Şöyle hemen onu da özetliyeyim yardımcı olması için. Ben istanbuldayım. asla zaten özel hastane düşünmedim. gerçekten fiyatlar ve ilgi tek değişen buna inanıyorum. O doktorların hepsi eğitim hastanesinden geçiyorlar.
Haydarpaşa numuneye gittim, doktor önümüzdeki hafta yapalım dedi, esas randevu aldığım değildi anladım stajyer o yapacak derdi o kaçtım (= hasekiye yeni ve iyi bir doktor geldi methini duyduğum oraya gittim, adam çok ilgisizdi.yani istediğin gibi yaparız diyor ama, ben ne bileyim belki slikonsuz olur olmaz, yönlendirmesi yok, ısınamadım ona da. sonra çapaya gittim orada meşhur bir kadın cerrah var hülya hanım, çıkarken ağlayacaktım neredeyse öylesine beni üzdü gerdi. en son bağcılara gittim, özgür pilancı ya, onu da burdan duymuştum. hem hastane yeni ve çok temiz, sadece plastik cerrahi için ayrılmış bir binası var. ve doktor genç. ben aman işte slikon olmasa mı nası olur küçük olsun derken, şöyle yapalım böle yapalım daha güzel olsun vücudun uygun güzel olur sen takma kimseyi diye diye beni ikna etti (= bu günlerde
protez fiyatlarını gönderecek. hastane 3 bin peşin istiyor. pisler millet devlet hastanelerine gelmeye başlayınca inanılmaz çekmişler fiyatları böyle değildi geçen sene.