- Konu Sahibi Lonely single girl
İnşallah gerçekten ben 57 kiloyu tartıda gördüğümü hiç hatırlamıyorum bile ama bu sefer inşallah olacak, birlikte başaracağızOlsun başabaş gidiyoruz ne güzel. Birlikte 67 degil 57 yi de görürüz insallah tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gerçekten ben 57 kiloyu tartıda gördüğümü hiç hatırlamıyorum bile ama bu sefer inşallah olacak, birlikte başaracağızOlsun başabaş gidiyoruz ne güzel. Birlikte 67 degil 57 yi de görürüz insallah tatlim
Olacak olacak inşallahBende tartıldım ve ölçüm yaptım bugün.
Kilo 68.300
Bel 74 cm
Ama dediğin gibi göbeğim hala duruyor. Aslında o da ilk diyete başladığımda 105 cm di. Şimdi 96 cm ama ne giyersem direk Bi çıkıyor yine de. Göbeğime aşırı takıntılıyım bende bu aralar. Gitmiyor ben daha çok gitsin istiyorum tabi ama inşallah o da olacak
Canım biraz da düğün araaı ya onunda etkisi var. İnan ki hiç durmuyorum. Gece yatağa yatınca kıpırdamadan uyuyorum. Ama şükür veriyorum. İnşallah biraz daha veririm düğüne kadar. Düğünden sonra da diyete devam zatenOlacak olacak inşallah
Diğer yerlerdeki yağlarımız gidince mecburi sıra ona gelecek
Ama maşallah süper veriyorsun hızlı benimki bir kiloda bir hafta duruyor. Aslında bugün yürümeye üşeniyordum ama gaza geldim ama yuruyecem
Canım ya bu VKI tablosunu nasıl yapıyorsun ya. Ben bir türlü bulamıyorum. Resmen cahilim bana da anlatır mısın bende tablo şeklinde VKI tablosu istiyorum
Çok teşekkür ederim canım yaptım sayendeUst tarafta profil fotona tiklayip hesap detaylarına giriyorsun. Biraz aşağıya inince başlangıç kilon şimdiki kilon boyun yaziyor onları yazip kaydet de .bu kadar
Aman boşver ya robot değiliz ya olur öyle afiyet olsun ☺Bende sözde hiç ekmek yemedim 1 kase çorba içtim. Bir tane de karnıyarık yedim. Sonra çayın yanında 2 dilim kek yedim. Kek yediğim için pişmanım ama gerçekten canım istedi
Benimde yapmam lazım 97 kiloydum rahatsızlık geçirdim sonra yemek yemeyi kestim kısa sürede 85 e indim ama yine aldım 95im çok kötüyüm vermem lazım ama ramazanda veremiyorumAman boşver ya robot değiliz ya olur öyle afiyet olsun ☺
Mutfağın önünden geçerken 5 kilo alıyorumAman boşver ya robot değiliz ya olur öyle afiyet olsun ☺
Evet regli günüm yaklaşıyor o yüzden bu tatlı bir şeyler yeme isteği. Bir an önce geçse de en az hasarla atlatabilsemAman boşver ya robot değiliz ya olur öyle afiyet olsun ☺