bir defaya mahsus uygun bir saatte arayın bence olumlu yada olumsuz bir yanıt alırsınız ama içiniz rahat etmiş olurArkadaşlar ben universitede okuyorum kendimde daha önce çalışmadım şimdi iş arıyorum. Yani hiç bir deneyimim olmadı daha önce. O yüzden aklıma bana eski ögretmenlerimden referans olmaları geldi. En az 2-3 tane referans vermem gerekiyor.Dedim en azından iş görüşmesine giderken referans vereyim beni anlatan kücük bir yazi göturuyum falan filan. Yani sonuçta öğretmenlerim beni çok iyi taniyor. Beni en iyi taniyan 3.4 tane ögretmenim var yillardir okul ve lise dönemlerimde iletişimde olduğum. Fakat bilmiyorum birine hiç bir türlü ulaşamadım. Sonra biri hemende kabuletti hem bana referans olabileceğini hemde benimle ilgili kısa bir yazı yazdı altına imzasını attı.
Sonra başka birini aradım ve benim referansım olurmusun dedim. Oda tabiiki olurum dedi. Fakat yazıyı sormayı unuttum. Kaç gün sonra aklıma geldiğinde yeniden aradım. Ulaşamadım. Başka bir gün yine aradım. Sonra zamanınız olduğunda beni ararmısınız diye mesaj attım. Oda bir kaç saat sonra "çok yoğunum, başka bir vakit bulduğumuz zaman yine konuşuruz. Eğer iş görüşmesiyle ilgili merak ediyorsan beni arayan olmadı" Sonra ben yine mesaj attım "Hayır aslında merak ettiğim o değildi, benimle ilgili kısa bir yazı yazarmısınız ve onu bana mail atarmisiniz" diye mesaj attım. Fakat ben tam mesaj kutusundan cikarken garip birşey oldu saniyeler sonra onun gönderdiği aynı mesaj yine geldi. Aslında bu durumda mesajımı okudumu bilmiyorum, yani saniyeler sonra aynı mesaj bana niye geldi nasıl geldi çok şaşırdım. Hani düşünüyorum belki kadın başından etmek istiyor dicem fakat çok uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz yani bana karşı garip bir hareketini görmedim ve liseyi bitirdikten sonra ilk kezdir ariyorum kendisini.Aslında kimseyi rahatsız etmek gibi niyetim de yok.Tabii ki illaki çok yogundur fakat ben disiplinli bir insanım karşımdaki herkesinde kendim gibi olmasını beklerim. Biri benden birşey istediğinde yada mesaj yazdığında o an çok yoğun olsam bile eninde sonunda geri dönüş yaparım.
Düşündümki acaba kaç gün sonra arasam yada mesaj atsam diye fakat nebiliyim canim sikildi bu durumdan.Aslında yazıyı istememin nedeni herkesin işini kolaylaştırmaktır. Neden birileri arasın rahatsız etsinki bir yazıyı gösteriyim kimseyide rahatsız etmeğe gerek kalmasındi niyetim.Bence artik öğretmeni aramayım vazgeceyim en iyisi. Ben onu beni çok iyi tanidiği için aramistim yani artik konular böyle uzayinca garip şeyler olunca artık canım sıkılıyor. Kimin ne düşündüğü belli değil sanki.
Ben uygun zamanin ne zaman olduğunu bilmiyorum. Fakat ben iş zamaninda ariyorum çünkü işten sonra aramayi doğru bulmuyorum. Yani zaten işte çok yoğun evde de rahat yok ya demelerini istemiyorum.bir defaya mahsus uygun bir saatte arayın bence olumlu yada olumsuz bir yanıt alırsınız ama içiniz rahat etmiş olur
Referans olarak öğretmenlerinizi göstermek işe yarar mı bilemedim, kullanılan bir yöntem mi?
Daha önce çalıştığınız işyerini referans gösterebilirsiniz( yani çalışmış olsaydınız)
Ne tarz bir iş arıyorsunuz?
sabah ve akşam saatleri dışında arayın bence..öğlen yemeğe çıktığınızda..Ben uygun zamanin ne zaman olduğunu bilmiyorum. Fakat ben iş zamaninda ariyorum çünkü işten sonra aramayi doğru bulmuyorum. Yani zaten işte çok yoğun evde de rahat yok ya demelerini istemiyorum.
