Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Elhamdülillah tıka basa yedim ama asla ekmek olmadan ve çok da iyi oldu gerçekten çok doğru bir karar vermisim
6 bardak da çay içtim 🙈😁
Bir sonraki öğün 23 saat sonra
(Belki bu gece nescafe içebilirim çünkü uyku problemim var aşırı uyuyorum bu aralar ders çalışamıyorum:))

Elhamdülillah tıka basa yedim ama asla ekmek olmadan ve çok da iyi oldu gerçekten çok doğru bir karar vermisim
6 bardak da çay içtim 🙈😁
(Belki bu gece nescafe içebilirim çünkü uyku problemim var aşırı uyuyorum bu aralar ders çalışamıyorum:))
Ekmeğin insanı kilo aldırdığı kadar hiç bir şey kilo aldırmıyor

6 bardak da çay içtim 🙈😁
2 yıl ekmek yemeden beslendim ben 70 kilodan 50 kiloya inmiştim ama sadece ekmeği kesmişdim. Şimdi yine ekmeği çıkardım beslenmemden bakalım kaç kilo vericem..

Yaaaaaa ben şokkkk🥰😍😍
Susuzluktan kırılıyorum şu an geberiyorum yani o derece
Meğerse kilo veriyormuşum 😊
71.6 'yı gördüm az önce
Rabbimmm şükürler olsun
Pazartesiden pazara sıfır ekmek bu hafta
Ha pilav yerim kızartma cart curt
Ekmeğin verdiği kiloyu bunlar vermiyor bende
Ama ekmek yok
Bu hafta sonuna artık 70.0l kusürlerde olmak imkansız değil:)
Tebrik ederim :)
Ben de bugün eve geldim, ablamda gerçekten hiç dikkat etmedim. Regli de olunca gündüzleri de yedim tabi😀 2 yiğenim var küçük olan 2 yaşında sağolsun bana bol bol çikolatalı ekmek yedirdi. Hiç durmadım gibi bir şey. Sabah yine kahvaltımızı yaptık. Eve geldiğimde tartıldım. 71.9 çıktım. Yarından itibaren aralıklı oruca kaldığım yerden devam edeceğim. Bakalım bayrama kadar ne kadar verebileceğim.

Oruc t
Heyt be 200 grama daha bay bay demisim kizlar 🙃😍
Ama dun şöyle yaptım ve artık böyle olacak inşallah
Yarim litre su ile açtım orucumu
Önce su sonra yemek ve toplamda 2 lt su içtim dün
Oruc tutarken su içmek sorun oluyor. Orucu açdıkdan sonra yatana kadar 2 litre su içiyorum wc' çıkamıyorum🤢

Oruc t
Oruc tutarken su içmek sorun oluyor. Orucu açdıkdan sonra yatana kadar 2 litre su içiyorum wc' çıkamıyorum🤢
Wc problemi maalesef diyet süresinde oluyor. Eğer uzun süre gidemezseniz takviye olarak bitki çayı falan için. Bende de hala oluyor ara sıra maalesef.
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. Bende dün akşam baya Bi çok yedim ama bugün tekrar başladım. Gece bir şey yemedim. Akşama kadar yemeyip akşam hafif bir şeylerle atlatmayı düşünüyorum. Cumartesi günü tekrar tartılırım.sonra ki haftadan daha umutluyum bakalım

Bu aksam karıştı baya menü ama olsun tek öğün napim 😊🙈
Saat 19.30 civarı
2 tabak mercimek çorbası
Pidenin üst kismindan çorba ile birlikte yedim az bir sey
Çilek yedim
2 bardak nescafe
Ve biraz bisküvi
Şu çok az ictim

Bugün akşam bir tabak kuru fasulye ve bolca yeşillik yedim. Bir bardakta ayran içtim.
Pilav ve ekmekte yemek istedim ama kendimi durdurdum. Resmen yeşillikle midemi doldurdum 😀
Düğünüme 25 gün falan var. Biraz daha kilo vermem lazım. Aslında yapabilsem su orucu tutacağım ama o zamanda migrenim tutuyor. Bu şekilde devam edebilirsem 5 kilo daha versem harika olur. Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama haftanın bir kaç günü bol koşuşturmalı geçiyor. Düğünden sonra inşallah spora da geri başlarım

Bugün akşam bir tabak kuru fasulye ve bolca yeşillik yedim. Bir bardakta ayran içtim.
Pilav ve ekmekte yemek istedim ama kendimi durdurdum. Resmen yeşillikle midemi doldurdum 😀
Düğünüme 25 gün falan var. Biraz daha kilo vermem lazım. Aslında yapabilsem su orucu tutacağım ama o zamanda migrenim tutuyor. Bu şekilde devam edebilirsem 5 kilo daha versem harika olur. Bu aralar yürüyüş yapamıyorum ama haftanın bir kaç günü bol koşuşturmalı geçiyor. Düğünden sonra inşallah spora da geri başlarım
Insallah ben hep buradayim yalniz değilsin:)

Iftarda oyle yedim ki
Tıka basa değıl tabiri caizse camış gibi yedim
Ama başka yemedim yani
Şimdi nescafe içip ders çalışıyorum
Iftara yemek saati bakalım😊
Fakat neden boyle çok yedim
Regle 3_4gun var muhtemelen ,ondan cok acıktım sanki

Aman ya bu iştah patlaması günleri nedir 😢
Az önce iki yumurta ile ekmek yedim biraz da bisküvi
Kı benim yağda yumurta alerjim de var ama ona rağmen yedim
Oglusumun alerji hapından da iki tane attim
Ooh çorbaya döndü bu akşam
Yarını en az hasarla atlatmam lazim
Hadi hayirlisi😔

Insallah ben hep buradayim yalniz değilsin:)
Buna her zaman çok ihtiyacım olacak:)
Senden destek alıyorum. Bu aralar benimde çok değişik. Bir süre diyeti bıraktık ablamgilde sanırım o yüzden biraz bıraktım.
Bende tüm gün migren ağrısı ve mide bulantısı yaşadım. Akşam çok hafif yedim ama gecenin bu saatinde mide bulantısıyla kalkınca annemde sahur yapacaktı bende annemle bir şeyler yedim. 1 haşlanmış yumurta biraz peynir, 3-4 zeytin, küçük bir parça ekmekle de pekmez yedim. Benimde acil toparlanmam lazım ama, bu nasıl olacak bilmiyorum şuan.
Regli öncesi bunlar çok normal. Bende öyleydim. Regliyken de ister istemez yersin ama sen çok çabuk toparlarsın ben inanıyorum 💪🏻😊

X