Aramayan sormayan kayinvalide

Tabii ki o seni arayıp soracak, ailelerine giren sensin. Önce büyükler küçüğü benimsemeli. Büyüklük budur.
Benimki de beni assssla arayıp sormazdı. Evlendik, düğünde kavga çıkardı. Sonra eşime beni arasın diye baskı yapmaya başladı. 4,5 yıllık evliyim, hiç aramadım, aramıyorum. O ararsa açıp konuşuyordum. En son yaptığı saygısızlıktan sonra defalarca aradı, açmadım. Konuşmayı düşünmüyorum.
Diyeceğim, böyle devam eder. Kafana takma. Aramasın, sormasın. Sen de ona göre sever sayarsın. Eşinle iyi ol, gerisi hikaye.

Telefon numarası kaydedilmesi zor bir şey değil hani aramasin sormasin ama kaydetmeyecek kadar önemsenmemek değersizlik hissi veriyor bana . İnanın çok ılımlı gereksiz drama yapmayan çoğu seyi pas geçen bir insanım. Farklı bir sehirdeyiz bu sehirde kimse yok. Oğluna ulasamasa arayabilecegi tek ben varım o yüzden garip.
Nickiniz bile negatif. Evine hiç gitmemişsiniz birkaç defa yüz yüze görmüşsünüz. sizin aranızda bir samimiyet yok ki. Ben olsam ben de istemezdim telefonda konuşmayı. He numarayı kaydederdim orası ayrı. Ama yani çok da mühim değil çünkü siz gelin kaynana olacak samimiyete sahip değilsiniz.

Nickiniz bile negatif. Evine hiç gitmemişsiniz birkaç defa yüz yüze görmüşsünüz. sizin aranızda bir samimiyet yok ki. Ben olsam ben de istemezdim telefonda konuşmayı. He numarayı kaydederdim orası ayrı. Ama yani çok da mühim değil çünkü siz gelin kaynana olacak samimiyete sahip değilsiniz.

Nasıl yani, bu zamana kadar hiç kayinvalidenizin evine gitmediniz mi?
Köydeki büyüklerin evine gittik. Isteme söz sırasında gitmedik çünkü herkes çalışıyordu. Onlar da illa gelin demediler yani. Bu tatilde yazin gideceğiz

Malesef ben de bunu gördüm cok isteği olan gelinlere kızamıyorum artık ne kadar istersen o kadar değerlisin

Sizin gibi samimi tatlı insanlar görmek ne güzel. Ben kv ayda yılda bir ararım, o da bana öyle yapar. Bu mesafeyi ben koydum çok da memnunum. Seni arasa sorsa ne olacak… bu çok sevdiği, sana bayıldığı anlamına gelmez ki. hepsi günün sonunda oğullarını tutar unutma.

Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Arayınca da kv beni rahat bırakmıyor diye söyleniyorsunuz. Ne güzel hayatınızda yokmuş işte🤭
Bu vakte kadar bu kadına bir kere sormadınız mı bu soğukluğun nedenini? Ya da eşinizle konuşmadınız mı? Bana büyük bir iletişim problemi var gibi geldi.

Arayınca da kv beni rahat bırakmıyor diye söyleniyorsunuz. Ne güzel hayatınızda yokmuş işte🤭
Bu vakte kadar bu kadına bir kere sormadınız mı bu soğukluğun nedenini? Ya da eşinizle konuşmadınız mı? Bana büyük bir iletişim problemi var gibi geldi.
Eşim bugün fark etti ama ben üzmemek adına düşüncelerimi hiç söylemedim. Daha doğrusu ben bugün akşama kadar bu kadar aldırmıyordum. Konuşmak istememesi ve göstermelik 1 saniyelik çaldirmasi bana yetti.

Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Allahim esime ve tum ailesinede nasip et yarabbim. Bildikleri numarami unutsunlar aradigimda siz kimsiniz hafizamizj kaybettik seni hatirlayamadik desinler. Esim sen kimdin bide senden cocugummu olacak sizi hatirlamiyorum desin kabul etmiyorum desin bu mubarek gunde yarabbiiiiiiiiii

Allahim esime ve tum ailesinede nasip et yarabbim. Bildikleri numarami unutsunlar aradigimda siz kimsiniz hafizamizj kaybettik seni hatirlayamadik desinler. Esim sen kimdin bide senden cocugummu olacak sizi hatirlamiyorum desin kabul etmiyorum desin bu mubarek gunde yarabbiiiiiiiiii
Herkesin derdi başka. Allah yardımcınız olsun.

