Aramız da Duvar var gibi..

Her insanın yapısı farklıdır.Ben de anlatmayı sevmem mesela.Bir yolculuğa çıkarım.İlginç şeyler yaşanır.Başkası olsa on saat konuşur yaşananlarla ilgili.Ben "nasıl geçti"diye soranlara "iyi"der geçerim. :) Hatta çocukken okulda yaşadığım absürt şeyleri annem arkadaşlarımdan öğrenirdi. :)) Bizim gibi insanlar için bunlar boş konuşmak gibi geliyor ve tahammül edemiyoruz.

Bence kendini zorlama. Zaten farklı olduğunuz için çekici geliyorsunuz birbirinize. Eşim anlatmaz ama beni konuşturmayi cok sever mesela. Eminim nişanlın da senin cıvıl cıvıl anlatmani seviyordur

İstediğimi yapıyor,çünkü beni seviyor mantığını yanlış buluyorum.Sevmek bana göre paylaşmaktır.Sevincini,üzüntünü,kahkahalarını,sorunlarını...

doğrudur sizin bakış açınız böyle..
belki de insanlar değerlendirmenn kolay olması için onu da belirtmek istiyordur. Altını çizmek veya değer anlamnda değilde..

bana tuhaf geliyor iştee.. meselaa terfi meselesi aksam yemek yerken söylesen sevıncını uzuntusunu derdini tasasını paylaşsa .. kendni şey yapsın sonucta siz aynı yatagı paylaştgnz kişisinz.. o zaman sekste de yapsın aynı özeni

Bence kendini zorlama. Zaten farklı olduğunuz için çekici geliyorsunuz birbirinize. Eşim anlatmaz ama beni konuşturmayi cok sever mesela. Eminim nişanlın da senin cıvıl cıvıl anlatmani seviyordur
belkide öyledir.. ama böle olunca da ben kafamda kuruyorum.. Acaba bana anlatmadıgı önemli bişiy var mı bilmem gereken. acaba suan ne saklıyor neden beni kendıne yakın görmuyor fln filan

İstediğimi yapıyor,çünkü beni seviyor mantığını yanlış buluyorum.Sevmek bana göre paylaşmaktır.Sevincini,üzüntünü,kahkahalarını,sorunlarını...

istediğimi yapıyor meselesi sevme kısmıdır bi nevii ama yeteri değil bende aynsını söyluyorum zaten..
sevıyor bunu hissettirmesnden anlıyorum her dediğimi yapmasından değil..

Sevgilim boğa burcu o da çok konuşmaz. Kendimi yanında çenesi düşük hissederim ama böyle dışarıda da hissetmem. Karakter farklılığı bu.
Benim gibi koşa koşa gelip anlatmaz da buluştuğumuzda konuşur anlatır.
Yani buna rağmen her şeyini bilirim.
Siz kendinizden özellikle bir şeylerin saklandığını mı düşünüyorsunuz yoksa telefon ayrıntısındaki gibi her şeyi size noktası noktasına anlatmasını mı istiyorsunuz?

sanırım özellkle söylemediğini dusunuyorum böle dusundugumden her bişiy oldugunda kafamda takılıyor..

bizimkide aynı 14 sene oldu aylar sonra ögrenıyorum çok şeyi ,
aslında bir yandan da iyi oluyor üzerimden çabuk yük atıyorum ,
oğlunuz bana söylemedi diye

Ben boğayım aslında aşırı konuşurum, anında herşeyi yetiştirirdim eşime. Demek kadınlarla erkekler farklı oluyor:)) Burçla da alakalı değil, erkeklerin çoğu böyle galiba
Benim esimde boga idi. Benimle hic bişeyini paylasmazdi neymiş beni darlamak istemezmis.
En sonunda beni aldatti görüştüğü kadina da masallahi var aklina ne gelirse konusmus küçük beyimiz..
Halada konusuyor galiba kadin marifetli demekki :)

Benim eşim de böyle. Önceden daha kapalıydı şimdi şimdi biraz daha anlatmaya başladı. Hatta hissediyorum sırf veni mutlu etmek için uzata uzata anlatıyor

bizimkide aynı 14 sene oldu aylar sonra ögrenıyorum çok şeyi ,
aslında bir yandan da iyi oluyor üzerimden çabuk yük atıyorum ,
oğlunuz bana söylemedi diye
böle seyler ii ..
ama bilmen gerekenleri de söylememesi garip.
aynı durum senn tarafından da oluyo cunku..

yaa insanoğlu bilemem ama guvenıyorum ıhanet olarak değilde huy karakter

Benim eşim de böyle. Önceden daha kapalıydı şimdi şimdi biraz daha anlatmaya başladı. Hatta hissediyorum sırf veni mutlu etmek için uzata uzata anlatıyor
insan bazen dedikodu yapmak istiyor yahu hayatındaki erkekle

böle seyler ii ..
ama bilmen gerekenleri de söylememesi garip.
aynı durum senn tarafından da oluyo cunku..

evet ne yazıkkı çok oluyor ama adamın yapısı bu ise yapacak bir şey

ne bilim gerek görmedim diyor , söyleyip seni sinir etmek istemedim diyor

evet ne yazıkkı çok oluyor ama adamın yapısı bu ise yapacak bir şey

ne bilim gerek görmedim diyor , söyleyip seni sinir etmek istemedim diyor

bana bahane gibi geliyor hoop söylemedim hesap sorunca seni sinir etmek istemedim..
ya ne bileyim ben el miyim dısarda n,ye bırakıyorsun tamm sevıyosun bunnla o aynı değil ama yani tamam benm gibi bıcır bıcır konusma ama en azndan bişiyler anlat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…