.pazar akşam saat 12:30 da hastaneye girdik yatış yaptık.Beni doğumhane aldılar annem eşim kardeşim dışarda kaldı. Bende daha sonra gelecekler diye bekliyorum ama yok.başladılar ağrıvermeye ama o kadar düşük dozda ki beni hiç etkilemedi.Neyse sabaha kadar bekledik doktor geldi açın serumu dozu attırın dedi.Neyse doz arttı ağrı gelmeye başladı çılma başladı cm 4 cm 5 cm derken ben iyice moda girdim normal doğum yapcağım.Suyunu açacağız dediler kendinden geldi.Ağrım çok artmaya başladı hemşire epidural istermisn dedi.Eşimle konuştum sen bilirsin dedi. O sıradada epiduralle sezeryan yapmıştı olan arkadaş aradı. ben tavsiye ederim dedi.ıstedim yapıldı.Arım var ama ben hssetmiyorum.O kadar mutluyum ki hem normal doğuracağım hemde ağrı hissetyeceğim.Epiduralden bir süre sonra NST de kalp atışları iniyor çıkıyor çok dengesin öyle heyacanlandım ki benmde kalbim durack oğluma bir şey olacak diye.Doktora haber verdiler nst kağıdını götürdüler hemen hameliyathaneye alın geliyorum dedi.Öyle moralim bozuldu ki eşimi aradım inanamadı .Onlardasu falan almaya aşağıya inmiş hemen geldi tam asansörde karşılaştık elii tuttu.Sonra asansör koridorlar ve batım eşim kayboldu.Sonra birileri kolumu bağladı birileri soğuk bir şey sürdü.En son doktorum geldi başlıyoruz Vildan hanım dedi.Şimdi uyuyacaksın dediler gerisi yok.2 saat sonra bir sedyede karşımda bir kadın yanımda 4-5 kişi daha nasıl hissediyorsun dedi .kolumda 1 mavi 1 pembe künye vardı benmaviyi oğluma takacaklar diye bekliyordum. baktım ikiside kolumda .kadına bebek dedim kadın duymadı .tekrar sordum bebek diye yukarda analı babalı büyüsün dedi.ıçim rahatladı.Sonra birilerini aradı hastayı alın dedi.sora almaya geldiler sonra eşimle kardeşimi gördüm el salladım.sonra odaya gittiğim gibi oğlumu getiriler emzir dediler şokur şokur emmeye başladı.Vallah şimdi 4 gün oldu o kadar da zor değildi çok ağrım olmadı.,ilk günden beri oğlumla ilgilenebildim.Allah herkeze hayırlı ve kolay doğumlar nasip kısmet etsin.

ışılcım umarım kızının adını dogru hatırlıyorumdur allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım

Maşallah Allah'ın izniyle listemiz kaparmış.Kalanlarda sağlıkla doğurur inşallah.Ama artık normal doğum yapan çok az keşke o ağrıyı hiç çekmeyip direkt sezeryana gitseydim.Akşamda gidip yıprandığım için ayılmam çok uzun sürmüş.

narencm hikayen çok güzel.. bayada sancı çekmişsin... doğum işte nolucağı belli olmuyor.. güle güle büyüt canım bebeğiini.

ne zamandan beri giremiyordum maaşllah annelre bvir çok bebeğimiz olmuş anneleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah

bir bebişimiz daha aramıza katıldı...
nilay'ın bugün kontrolu vardı, doktor daha fazla beklemeye gerek yok deyip nilayı hemen sezeryana almışş vee efeciik aramızda:)))
37+6da, 3480 gr, 50 cm bebişimiiz.
nilay'da efe'de gayet iyiler, doğumu genel anestezi ile oldu...

slm kizlar bende 17.06.dogum yaptim.kizim 41+0 haftalik 4.600gr ve 56 cm boyla dünyaya geldi.normal dogum oldu cok sükür,kizim ismide AZRA listeye eklerseniz cok sevinirim.....

bir bebişimiz daha aramıza katıldı...
nilay'ın bugün kontrolu vardı, doktor daha fazla beklemeye gerek yok deyip nilayı hemen sezeryana almışş vee efeciik aramızda:)))
37+6da, 3480 gr, 50 cm bebişimiiz.
nilay'da efe'de gayet iyiler, doğumu genel anestezi ile oldu...
maşh canım.. güle güle büyütsün oda bebeğini..

slm kizlar bende 17.06.dogum yaptim.kizim 41+0 haftalik 4.600gr ve 56 cm boyla dünyaya geldi.normal dogum oldu cok sükür,kizim ismide AZRA listeye eklerseniz cok sevinirim.....

vavvvv.. maşhh canım yaa. kilosuda baya varmış..maşhh.. nasıl normal doğurdun bravo valla:))
:nazar:

çook teşekkür ederiz kızlar hastanedeyiz bugün kavuştum oğluma darısı bütün bebişlerini bekleyenlere..
mükemmel bir duygu

X