- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Bence kendini zorlama. Zaten farklı olduğunuz için çekici geliyorsunuz birbirinize. Eşim anlatmaz ama beni konuşturmayi cok sever mesela. Eminim nişanlın da senin cıvıl cıvıl anlatmani seviyordurbaya ketum hemde.. Ailevi hiç bir şey anlatmıyor konu ben olsam da.. Nişanlıyız mesela ben kızkardesnn annesinden öğreniyorum o derece.. Bende öyle olacagım artık üstüne gıtmıyorum bir şey sorarsa yok bir şey .. :) madem böyle olmak gerekşyor bende öyle olucam
Buradaki konularda hep bir sey dikkatimi cekiyor
Direkt konuya "esim benim bir dedigimi iki etmez hep benim dedigim olur" cumlesiyle giriliyor
Bu cumle bir tek bana mi itici geliyor?
Her dedigimizi yapmalari bir deger belirtisi mi?
Ya da her dedigimizi yaptirdigimiz tek tarafli bir iliskiden nasil bir hayir bekliyoruz.
Konunuzla alakali bir yorumum yok sadece bunu yazmaya geldim.
bana tuhaf geliyor iştee.. meselaa terfi meselesi aksam yemek yerken söylesen sevıncını uzuntusunu derdini tasasını paylaşsa .. kendni şey yapsın sonucta siz aynı yatagı paylaştgnz kişisinz.. o zaman sekste de yapsın aynı özeniHaklısınız birbirimize karşı arkadaş gibiyiz diyen çiftlere çok özeniyorum.Fakat benimde eşim öyle gereksiz konuları konuşmayı sevmem her ayrıntıya girmez ağzından zorla laf alırım eşinizin yapısı bu değiştirimezsiniz.Nişanlıyken bende öyleydim kızıyodum ama evlenince çok takmadım.Evliliğimizin ilk aylarında terfi ettiğni onunla aynı yerde çalışan arkadaşından duydum eşime sordum o da soylucektım fln dedı o konularda kendini şey yapmayı sevvmez çekiniri
belkide öyledir.. ama böle olunca da ben kafamda kuruyorum.. Acaba bana anlatmadıgı önemli bişiy var mı bilmem gereken. acaba suan ne saklıyor neden beni kendıne yakın görmuyor fln filanBence kendini zorlama. Zaten farklı olduğunuz için çekici geliyorsunuz birbirinize. Eşim anlatmaz ama beni konuşturmayi cok sever mesela. Eminim nişanlın da senin cıvıl cıvıl anlatmani seviyordur
İstediğimi yapıyor,çünkü beni seviyor mantığını yanlış buluyorum.Sevmek bana göre paylaşmaktır.Sevincini,üzüntünü,kahkahalarını,sorunlarını...
Sevgilim boğa burcu o da çok konuşmaz. Kendimi yanında çenesi düşük hissederim ama böyle dışarıda da hissetmem. Karakter farklılığı bu.
Benim gibi koşa koşa gelip anlatmaz da buluştuğumuzda konuşur anlatır.
Yani buna rağmen her şeyini bilirim.
Siz kendinizden özellikle bir şeylerin saklandığını mı düşünüyorsunuz yoksa telefon ayrıntısındaki gibi her şeyi size noktası noktasına anlatmasını mı istiyorsunuz?
Benim 15 sene onceki halimsinizesimde boyledir.adam sir kupu mubarek.gerci 15 senede baya acildi yol aldi ama hala gereksiz gordugu seyleri anlatmaz.hele ailesinde olup bitenleri falan aylar belki yillar sonra ogrendigim cok olmustur.ama kendiyle ve bizimle ilgili bicok konuda danisir fikrimi alir onemser.ben alistim.onun disinda iyi anlasiriz sorun yok.sizde takmayin cok.kadinlarla erkekler cok farkli.oyle kabul edin.zamanla acilir.birde cok merak ettim yengec burcumu.
Benim esimde boga idi. Benimle hic bişeyini paylasmazdi neymiş beni darlamak istemezmis.Ben boğayım aslında aşırı konuşurum, anında herşeyi yetiştirirdim eşime. Demek kadınlarla erkekler farklı oluyor:)) Burçla da alakalı değil, erkeklerin çoğu böyle galiba
iyi konusuyor sizinki en azından
böle seyler ii ..bizimkide aynı 14 sene oldu aylar sonra ögrenıyorum çok şeyi ,
aslında bir yandan da iyi oluyor üzerimden çabuk yük atıyorum ,
oğlunuz bana söylemedi diye
yaa insanoğlu bilemem ama guvenıyorum ıhanet olarak değilde huy karakterBenim esimde boga idi. Benimle hic bişeyini paylasmazdi neymiş beni darlamak istemezmis.
En sonunda beni aldatti görüştüğü kadina da masallahi var aklina ne gelirse konusmus küçük beyimiz..
Halada konusuyor galiba kadin marifetli demekki :)
insan bazen dedikodu yapmak istiyor yahu hayatındaki erkekleBenim eşim de böyle. Önceden daha kapalıydı şimdi şimdi biraz daha anlatmaya başladı. Hatta hissediyorum sırf veni mutlu etmek için uzata uzata anlatıyor
böle seyler ii ..
ama bilmen gerekenleri de söylememesi garip.
aynı durum senn tarafından da oluyo cunku..
nasıl acaba taktik alayımKonuşturuyorum diyeyim
evet ne yazıkkı çok oluyor ama adamın yapısı bu ise yapacak bir şey
ne bilim gerek görmedim diyor , söyleyip seni sinir etmek istemedim diyor
nasıl acaba taktik alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?