Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

pınarım çok geçmiş olsun tebrik edrim allah analı babalı büyütsün seninle aynı gün doğum yapmışız bende parşembe günü sabah 8:44 de doğum yaptım hastanede bayağı kalmışsın inşallah bi sorun yoktur ben cuma çıktım hastaneden

yenı dogum yapan annısleer ben gırmeyelı lıstemız super olmus semoscum ve tum dogum yapan guzel arkadaslarım hepınız gule gule buyutun mınnoslarııı

pınarım canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallah hayırlı bir evlat olur

pınarım, vildancım, morboncuk, ve başka unuttuklarım varsa , hepinizin bebişleri hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün

naren dünürüm benim bıdık 51 cm doğdu incecik ama uzun olcak sanırım eklersin cicim

doğuran herkesin gözü aydın allahım evlatlarımızla uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin

nazanım özgem tebrik ederim allah analı babalı büyütsün nazarlardan esirgesin korusun meleklerinizi

eksik olanları siz iyileşin tamamlarım

bol sütlü günler inşallahhhh

ooooh listemize bakınııııızz maşallaahhh kızlaaarrr:))
herkesin bebişleri hayırlı olsun, Allah'ım analı babalı büyütsün inşallaahh..

Listenin maşallahı var.ınşallah bizlerde katılırız o listeye hayırlı zaman geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…