Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Kızlar maşallah size. Ramazan sebebiyle nasılsa oruç tutuyoruz azcık kilo vereyim dedim şu 70kilomu kıramadım 2gündür sahur da su içip yatıyorum gramaj oynuyor 70.65 idim 70.6oldum dğn 70.3 bakalım bugün kaç çıkacam 🙄 sahur yemediğim için iftardan sonra gece 11 gibi bi parça sütlü tatlımı yiyorum ama o mu şaapıyor acaba🤣
5_6gun sonra tartida iniş oluyor bende ,hiç bozmadan devam edin derim😊

Screenshot_20220420-160444_One UI Home.jpg

Bugünkü hasılat
Fena değil 😊

5_6gun sonra tartida iniş oluyor bende ,hiç bozmadan devam edin derim😊
Sahurda yememeye sonuna kadar devam ama birde şu tatlıyı bırakabilsem çünkü bebek tedavisi görüyorum onun için de iyi değil tatlı yemem. Ekmek falan da yemiyorum makarna pilav normal düzeyde yiyorum bakalım haftaya inmiş olurmuyumm

Kesinlikle yok. Yıllardır kilolu birisi olarak gezdim artık öyle olsun istemiyorum. Bende her gördüğüm şeyin bedeni bana olur mu diye düşünmeden alışveriş yapmak istiyorum.

Bir iki gündür pek yazamıyorum ama diyetine uyuyorum tek öğünle atlatıyorum günümü, tek öğünde de çorba veya bol yeşillikli salata falan yiyiyorum. 🥰

Merhaba. Acilen bir diyet grubuna ihtiyacım var. Foruma baktım ama konuların çoğu aktif değil. Yıllardır kilo alıyorum kilo veriyorum artık bu gidişe bir dur demem lazım çünkü yaş oldu 41 ve ileride bir sürü hastalıkla uğraşmak istemiyorum. Benim sorunum maalesef psikolojik. Ne zaman hafif bir depresyon olsa abur cubura sarılıyorum. Yeme atağı denilen şeyi yaşıyorum ve bildiğiniz gibi bu çok kötü bir kısır döngü. Aralıklı oruç benim en rahat yapabildiğim diyet. Bu yüzden bu grubu denemek istedim. Umarım burası aktiftir. Boyum 1.60 kilom 81. Hedefim 60 kg.

Merhaba. Acilen bir diyet grubuna ihtiyacım var. Foruma baktım ama konuların çoğu aktif değil. Yıllardır kilo alıyorum kilo veriyorum artık bu gidişe bir dur demem lazım çünkü yaş oldu 41 ve ileride bir sürü hastalıkla uğraşmak istemiyorum. Benim sorunum maalesef psikolojik. Ne zaman hafif bir depresyon olsa abur cubura sarılıyorum. Yeme atağı denilen şeyi yaşıyorum ve bildiğiniz gibi bu çok kötü bir kısır döngü. Aralıklı oruç benim en rahat yapabildiğim diyet. Bu yüzden bu grubu denemek istedim. Umarım burası aktiftir. Boyum 1.60 kilom 81. Hedefim 60 kg.
Kesinlikle ben de arıyorum ama eskisi gibi cuma yarışmaları da yapılmıyor burada.
Aynı disiplin ile yapabilecek takım arkadaşları var mıdır?

Hoş geldiniz 😊 o zaman ne bekliyoruz hadi başlayalım. Ben başlayalı bir ay oldu ve benimle ayni heyecanda diyetine sıkı sıkı sarılan arkadaşlarımız var burada
Kesinlikle ben de arıyorum ama eskisi gibi cuma yarışmaları da yapılmıyor burada.
Aynı disiplin ile yapabilecek takım arkadaşları var mıdır?
Biz varız ama öyle elinde sopalarla bekleyen öğretmen gibi yargılayarak degil, anlayış göstererek, biraz da eğlenerek takiliyoruz . Dilerseniz buyrun katılın aramıza
Sonunda 69.3ü gördüm kızlar 70inadını kırdım ✌️💜
Süperrrr 🤩🤩 ayyy darısı başıma😍

Ben bugün akşam biraz abarttım bugün nikahım vardı aynı zamanda evde davet oldu. Birazda fazla yürüdük sürekli ayaktaydım. Bugünü acilen telafi etmem lazım 🙈
Yeme işini bitirdim ve bugünü telafi edinceye kadar çok hafif yemeyi düşünüyorum.
Bende yaklaşık şubat ayının sonundan beri diyet yapıyorum. 81 le başladığım serüvende en son 69 kiloydum. Bu aralar tartılmayacağım çünkü bugünün dönüşü biraz ağır olur gibi geliyor. O yüzden haftaya cumartesi tartılırım.inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.

İlk diyete başlama kararım sağlık ocağında tartıldığımda oldu. Şubat ayının ortasında falan. 81 kiloyu gördüm. Diğer gün diyete başladım. Daha sonra 80 kiloyla aralıklı oruca başladım. Arada çok kaçamaklarım oldu ama sonunda 69 kiloyu gördüm. Benim hedefim 65 i görmek. Keşke 60 olsa ama ilk başta daha küçük hedefim olsun istiyorum. 65 e inersem motive olurum ve devam ederim. Hep birlikte başarabiliriz

Ben bugün akşam biraz abarttım bugün nikahım vardı aynı zamanda evde davet oldu. Birazda fazla yürüdük sürekli ayaktaydım. Bugünü acilen telafi etmem lazım 🙈
Yeme işini bitirdim ve bugünü telafi edinceye kadar çok hafif yemeyi düşünüyorum.
Bende yaklaşık şubat ayının sonundan beri diyet yapıyorum. 81 le başladığım serüvende en son 69 kiloydum. Bu aralar tartılmayacağım çünkü bugünün dönüşü biraz ağır olur gibi geliyor. O yüzden haftaya cumartesi tartılırım.inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.
Hayırlı olsun, kavgasiz, sükunetli, huzurlu bir hayat dilerim size 💐

X