Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyı geceler kızlar Ben Ocak annesıyım, yazıalrınızı okuyunca Aralık ayının son gunleri geldı aklıma O heyecan o sabırsızlık bıde ilk bebek olması nedenıyle biraz korku. Ben acıkcası karnımda oldugu bılıyordum ama kucagima almayı bır turlu ıdrak edemiyordum. Yani sanki hep o benim karnımda kalacakmış gibi geliyordu. Hastaneye gıdecemin bir onceki gecesi sabaha kadar te sn uyuyamamıstım heyecandan. Hala o zamanlarım gelıyor aklıma muthıs bırsey zaten yakında ins yasayacaksınız bır kısmınız yasadı. Allah herkese nasip etsin 4-5 yıl sonra ikinci bebegi dusunuyorum . Insallah hepimiz saglıkla bebeklerini kucaklarınıza alırsınız. Cok duygulandım yazmak geldi icimden. Yukarda fotografı olan bebege tum meleklere uzun saglıklı , mutlu bir omur dılıyorum.
maşallah barekallah annesii. çok çok kucakla , kokla minişini bizim için. rabbim nazarlardan saklasın çok uslu ve akıllı bi evlat olsun kızın inşallah opuyorumnanaktan
arkadaşlar bebk izin verdikçe yazmaya çalışacağım...çünkü buradaki tavsiyeler o kıadar işime yaradı ki doğumda anlatamam..bende birilerine yardımcı olursam ne mutlu...sezeryan isteyen arkadaşlara kesinlikle epidural normal doğumu öneririm....4 cm açılmaya kadar zaten çok fazla çekmiyorsunuz sancı...sonra ise zaten hiç birşey hissetmiyorsunuz...bebişinizi ilk siz görüyorsunuz...ben tamamen kendimdeydim fakat doğum yaptığımı bile anlamadım...sanki başkası doğurdu.....normal olduğu için göbek şu an yok bende ....nasıl bitti anlamadım daha 6. gün....dikişlerde düzelmek üzere......eğer sezeryen olsam kimbilir ne kadar uzun süre göbek kalacaktı bende.....
artı hastaneye giderken bol bol kayısı götürün,doğumdan sonra bence en gerekli şey,kabızlık oluşuyor,eğer buradakilerin tavsiyeleri olmasa bitmiştim ben,hem dikişler hem kabızlık hiç çekilmez sanırım mirmirmirmir
artı hastane çantanıza hasta bezi koyun,normal doğumda çok faydalı oluyor.ben ilk 3 gün hasta bezi kullandım rahat ettim,pedle falan korunulacak gibi değil....
birde kansızlık vardı bende,hastaneden taburcu olmadan mutlaka kan değerlerinize tekrar baktırın,normal doğumda kan kaybı çok oluyor,bana tekrardan kan verdiler kendimi hemen toparladım...yoksa baya zor olurdu...ben şimdi çıkıyorum sonra tekrar yazarım.....
birde göğüs ucu için ben doğumdan 1 hafta önce zeytinyağı kullandım,,,doğumdan itibaren her emzirmeden sonra karbonatlı su sürdüm,mucize gibi bişey.en ufak acı,çatlama olmadı,,,,,,kesinlikle kremlerle falan uğrasmayın derım.....