Eşim bugün fark etti ama ben üzmemek adına düşüncelerimi hiç söylemedim. Daha doğrusu ben bugün akşama kadar bu kadar aldırmıyordum. Konuşmak istememesi ve göstermelik 1 saniyelik çaldirmasi bana yetti.
Eşiniz yazdan beri annesinin ve eşinin konuşmadığını, görüşmediğini fark etmedi mi? Kv sizden pek haz etmiyor gibi. Şu zamana kadar eşinize sizin hakkında olumsuz bir şey söylememiş olması imkansız gibi bir şey. Salağa yatıyor olabilir mi?
Kendinizd bu kadar dert edeceğinize şu vakte kadar siz birkaç kere arasaydınız, yoklasaydınız. Tavrında her seferinde devam ederse sebebini sorsaydınız ya

Nickim öyle denk geldi sonra da değiştirmeye üşendim. Yazmıyorum buraya ama bayadır üyeyim. Ben samimiyet istemiyorum sahte samimiyet hele hiç ama naptin ne ettin bitti. Karşı taraf aramayınca sende s.... gibi arıyor konumuna düşüyorsun. Benim derdim bu. Yarin bir gün gelin aramıyor diye onu değil beni ayiplarlar.

Valla benimkide öyle.
Bazıları bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasında.
Öyle istiyorsa öyle ol sende.
Kendi yönünden için rahatsa,bırak mesafe olsun.

Eşiniz yazdan beri annesinin ve eşinin konuşmadığını, görüşmediğini fark etmedi mi? Kv sizden pek haz etmiyor gibi. Şu zamana kadar eşinize sizin hakkında olumsuz bir şey söylememiş olması imkansız gibi bir şey. Salağa yatıyor olabilir mi?
Kendinizd bu kadar dert edeceğinize şu vakte kadar siz birkaç kere arasaydınız, yoklasaydınız. Tavrında her seferinde devam ederse sebebini sorsaydınız ya
Hic konusmuyor değiliz ben ara ara arayip konustum bizzat. O beni hic aramıyor lakin numaramı kaydetmemis benim taktığım bu kısım
Durduk yere de hayırdır beni hic aramiyorsunuz diyemiyorum kadina çalışıyorum der gecistirir bence ben bu sefer arada mızıkçılık yapmış gibi olurum.

Amaaan boşver aramasın. Samimiyet kurup zırt pırt arasa gelse gitse daha çok dert.
Benimki de beni ben aramasam aramaz. Annemden 7 yaş ufak. Bayramda aramaz. Beni sadece yıldönümü ve doğumgünümde arar bir de oğluna ulaşamazsa.
İnan daha iyi böyle olması. Ben de artık onu bayramda anneler gününde falan ararsam arıyorum. Böyle daha iyi oluyor.

Kız boşver ne güzel işte ne kadar uzak o kadar iyi sen kocanla iyi ol yeter boşver kaynanan seni arasa ne aramasa ne ayrıca yok diyip konuşmak istememişse bundan sonra sende hiç arama o arasın o aramadan aramayın o kaynana ise sende onun gelinisin ağırdan al hayatım ve asla üzülme senin bir annen var zate onu ara🥰
Ne güzel bu yorumları okumak. Haklısınız teşekkür ederim.

Amaaan ne takıyorsun? Aramayanı arama, sormayanı sorma....
Benimki de beni arayıp sormaz. Hatta öyle ki iftara diğer oğlunu ve karısını çocuklarını, kızını, benim kocamı çağırdı... Ama beni çağırmadı. Ben davet ettiğim halde. . Ben de aramıyorum artıkk çok mu lazımlar

Merhaba. Bence ayda bir arayın nasılsınız iyi misiniz bye. Şu küçükler aramalı düşüncesini doğru bulmuyorum. Belki hastasınız, zordasınız. Ara bi bakalım çocuğun evliliği nasıl ıyıler mı. Ben bu kaprislere gelemiyorum. Ayrıca bende aramam. Mesafe iyidir. Az ararım, gerekli derecede. Benımkı hıççç aramaz, o ben büyüğüm beni arayacaksınız kafasında. Boşverin mıç mıç olmaktan iyidir. Alınıp uzulmeyın bosuna🌺 kendi annenizi arayın boşverin

Back
X