Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

ayy ne tatlı kızmış bu maşallah yaa Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım sende kurtuldun desene darısı başımıza artık

[/url][/IMG]

nurcummmm allah analı babalı büyütsün maşallahı var oğlunun da allahım nazarlrdan saklasın inşallah canımmmm

[/url][/IMG]

maşallah binnurcugum kızına allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallahhhhh

Binnur ve Nur gözünüz aydin kizlar..Allah anali babali büyütsün...

binnur ve nurcum maşallah bebişlerinize
gözünüz aydın kızlarrrr
allah analaı babalı büyütsünnnnnn

nurcum ve binnurcum gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar
Darısı başımıza sag salim

BıNNUR VE NUR
Allaha analı babalı büyütmek nasip etsin.
mis kokulu yavrularınıza kavuştunuz ne güzel.
darısı bekleyenlerin başına

binnur,nur gozunuz aydin..
allah anali babali buyutsun
liste uzuyor artik
darisi bekleyenlerin basina

kızlar bu ultrasona da güven olmuyor inanın
bugün bir arkadasım daha dogum yaptı 41. haftasında dr bundan 3 hafta önce 3400gr demişti bebek 3000gr dogdu :uhm: artık kesinlikle güvenmiycem ultrasonaaaa

nur binnurcum bebeşlerinise kavuştunuz allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin allah sizleri bir ömür boyu ayırmasın
narencim ultrasonlarda yanılma payı çok oluyor benim ilk bebeğimde dr . 3100 gram demişti 2800 doğmuştu o yüzden kilosuna bakmayın sağlıklı olsun lar inşallah yater allah bütün annişlerin bebeklerini bağışlasın

Tüm çiçeği burnunda anneler sağlıkla büyütün miniklerinizi....

Allahım Allahım ikişer üçer geliyo bebişler
Binnur ve Nur gözünüz aydın canlarım, Allah bebişlerinizle birlikte nice güzel günler nasip etsin
Benim içinde koklayın meleklerinizi...
Ayy ben acaba ne zaman giricem bu listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…