• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıklı oruca başlıyorum

ZllBlc

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
38
62
18
35
73.1 kilo ile aralıklı oruca başlıyorum. Kendimi motive etmek için konuyu açıyorum. Ara ara girip güncelleme yapacağım. Daha önce bu yöntemle 15 kilo verdim. Son bir yılda çok abarttığımdan dolayı 5 kilosunu geri aldım. İlk hedefim 65. Ya Allah bismillah diyerek başlıyorum. 16.00 ve 18.00 arası yeme penceresi olarak belirledim.

73.1 kilo ile aralıklı oruca başlıyorum. Kendimi motive etmek için konuyu açıyorum. Ara ara girip güncelleme yapacağım. Daha önce bu yöntemle 15 kilo verdim. Son bir yılda çok abarttığımdan dolayı 5 kilosunu geri aldım. İlk hedefim 65. Ya Allah bismillah diyerek başlıyorum. 16.00 ve 18.00 arası yeme penceresi olarak belirledim.
Ben de artı bu yöntem yardımıyla artı sağlıklı beslenmeyle 32 verdim. Ama aldım beş kilo malesef :( bu beş kilolar sonradan neden alınıyor bilmiyorum .. öğlen yemiyor musunuz siz 12 de vs

Merhaba maalesef dikkat etmeyince alınıyor ipin ucu kaçınca toparlanmak zor oluyor çok fazla ilerlemeden dur demek lazım ben tek öğün yiyorum 22 saat aç 2 saat yemek şeklinde yapıyorum bugün 5. Günüm çok şükür çok iyi gidiyor

Back