Aralıkta Ameliyat Olacağım Birkaç sıkıntım var Lütfen Deneyimli Ablalar Yardım!

Eğer meme yapınız ve diğer faktörler uygunsa meme ucu kesisini öneririm. Meme ucunun areola denen koyu halka seklindeki bölgesi izi cok iyi kamufle ediyor. Benim arkadaşım ordan olmustu inanın 5 cm yakından baktım iz yok ! bende aynı yerden oldum . Şu an 1 aylık. Cok cok az bir belirginlik var. Bilmeyen baksa anlamaz. Ancak diğer bölgeler mutlak surette az ya da çok iz bırakır. Hele dikleştirme için daha çok kesi yapılıyor. Yine de zamanla solacaktır. Kafanıza fazla takmayın derim.

ya bir de bir şey sormak istiyorum, doğum kontrol hapı kullanımı etkiliyor mu. ben 2 aydır düzenlemesi için kullanıyorum göğüslerim de 2 3 cm büyüdü :KK70: insan alışık olmayınca böle bile ne güzel geliyor. kesmek falan lazım mı acaba doktora falan sorup ?

Ne için hap kullanıyorsunuz bazı sebeplerden mi yoksa gögüsler büyüsün diye mi eger büyütmek içinse hapı bırakınca havası sönmüş balon gibi iniyo hemen gereksiz bir kullanım oluyor

Eğer meme yapınız ve diğer faktörler uygunsa meme ucu kesisini öneririm. Meme ucunun areola denen koyu halka seklindeki bölgesi izi cok iyi kamufle ediyor. Benim arkadaşım ordan olmustu inanın 5 cm yakından baktım iz yok ! bende aynı yerden oldum . Şu an 1 aylık. Cok cok az bir belirginlik var. Bilmeyen baksa anlamaz. Ancak diğer bölgeler mutlak surette az ya da çok iz bırakır. Hele dikleştirme için daha çok kesi yapılıyor. Yine de zamanla solacaktır. Kafanıza fazla takmayın derim.

Benim doktorum meme alti diyo valla .ikna etmeye calizmak yanlis olur heralde.baska kafama takilan bir sey yok ama.

adetlerim düzensiz ondan verdilerdi. demek sönüyorlar ne sönme meraklısı arkadaş bunlar :KK70: yok elbet kesicem zaten de, hapı yani. acaba ameliyattan önce kesmek lazım mı.

Şöyle hemen onu da özetliyeyim yardımcı olması için. Ben istanbuldayım. asla zaten özel hastane düşünmedim. gerçekten fiyatlar ve ilgi tek değişen buna inanıyorum. O doktorların hepsi eğitim hastanesinden geçiyorlar.
Haydarpaşa numuneye gittim, doktor önümüzdeki hafta yapalım dedi, esas randevu aldığım değildi anladım stajyer o yapacak derdi o kaçtım (= hasekiye yeni ve iyi bir doktor geldi methini duyduğum oraya gittim, adam çok ilgisizdi.yani istediğin gibi yaparız diyor ama, ben ne bileyim belki slikonsuz olur olmaz, yönlendirmesi yok, ısınamadım ona da. sonra çapaya gittim orada meşhur bir kadın cerrah var hülya hanım, çıkarken ağlayacaktım neredeyse öylesine beni üzdü gerdi. en son bağcılara gittim, özgür pilancı ya, onu da burdan duymuştum. hem hastane yeni ve çok temiz, sadece plastik cerrahi için ayrılmış bir binası var. ve doktor genç. ben aman işte slikon olmasa mı nası olur küçük olsun derken, şöyle yapalım böle yapalım daha güzel olsun vücudun uygun güzel olur sen takma kimseyi diye diye beni ikna etti (= bu günlerde protez fiyatlarını gönderecek. hastane 3 bin peşin istiyor. pisler millet devlet hastanelerine gelmeye başlayınca inanılmaz çekmişler fiyatları böyle değildi geçen sene.

Merhaba istanbulda ozgur pilanci ile gorustum gunu de aldik birazda korkuyorum acikcasi buradki fiyatla o kadar degisik ki arastirdikca daha cok kafam karisiyor i

X