Nasıl bir iş arıyorsun ki. Referans a bu kadar takildin. Hem bir hocadan yazı almissin. Ben senin yerinde olsam bir daha aramam. Başından atmaya çalışmış gibi çünkü. Üniversite öğrencisisin bence üniversitedeki hocalarina sorsan daha iyi olur ama bu kadar da takma yani.Arkadaşlar ben universitede okuyorum kendimde daha önce çalışmadım şimdi iş arıyorum. Yani hiç bir deneyimim olmadı daha önce. O yüzden aklıma bana eski ögretmenlerimden referans olmaları geldi. En az 2-3 tane referans vermem gerekiyor.Dedim en azından iş görüşmesine giderken referans vereyim beni anlatan kücük bir yazi göturuyum falan filan. Yani sonuçta öğretmenlerim beni çok iyi taniyor. Beni en iyi taniyan 3.4 tane ögretmenim var yillardir okul ve lise dönemlerimde iletişimde olduğum. Fakat bilmiyorum birine hiç bir türlü ulaşamadım. Sonra biri hemende kabuletti hem bana referans olabileceğini hemde benimle ilgili kısa bir yazı yazdı altına imzasını attı.
Sonra başka birini aradım ve benim referansım olurmusun dedim. Oda tabiiki olurum dedi. Fakat yazıyı sormayı unuttum. Kaç gün sonra aklıma geldiğinde yeniden aradım. Ulaşamadım. Başka bir gün yine aradım. Sonra zamanınız olduğunda beni ararmısınız diye mesaj attım. Oda bir kaç saat sonra "çok yoğunum, başka bir vakit bulduğumuz zaman yine konuşuruz. Eğer iş görüşmesiyle ilgili merak ediyorsan beni arayan olmadı" Sonra ben yine mesaj attım "Hayır aslında merak ettiğim o değildi, benimle ilgili kısa bir yazı yazarmısınız ve onu bana mail atarmisiniz" diye mesaj attım. Fakat ben tam mesaj kutusundan cikarken garip birşey oldu saniyeler sonra onun gönderdiği aynı mesaj yine geldi. Aslında bu durumda mesajımı okudumu bilmiyorum, yani saniyeler sonra aynı mesaj bana niye geldi nasıl geldi çok şaşırdım. Hani düşünüyorum belki kadın başından etmek istiyor dicem fakat çok uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz yani bana karşı garip bir hareketini görmedim ve liseyi bitirdikten sonra ilk kezdir ariyorum kendisini.Aslında kimseyi rahatsız etmek gibi niyetim de yok.Tabii ki illaki çok yogundur fakat ben disiplinli bir insanım karşımdaki herkesinde kendim gibi olmasını beklerim. Biri benden birşey istediğinde yada mesaj yazdığında o an çok yoğun olsam bile eninde sonunda geri dönüş yaparım.
Düşündümki acaba kaç gün sonra arasam yada mesaj atsam diye fakat nebiliyim canim sikildi bu durumdan ya. İstediğim küçük bir yazı ama sanki insanlara yalvarıyormuşum gibi! Bu ne ya arkadaş!
Aslında yazıyı istememin nedeni herkesin işini kolaylaştırmaktır. Neden birileri arasın rahatsız etsinki bir yazıyı gösteriyim kimseyide rahatsız etmeğe gerek kalmasındi niyetim.Bence artik öğretmeni aramayım vazgeceyim en iyisi. Ben onu beni çok iyi tanidiği için aramistim yani artik konular böyle uzayinca garip şeyler olunca artık canım sıkılıyor. Kimin ne düşündüğü belli değil sanki.
Ya hiç bilmiyorum.Sanki insani biktiriyormusum gibi. Ama bende yani evet yada hayir almak istiyorum. Istemiyorsada istemiyorum desin olsun bitsin.sabah ve akşam saatleri dışında arayın bence..öğlen yemeğe çıktığınızda..
ben olsaydım bir defaya mahsus arardım..Ya hiç bilmiyorum.Sanki insani biktiriyormusum gibi. Ama bende yani evet yada hayir almak istiyorum. Istemiyorsada istemiyorum desin olsun bitsin.
Ya arayip ne dicem onu bile bilmiyorum. Pardon mesajimi okumadiniz mi?ben olsaydım bir defaya mahsus arardım..
içinin rahat etmesi için ara diyorum,mesajını tam aldımı anlayamadın sanırım değilmi:)Ya arayip ne dicem onu bile bilmiyorum. Pardon mesajimi okumadiniz mi?
Evet aradim diyelim yani ne sorucam ne dicem?içinin rahat etmesi için ara diyorum,mesajını tam aldımı anlayamadın sanırım değilmi:)
hocam,iş başvurusu için benimle ilgili bir yazı yazabilirmisiniz diyeceksin ne varki bunda rahat ol birazEvet aradim diyelim yani ne sorucam ne dicem?