Ben de katılayımMerhaba katılmak isteyen olursa 07.Kasım başlıyorum
Güncel kg;76.4kg
Hedef kg ;66 -64kg
10 -12 kg spor ve aralıklı oruçla
Sürekli kilo al ver sorunum var bıktım usandım en iyisi acele etmeden yaşam stili olarak sağlıklı beslenmeyi hayat tarzım yapmayı öğrenmek …kendime yüklenmeden hayatı zehir etmeden zevk alarak mutlu olarak yapmak arada kaçamak yapıp ama aralıklı oruç saatim dışına cıkmadan…
Önce 17.00 sonrası yemek yememek her gün menümü paylaşarak başlıyayım
Merhaba bende dün başladım 97 kilo ile bakalım daha önce aralıklı diyette güzel kilo vermiştim ama yeni doğum yaptım en başa döndüm yeni dediysem 1 sene olduMerhaba katılmak isteyen olursa 07.Kasım başlıyorum
Güncel kg;76.4kg
Hedef kg ;66 -64kg
10 -12 kg spor ve aralıklı oruçla
Sürekli kilo al ver sorunum var bıktım usandım en iyisi acele etmeden yaşam stili olarak sağlıklı beslenmeyi hayat tarzım yapmayı öğrenmek …kendime yüklenmeden hayatı zehir etmeden zevk alarak mutlu olarak yapmak arada kaçamak yapıp ama aralıklı oruç saatim dışına cıkmadan…
Önce 17.00 sonrası yemek yememek her gün menümü paylaşarak başlıyayım
Merhaba gel beraber yapalimMerhaba bende dün başladım 97 kilo ile bakalım daha önce aralıklı diyette güzel kilo vermiştim ama yeni doğum yaptım en başa döndüm yeni dediysem 1 sene oldu
Kusura bakma uygulamadan çıkış yapmış tel bildirimi görmedim nasıl gidiyor peki ben hala devam ediyorum ama 1 kilo gittiMerhaba gel beraber yapalim
Bu hafta yeni elbise aldim uzun suredir almamistim elbiseleri her hafta deneyecegim
Katilabilirsin tabiiki henuz burada arkadas olmadigi icin kendi kendime yapiyorum ama motiveyimmerhaba bende katılabiirmiiym aktifmisniz ?
ben aktif bir gruba giridm kalabalıkla güzel ve motive oluyor istersen sende oraya gelKatilabilirsin tabiiki henuz burada arkadas olmadigi icin kendi kendime yapiyorum ama motiveyim
Neresi acaba orasıben aktif bir gruba giridm kalabalıkla güzel ve motive oluyor istersen sende oraya gel
elhan ile masterfitNeresi acaba orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?