- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- Konu Sahibi Lonely single girl
Dünkü yürüyüşünü yazmayı unutmuşum boşa gitmesin :)
15 bin küsür adım. 9.5 km
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim. Herkesle birlikte inşallahHayırlı olsun, kavgasiz, sükunetli, huzurlu bir hayat dilerim size
Harika ilerliyorsun. Tebrik ederim. Bu azminden sakın vazgeçme. Sen kesinlikle başaracaksın.Dünkü yürüyüşünü yazmayı unutmuşum boşa gitmesin :)Eki Görüntüle 3054099
Merhaba , Allah kolaylık versin. Ben de sizin gibi 12 Mart'ta başladim. 6 kilo vermek uzeresiniz sanırım. O konuda da hemen hemen aynıyız. Haftada bir kilo oluyor ortalama. Yalnız ben 83 le başladım, sizden daha fazlayım aralıklı diyete dayanamıyorum, yalnız oruç tuttuğumda daha iyi kilo vermişim. Çikolata, börek, bazlama, vb saldırasim var şuan bile. Hiç alışamadım aslında, çok zorlanıyorum ama devam ediyorum Allah'ın izniyle. Nickimden anlaşıldığı gibi temmuz ortalarında 69 u görmek istiyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. 6 kilom gitti neredeyse. 1 diil 2 diil, 5 diil, demek ki başarabiliyorum ve siz de başarmışsiniz.Evet hedefe ulaşmadan durmak yok
Bende şubat ayının ortasında 81 kiloyla başladım diyete. Sonra 80 kiloyla aralıklı oruca başladım. Bu süreçte bazen fazla kaçırdığım oldu. Hatta 2 öğüne döndüğüm oldu. Sabah az bir kahvaltı ve akşam yemeği onun dışında hiç bir şey yemedim. Ama geri döndüm aralıklı oruca ve tek öğün besleniyorum. Şuan 69 kiloyum. Sizde verirsiniz bende sürekli kilo alıp veren bir insandım ama artık dur demem gerek gerçekten. 81 kilodan 69 a düşebiliyorsam demek ki iradem sağlam, o yüzden 65 e inmek istiyorum. Hatta daha da versem güzel olur ama en fazla 65 olmak istiyorum. Sizde bize katılıp buradan motivasyon alabilirsiniz. Ben sürekli diyet yapan sonra sıkılıp bırakan birisiydim. Ama diyetten sıkıldığım da buraya giriyorum ve tekrar motive oluyorum. Burada diğer arşadaştan sürekli destek alıyorum açıkçası. O yüzden durmak yokMerhaba , Allah kolaylık versin. Ben de sizin gibi 12 Mart'ta başladim. 6 kilo vermek uzeresiniz sanırım. O konuda da hemen hemen aynıyız. Haftada bir kilo oluyor ortalama. Yalnız ben 83 le başladım, sizden daha fazlayım aralıklı diyete dayanamıyorum, yalnız oruç tuttuğumda daha iyi kilo vermişim. Çikolata, börek, bazlama, vb saldırasim var şuan bile. Hiç alışamadım aslında, çok zorlanıyorum ama devam ediyorum Allah'ın izniyle. Nickimden anlaşıldığı gibi temmuz ortalarında 69 u görmek istiyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. 6 kilom gitti neredeyse. 1 diil 2 diil, 5 diil, demek ki başarabiliyorum ve siz de başarmışsiniz.
