Benim eski eşim yengeç burcu ve o da böyleydi. ben sormasam hiçbir şey anlatmazdıBenim 15 sene onceki halimsinizesimde boyledir.adam sir kupu mubarek.gerci 15 senede baya acildi yol aldi ama hala gereksiz gordugu seyleri anlatmaz.hele ailesinde olup bitenleri falan aylar belki yillar sonra ogrendigim cok olmustur.ama kendiyle ve bizimle ilgili bicok konuda danisir fikrimi alir onemser.ben alistim.onun disinda iyi anlasiriz sorun yok.sizde takmayin cok.kadinlarla erkekler cok farkli.oyle kabul edin.zamanla acilir.birde cok merak ettim yengec burcumu.
hayır boğa..Benim 15 sene onceki halimsinizesimde boyledir.adam sir kupu mubarek.gerci 15 senede baya acildi yol aldi ama hala gereksiz gordugu seyleri anlatmaz.hele ailesinde olup bitenleri falan aylar belki yillar sonra ogrendigim cok olmustur.ama kendiyle ve bizimle ilgili bicok konuda danisir fikrimi alir onemser.ben alistim.onun disinda iyi anlasiriz sorun yok.sizde takmayin cok.kadinlarla erkekler cok farkli.oyle kabul edin.zamanla acilir.birde cok merak ettim yengec burcumu.
Ben boğayım aslında aşırı konuşurum, anında herşeyi yetiştirirdim eşime. Demek kadınlarla erkekler farklı oluyor:)) Burçla da alakalı değil, erkeklerin çoğu böyle galibahayır boğa..
evet bana da söyledi.. sen istıyorsun ki ayrıntılı senn gbi anlatayım.. ben herkese böyleyım dedi..Ben boğayım aslında aşırı konuşurum, anında herşeyi yetiştirirdim eşime. Demek kadınlarla erkekler farklı oluyor:)) Burçla da alakalı değil, erkeklerin çoğu böyle galiba
Değiştirmeye çalışmıyorum sadece hayatında ne olup ne bittiğini merak ediyorum hepsi bu..Adamı değiştirmeye çalışıyorsun,boşa çaba.
Hem kendin hem onu üzersin boş yere.
Herkesi olduğu gibi kabul etmelisin.
iyi konusuyor sizinki en azındanBenim eşimde yengeç ve aynen böyle
Yapısı da öyle yani genel olarak sessiz, bana göre konuşmaz
Çok zorlandığı noktada patlar
Ancak ben ona alıştırdım, her akşam yemeği hazırlarken işten güçten gündüz görüşmediğimiz zamanlar da ne yaptığımızı konuşuyoruz :)
Eşinizi anlıyorum, çünkü benim yapımda böyle. Anlatacağım şey ne bana ne karşımdakine bir fayda getirmeyecekse, en azından gülüp eğlenmeyeceksek, ben de üşeniyorum konuşmaya. Önemsiz üfürükten bir telefon konuşmasını başkasına aktarmak 2 kez o anı yaşamak oluyor benim için.
Ya da bir üzüntüm, derdim mi var, biri ile konuşmak bana iyi gelmiyor. Üzüldüğüm şeyin üstünde daha çok durmuş oluyorum. Babamı kaybettiğimi yıllarca bilemeyen arkadaşlarım var mesela.
Ama bazı arkadaşlarım var, nasılsın diyince mutlaka 3-5 sorununu arda arda sıralıyor. Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım, kimseyi darlamayın. Ayrıca her hissini, her düşündüğünü, işittiğini bilince sağlam bir ilişki olacak diye bir şey yok.
