Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

listemize bakya maşallah yavrularını kucaklarına alan taze annelere gözün aydın diliyorum allah analı babalı büyütsün.

kızlar 16/06/2009 da 38+2de 3380gr 50cm boyunda bir boncuk doğurdum :)

kızlar bebişimi aldım kucağıma
çok güzel bir duygu

bu arada sezeryan oldum,sabah 7de uyandım suyum uyurken gelmiş ,ağrım ve sıfır açılmam yoktu
8de hastaneye gittim 9da dr geldi muayene etti açılma yoktu
3saat boyunca suni sancı yedim yine açılma olmadı öyle aman aman bir ağrıda yapmadı bana suni sancı drlar şok oldu sonra 12de sezeryana girdim ve bugün evimizdeyiz

tesekkur ederim kizlar kizimin kilosu iyiydi ama bir gun sonra 200 gr verdi cok sukur bunada iyi kizim a.s.

gözün aydın canım bende ağustos annesiyim ama sezeryanla temmuz 22 sinden sonnra doğum yapıcam burdan hepinizi takip ediyordum
tekrar tebrikler maşallah bebeğine dea.s.

maşallah boncuguna sedacım allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin kuzucun biraz aceleci cıktı :))

en kısa zamnda fotosunu da beklioruz allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin korusun inşallah bol sütlü günler canım arkadasımmm

canlarımm benimm yeni doğum yapan tüm annişlerimize gözünüz aydın diyorum Allahım hayırlı uzun ömürler versin yavrularınıza inşallah sağlıkla büyütmek nasip etsin herkese :Saruboceq:

kizlar ben de dogum yaptim,16.06 da saat 9.32 de,epidural sezeryan, oglu 3460gr dogdu ama su an 3300 hic sutum yok,mamayi da yemiyor,ac kaldi yarum surekli uyuyor o kadar gucsuz ki

canım inşallah en kısa zamanda iileşir semanın da dediği gibi ewrkenden dr a götür değerleri yükselmeden sarılık halsizlik ve uyku yapıyor bildiğim kadarıyla

allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin nazarlardan kem gözlerden saklasın egemizi rabbim

hayırlı evlat olsun inşallah yakışıklı oglumuzun en kısa zamanda fotosunu da bekleriz bitanemm

kizlar ben de dogum yaptim,16.06 da saat 9.32 de,epidural sezeryan, oglu 3460gr dogdu ama su an 3300 hic sutum yok,mamayi da yemiyor,ac kaldi yarum surekli uyuyor o kadar gucsuz ki

canim gözün aydin ..anali babali ,saglikla büyüsün insallah

kızlar bende doğum yaptım bugün 6. günümüzdü..37+2 de normal doğumla doğdu kızım 2680 gr miniğim,çok şükür ikimizde iyiyiz...
Yeni doğum yapanları tebrik ederim yavrularınızı sağlıkla büyütün inş..

Nazarboncuğu,seda,dolphin maiallahhh bebeişlerinizeee allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn inşallahhhhhhh

ışılcım umarım kızının adını dogru hatırlıyorumdur allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…