Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoklamak nasıl yaniyokluyor da hepsini
Yani profilinden analiz yapıyor yazsam döner mi erkek arkadaşı var mı boşta mi amiyane tabirle verir mi filan gibi yoklamakYoklamak nasıl yani
Olumlu düşüncek bir yanı yok mu yani sorunca evham yapma abartıyorsun cevapları al bak telefonuma güvenmiyor musun yanıtlarıYani profilinden analiz yapıyor yazsam döner mi erkek arkadaşı var mı boşta mi amiyane tabirle verir mi filan gibi yoklamak
Aklınızdan ne geçiyorsa doğrudur....Sizin yapmadığınız bir şeyi karşı taraf yapıyorsa bunda iyi niyet aramak saflık olur.....Sorunca evham yapıyorsun abartıyorsun cevapları
Tam da doğru beklenen ve seni manipüle edip kendini suçlamanı sağlayacak cevaplar da verilmiş. seven adamın başka kızla işi olmaz. abartmıyorsun sen arat bakalim naparOlumlu düşüncek bir yanı yok mu yani sorunca evham yapma abartıyorsun cevapları al bak telefonuma güvenmiyor musun yanıtları
Ben yapsam denince benim mesleğimden erkekleri aratsam deyince bakmıştır öylesine der güvenirdim dediAklınızdan ne geçiyorsa doğrudur....Sizin yapmadığınız bir şeyi karşı taraf yapıyorsa bunda iyi niyet aramak saflık olur.....
mümkün değilBen yapsam denince benim mesleğimden erkekleri aratsam deyince bakmıştır öylesine der güvenirdim dedi
Tuvalete telefonsuz giren kaldı mı ki gayet normal bir şey artık tek başına bir kriter değil, kız aratması zaten problemin kendisi.Telefonuyla tuvalete bile giren bi erkek
Evet yakalandı kendi mesleğinden kişi üstelik aratsam nolcak tanıştım mı konuştum mu cevaplarıTuvalete telefonsuz giren kaldı mı ki gayet normal bir şey artık tek başına bir kriter değil, kız aratması zaten problemin kendisi.
Yol vermelisin bu kişiye acilen bugün kız aratan yarın buluşur da.Evet yakalandı kendi mesleğinden kişi üstelik aratsam nolcak tanıştım mı konuştum mu cevapları
Yol vermelisin bu kişiye acilen bugün kız aratan yarın buluşur da.
bende öyle düşünüyorum amaYol vermelisin bu kişiye acilen bugün kız aratan yarın buluşur da.
Evet ben kendimi özür dilerken buldum ne alakaysaTam da doğru beklenen ve seni manipüle edip kendini suçlamanı sağlayacak cevaplar da verilmiş. seven adamın başka kızla işi olmaz. abartmıyorsun sen arat bakalim napar
Sizin yapamayacağınızı bildiği için o kadar rahat konuşuyor.Kendi mesleğinden kadın isimleri aratınca ne olacak ,nasıl bir araştırma konusu ya da tatmin duygusu bu . Saçmalık tamamen saçmalık ,sevgili iseniz ayrılma mevzusunu düşünün evli iseniz sessizce takip edin elbet bir yerde patlak verir.Boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa suyu bulandirmayin, görmeyin , duymayın......Ben yapsam denince benim mesleğimden erkekleri aratsam deyince bakmıştır öylesine der güvenirdim dedi
Evli değilim yokSizin yapamayacağınızı bildiği için o kadar rahat konuşuyor.Kendi mesleğinden kadın isimleri aratınca ne olacak ,nasıl bir araştırma konusu ya da tatmin duygusu bu . Saçmalık tamamen saçmalık ,sevgili iseniz ayrılma mevzusunu düşünün evli iseniz sessizce takip edin elbet bir yerde patlak verir.Boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa suyu bulandirmayin, görmeyin , duymayın......
Canim birini mi buldun. Hayırlı olsuntecrübeli hanımlar sosyal medyada ilişki içinde olmasına rağmen kız isimleri arayan erkek normal bi durum mudur şüpheli midir kızlarda kendi işiyle aynı işi yapan farklı kurumlardaki kişiler