Aramıza katılan 2009 haziran bebekleri..

ay nekadar çok bebişimiz olmuş
hayırlı uğurlu olsunnn maşallah

yanlız ne yazıkya 11doğumdan sadece 2tanesi normal yazıkya

normal doğum yapan arkadaşlarım kesi yeriniz ne alemde kaç dikişiniz var hala acıyormu

canlarım ben doğum yaptım 28,05 te saat 11 de.nehirim doğdu çok şükür.3 saat içinde doğumum gerçekleşti normal oldu herkese tavsiye ederm.biraz erken geldi yaramazım ama annesini hiç üzmedi doktorlar beni yılın en kolay doğuran annesi seçti:nazar:

canım biraz anlatırmısın doğumunu ,
kaç dikişin var ve şuan ne durumdasın

merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittim.sancım olmamasına rağmen 3 cm açılma varmış.yarın hastaneye yatacağım inşallah.doğumumu da anlatırım burda.bana dua edin.

merries tatlım kasılmaların vardır anlamamış olabilirsin,

çünkü kasılma olmadan açılma olmaz ,her kasılmada sancı yapmaz

şu kasılmaları bende anlamıyorum nasıl bişey
bebek hareketlerine çok benzio

merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittim.sancım olmamasına rağmen 3 cm açılma varmış.yarın hastaneye yatacağım inşallah.doğumumu da anlatırım burda.bana dua edin.
allahım bir avazada kurtarsın inşallah kolay ve sorunsuz bi doğum olur canım

ayyy 4-5 gündür giremedim 3 doğum gerçekleşmiş..
Maşallah bebişlerimize bi sorunları yokmuş..
Olimposs, Servet ve Derinden sizleri tebrik ediyorum,
Allah kuzularınızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Derinden canım sen Zekai Tahir'de doğum yapıcaktın di mi?
Nasıl geçti doğum ben de orda yapıcam ya biraz bilgi verir misin?

nazancım zehraların modeminde sorun var nete giremiyormuş ama dogumu cok rahat olmuş sorun cıkmamış merak etme sen

nazancım zehraların modeminde sorun var nete giremiyormuş ama dogumu cok rahat olmuş sorun cıkmamış merak etme sen

sağol canımmm
ben de evdeyim artık ama evi toparlamaya başladığımdan giremedim bitürlü.
doğum yaptığını duyunca çok şaşırdım.
cuma günü mst için ben de hastanedeydim, bilseydim ziyaret ederdimma.s.
benim doktorum maalesef hastanenin çayyolundaki polikliniğinde gecici görevde ve doğuma girme ihtimali azaldı, nöbetlerine kaldık. canım sıkılıyo bu duruma benim için hep doktor önemli diyodum ama artık hastane işin içine girdi, meraklandım.

maşallah ne kadar sevimli ecrin allah analı babalı büyütsün haftanı kilosunu boyunu sölersen ekleyim canm senide listemize:nazar:

maşh hatice ecrine..Allah analı babalı büytsün.. benim bıdkıa benziyor.. benim bıdıkda çekiki gözlü.. kimseye benzetemyioruz..ne baya ne bana ne ablaya:))

1254.bmp
[/url][/IMG]

maşallah japon kızımıza allahım analı babalı büyütsün hayırlı ömürler versinn inşallahhhhh

X