Az gizem iyidir
darlamıyorum artık nasıl isterse o hatta sanırım bende kendmi geri çektim anlatmıyorum.. sessiz takılıyorum bu ara.. geri çekildim ..Ben de nişanlın gibiyim. Anlat anlat diye darlama bence ters tepebilir. Zamanla belki biraz daha açılır.
baya ketum hemde.. Ailevi hiç bir şey anlatmıyor konu ben olsam da.. Nişanlıyız mesela ben kızkardesnn annesinden öğreniyorum o derece.. Bende öyle olacagım artık üstüne gıtmıyorum bir şey sorarsa yok bir şey .. :) madem böyle olmak gerekşyor bende öyle olucamBazı insanlar ketumdur. Eşim de öyle. Hoş evlenince biraz düzeldi ama ben artık üstüne gitmiyorum. Anlatması gerekeni anlatıyor sonuçta. Ama hiç susmaz. Sen çok şey anlatıyor sanırsın ama geyiktir çevirdiği. O da bana yetiyorİnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım.
Sen öyle olamazsın çünkü karakterin öyle değil. Zorlama şekilde 3 gün olursun 4. gün özüne dönersin:) Onu öyle kabul edeceksin ne yapalımbaya ketum hemde.. Ailevi hiç bir şey anlatmıyor konu ben olsam da.. Nişanlıyız mesela ben kızkardesnn annesinden öğreniyorum o derece.. Bende öyle olacagım artık üstüne gıtmıyorum bir şey sorarsa yok bir şey .. :) madem böyle olmak gerekşyor bende öyle olucam
Haklısınız birbirimize karşı arkadaş gibiyiz diyen çiftlere çok özeniyorum.Fakat benimde eşim öyle gereksiz konuları konuşmayı sevmem her ayrıntıya girmez ağzından zorla laf alırım eşinizin yapısı bu değiştirimezsiniz.Nişanlıyken bende öyleydim kızıyodum ama evlenince çok takmadım.Evliliğimizin ilk aylarında terfi ettiğni onunla aynı yerde çalışan arkadaşından duydum eşime sordum o da soylucektım fln dedı o konularda kendini şey yapmayı sevvmez çekiniriselam kızlar ,
öyle buyuk bir derdim yok aslında dert değil de üzücü diyelim :)
içimde kalıpta beni şişirmesinden ziyade içimden atmak istedim..
Nişanlım beni seviyor hissediyorum bunu her dediğimi yapıyor kim ne derse desin sonnda benm dediğim oluyor evet hakkını yiyemem değişmem kimseye :))
Gel gelelim ki benimle bir şeyini paylaşmıyor tamam işle ilgili bir sorun mu oldu anlatıyor böyle böyle oldu diye.. Bunu yaptım yada nasıl yapayım diye çok guzel ..
ama gel gelelim ki bu sadece iş ile ilgili konularda..
ne bileyim tartıştık mı uzdum mu onu mesela ertesi gun bulustgmzda ben üzerine gidersem bana kırıldıgını uzuldugu söyluyor.. benmle neden paylaşmadın diyorum anlatsan bende hatamı bilsem tamam sıcagı sıcagına söyleme ama sonrasında söyle kırıldıgını fln diyorum içinde kalmasın .. sen,i üzmek istemedim diyor..
İstıyorum ki aile iş yada hayatında ne varsa ne olup bitiyorsa anlatsın bana ..
Arkadasına oturmaya gidicez tlfn açtı konusuyolr kapattı tlfnu ne diyor diyorum hiçç eksik yokmus diyor .. o kadar konustnz bunu mu dedi diyorum.. yav eniştmlerde gitmiş almış fln gereksiz konulr fln diyo..
bi aksam dayanamadım ; Senin bana anlatmadıgın her şey gereksiz konu olarak gördugun her şey benm dısarıda olmamı sağlıyor dedim.. Ben sna herseyımı anlatıyorum içimdesin hayatımdasın ailemden bir parçasın diye ama sen neden yapmıyorsun beni dısarıda tutuyorsun dedim..
yahu ne alakası var dedi benm yapım bu bu kdr gereksiz konulrı konusmak saçma.. bunlrlamı hayatımızı doldurucaz. Ama işle ilgili herseyını çatçat anlatabiliyosun yahu onda senn tecruben senn fikirlerin benden daha ii bende destek alıyorum senden fln dedi. Bu sadece işte mi böyle fln dedim.. Üzülüyorum tamam seviyorsun fln ama olayların sorunların gidişatın dışında tutma beni.. Cidden bu durum çok üzüyor beni. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?