Aralıklı Oruç (Intermittent Fasting) sistemi hakkında...

çok teşekkür ederim, hiç üşenmeden uzun uzun yazmışsınız

benim asıl problemim çok fazla acıkmak.

özellikle sabah kahvaltı yaparsam tüm gün boyunca "acaba şimdi ne yesem?" modunda oluyorum, kafam hep yemeklerde oluyor.

bunca denemenin sonunda gündüz yemezsem, sadece akşam vakti bir öğün yersem sürekli aç hissetme durumundan kurtulduğumu fark ettim.

insanlar "akşama kadar bir şey yemezsem birden yemeklere saldırıyorum" derler ya, bende durum tam aksi.

akşama doğru iştahım tamamen azalıyor ve kendimi kontrol edebiliyorum.

blogunuzu bilmiyordum, dün gece öğrendikten sonra uzun uzun okumaya başladım :)

son gönderilerden itibaren yavaş yavaş geçmişe doğru okumaya çalışıyorum hepsini.

çok güzel şeyler paylaşmışsınız, benim için çok değerli paylaşımlar

uzun açlık sürelerinde, tıpkı intermittent fastingde olduğu gibi, yağ yakımı daha üst düzeyde oluyormuş.

ayrıca hücrelerin insülin duyarlılığı da arttığı için insülin direncini de tedavi ediyor bir şekilde, ben çok sevdim bu yöntemi

juice fast i de 2 kere denedim ama bana pek yaramadı, su orucu ya da intermittent fasting daha güzel sonuçlar veriyor benim için, gerçekten hiç zorlanmıyorum

Son düzenleme:
doktorlar ve araştırmacılar ekliyorlar.
Sonuçta Intermittent Fasting; sağlık, performans ve vücut kompozisyonu geliştirmek için geliştirilmiş diğer popüler diyetler gibi sadece bir yaklaşım. Intermittent Fasting ile ilgili okuduğum ve incelediğim çoğu çalışma ve araştırmaların son cümlesi ‘’Daha fazla çalışma ve sağlıklı veriye ihtiyaç vardır’’ diye bitiyor.

Unutmayın; vücudunuz bir denge halinde. Sürekli bu dengeyi değiştirmek istemediğiniz sonuçlar ortaya çıkarabilir. Sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

evet bende üzerinde çok düşüdüm çok makale okudum. bayanlara pek uygun değil. senede 3 kere adet oluyormuş bir çoğu. buda hormon dengemizde bozulma demek.hernekdr sağlık için deselerde hormonal dengenin bozulması cildimize kadar yansıyıcak. ayrıca hormon dengesinin çok hassas bi dengede olduğunu söylmeme gerek yok sanırım

Hocam ben saat 8 de işe gidiyor 5 te çıkıyorum. Benim kaç gibi yemek yemem lazım bana uygun program nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…