Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.