Tesekkurler hemen bugün başlayın derim neden olmasın? Benim gibi makarna bağımlılığından tek öğüne gecen biri yapabiliyorsa siz hayde hayde yaparsınız. :) gerçi makarna bağımlılığımı bir nebze ilaçla atlattım ama sonuçta atlattım.( antidepresan aldim 2 sene mecburi ama bu sene biraktim iyileştim ) . Ilgisiz kocayı boşayınca da tabi antidepresana gerek kalmadı gerçi o mu beni boşadı ben mi onu karışıkMerhaba , Allah kolaylık versin. Ben de sizin gibi 12 Mart'ta başladim. 6 kilo vermek uzeresiniz sanırım. O konuda da hemen hemen aynıyız. Haftada bir kilo oluyor ortalama. Yalnız ben 83 le başladım, sizden daha fazlayım aralıklı diyete dayanamıyorum, yalnız oruç tuttuğumda daha iyi kilo vermişim. Çikolata, börek, bazlama, vb saldırasim var şuan bile. Hiç alışamadım aslında, çok zorlanıyorum ama devam ediyorum Allah'ın izniyle. Nickimden anlaşıldığı gibi temmuz ortalarında 69 u görmek istiyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. 6 kilom gitti neredeyse. 1 diil 2 diil, 5 diil, demek ki başarabiliyorum ve siz de başarmışsiniz.
Tebrik ederim. Teşekkür ederim motive edici mesajınız için de durmak yok devamkeBende şubat ayının ortasında 81 kiloyla başladım diyete. Sonra 80 kiloyla aralıklı oruca başladım. Bu süreçte bazen fazla kaçırdığım oldu. Hatta 2 öğüne döndüğüm oldu. Sabah az bir kahvaltı ve akşam yemeği onun dışında hiç bir şey yemedim. Ama geri döndüm aralıklı oruca ve tek öğün besleniyorum. Şuan 69 kiloyum. Sizde verirsiniz bende sürekli kilo alıp veren bir insandım ama artık dur demem gerek gerçekten. 81 kilodan 69 a düşebiliyorsam demek ki iradem sağlam, o yüzden 65 e inmek istiyorum. Hatta daha da versem güzel olur ama en fazla 65 olmak istiyorum. Sizde bize katılıp buradan motivasyon alabilirsiniz. Ben sürekli diyet yapan sonra sıkılıp bırakan birisiydim. Ama diyetten sıkıldığım da buraya giriyorum ve tekrar motive oluyorum. Burada diğer arşadaştan sürekli destek alıyorum açıkçası. O yüzden durmak yok
Çok geçmiş olsun, sağlıkla olun ömür boyu ben tek cidden imkansız yapamam, iki belki. Olsun ya inşaallah sağlıkli bir yöntemle zayıflayalim daTesekkurler hemen bugün başlayın derim neden olmasın? Benim gibi makarna bağımlılığından tek öğüne gecen biri yapabiliyorsa siz hayde hayde yaparsınız. :) gerçi makarna bağımlılığımı bir nebze ilaçla atlattım ama sonuçta atlattım.( antidepresan aldim 2 sene mecburi ama bu sene biraktim iyileştim ) . Ilgisiz kocayı boşayınca da tabi antidepresana gerek kalmadı gerçi o mu beni boşadı ben mi onu karışık
Bu ramazanda da tam tek öğüne geçiş yaptım çok şükür bundan böyle de ramazan bitince de devam etmeyi dusunuyorum insallah
canım sahur yap zaten. tek öğünle metabolizma da yavaşlıyor. hem sahurun sevabı var. Allah kabul etsin oruçlarınıGece çok acıktım ilk kez sahur yaptım diyebilirim. Yumurta ile ekmek yedim
Selam canim nasılsın sahur yaptığım için bugun ruh gibi dolaşıyorum acayip ağırlık var üzerimde. Tek ogunken çok neşeli oluyorum .vucudum yemek istemiyor.belki inanmayacaksınız ama o tek öğünü de güçsüz düşmemek için yiyorum aslinda vücudum yemek yenmeyince çok mutlucanım sahur yap zaten. tek öğünle metabolizma da yavaşlıyor. hem sahurun sevabı var. Allah kabul etsin oruçlarını
çok şükür iyiyim canım. işe git gel, oruç tut öyle geçiyor günlerim çok şükür. evde oruç tutarken oyalanmak gerekiyor. gerçi alıştım ama yine de saat saymamak için oyalama şart. işte çabuk geçiyor zaman. insan nasıl geçtiğini anlamıyor. ben de iki gündür evde bir şeylerle oyalandım. iş yaptım. iyi oldu.Selam canim nasılsın sahur yaptığım için bugun ruh gibi dolaşıyorum acayip ağırlık var üzerimde. Tek ogunken çok neşeli oluyorum .vucudum yemek istemiyor.belki inanmayacaksınız ama o tek öğünü de güçsüz düşmemek için yiyorum aslinda vücudum yemek yenmeyince çok mutlu
Hamurislerine hayır diyemiyoruz malesefBende bugün akşam abarttım ve 1 tane mayalı yedim. Mayalı ekmeği biliyor musun bilmiyorum ama, annem yapmış sıcacık dayanamadım maalesef. Kokusunu alınca bittim. O yüzden bende bugün 19.30 gibi yedim, 22.00 gibi de yoğurt pul biber yiyeceğim yeme işini bitireceğim. Yarında yürüyemeyeceğim sanırım annemin hastanede randevusu var o yüzden merkeze gideceğiz. Ama inşallah akşama daha az yiyerek toparlamayı düşünüyorum, ya da halim olursa leslie falan yaparım evde. Şuan yediğim mayalı için çok pişmanım ama son pişmanlık tabiki fayda etmiyor
Evet hamur işi bizim evimizde hiç eksik olmuyor bir de. Ama kendimi tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum. Bu diyete başladığımdan beri, daha önce ne kadar çok şey yediğimi farkettim resmen. Şuan da akşamları az bir şeyler yiyiyorum ve doyuyorum ama önemli olan gözümün açlığını bitirebilmek. İnsan az yiyerek doyuyorda gözü doymuyor maalesef. Gözümü doyurabilirsem ben gerçekten daha da çok zayıflayabilirmHamurislerine hayır diyemiyoruz malesef
Salmıyorum ama bu aralar bende de Bi şişkinlik var. Bir de düğün arası olunca regli geciktirici kullanacağım. O da çok şişkinlik yapıyormuş. Bakalım nasıl olacak. Bunca çabanın boşa gitmesine izin vermeyelim.Buraya çok uğrayamıyoruz diye salmayın haaa
Amacımıza ulaşana kadar durmak uooook
İnşallah birlikte başaracağız. Bende şuan 69-70 arasında gidip geliyorum. 69.400 veya 70.200 çıkıyor inşallah daha da inebilirim. Ben düğüne kadar 67 olsam falan diyordum. O biraz zor gibi ama ümit kesilmez tabi. Bende dün temizlik falan yaptım. Tüm evi baştan aşağı temizlemişim bir günde. 16.000 adım olmuş uygulamada. Ama bugün doğru düzgün hareket edemiyorum. Her yerim ağrıyor. Bir gün çok hareket ettim diğer gün hiçEVEEEETTTT
AYLIK RAPOR GELSIN MI
BUYRUN
25 Martta açmışım bu konuyu
76.1 kg imiş
Bugün 26 Nisan
Yani 1 ay geçti
Ve tartildim az önce 70.3
Yanı bir ayda tam 6 kg vermisim
Senelerdir 100 gr veremeyen ben
Tabi bunda mübarek ramazan ayının katkısı çok ama çok fazla
Allah ım şükürler olsun 55 i gördüğüm günleri nasip eyle hayırlısıyla Amin
Olsun başabaş gidiyoruz ne güzel. Birlikte 67 degil 57 yi de görürüz insallah tatlimİnşallah birlikte başaracağız. Bende şuan 69-70 arasında gidip geliyorum. 69.400 veya 70.200 çıkıyor inşallah daha da inebilirim. Ben düğüne kadar 67 olsam falan diyordum. O biraz zor gibi ama ümit kesilmez tabi. Bende dün temizlik falan yaptım. Tüm evi baştan aşağı temizlemişim bir günde. 16.000 adım olmuş uygulamada. Ama bugün doğru düzgün hareket edemiyorum. Her yerim ağrıyor. Bir gün çok hareket ettim diğer gün hiç