Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Heyyyyt beee
En son 2018 de 71 kg idim
Az önce tartildim ve 71.7 ciktim😍😍😍🥰😍🥰🥰😍😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍😍

4 sene sonra ilk kez 71 kg'ı gördüm tarihe geçsin 😊84 lerden geldim buralara

60kiloyum 60kiloyum sara_28 sara_28 KumsalveDeniz KumsalveDeniz moni moni @gezegenfeza E Eda656 en sevdiğim dostlarımla bu başlangıcı kutlamak istedim😍
Tebrik ederim canım 😀 durmak yok yola devam, bu kilolar gidecek inşallah.
Bende bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için, bende 71 çıktım. Bende çok mutluyum böyle kilo vermeyeli uzun zaman olmuştu 😊😊

Screenshot_20220405-181857_Pedometer Step Counter.jpg

Bugün iyi iş gördük ha😊😊

Bende regli oldum. 2 gündür çok dikkat edemiyorum, 2 veya 3 dilim kek yedim. Sürekli mide bulantısı yaşıyorum.
Bugün ölçüm günümdü

23.02.2022 günü 80 kiloyla başlamıştım.
Bel ölçüm :88 cm Di.
Karın bölgem 105 cm Di.

06.04.2022 bugün tekrar tartıldım
Kilo 71
Bel ölçüm 76 cm
Karın bölgem 98 cm.

Bir daha ki ölçüm günüm ayın 13 ünde. İnşallah daha da güzel sonuçlar alabilirim

Bugün biraz az yürüdüm. Iyi ki de öyle yapmışım açlıktan ölüyorum şu an baya halsiz düştüm. E tabi iftarda 1 tabak yemek ye ,1 bardak çay iç
21 saattir açım. Ama Ramazan ı seviyorum sağlık sıhhat buluyorum oruçlu olunca🥰😍
Screenshot_20220406-172057_Pedometer Step Counter.jpg

Bugün biraz az yürüdüm. Iyi ki de öyle yapmışım açlıktan ölüyorum şu an baya halsiz düştüm. E tabi iftarda 1 tabak yemek ye ,1 bardak çay iç
21 saattir açım. Ama Ramazan ı seviyorum sağlık sıhhat buluyorum oruçlu olunca🥰😍 Eki Görüntüle 3042586
Yine de gayet iyi bence. Ben koskoca günde 4.400 adım atmışım sadece. Ama hiç bir şey yemedim. Akşam bizimkilerle iftarda 1 kase çorba ve bir kaç kaşık patlıcan yemeği yedim. Ve bolca yeşillik yedim. Yarın akşama kadar bir şey yemeyeceğim artık bende.
Bu aralar yürüyüşe çıkamıyorum sürekli hazırlıklarla uğraşıyorum. Hazırlıklar bitince inşallah yürüyüşe çıkarım yine

Dün girmeyi unutmusum dünkü hasılat:)
Bugün çok çok halsizim keyfim pek yok ac 'ye de çıkamadım 3gun falan oldu 1.5 kg fazla gösteriyor tartı insallah düzelirim bir an once
Screenshot_20220407-174558_Pedometer Step Counter.jpg

Bende aynı şekilde yürüyüş yapamıyorum. Olabildiğince az yemeye çalışıyorum. Ama dün bir parça ekmek yedim dayanamadım. Üzerine de meyve yedim uyumadan önce 🤦‍♀️ benim de kilom fazla çıkıyor. 1 kilo fazla, bende nedenini anlamıyorum. Dün ekmek yediğim için akşam bir kaç kaşık mantar yedim. Yanında domates, salatalık zeytin yedim. İnşallah yarın akşama kadar başka bir şey yemeden durabilirim. Ve en kısa sürede inşallah kilom azalır

Bugün daha iyiyim sanki
Aksama iftar saatinde hemen yemeğe aranmak yerine bitki çayı içip şu içebilirsem 1 lt bütün odemimi atacağım ama
Yemegimi yarim saat geç yesem
Bakalım deneyecegim

Selamlar
Geçen cumartesi 72.8 kg idim
Bu cumartesi 72.2 kgEki Görüntüle 3039722

Fark -600gr

.
O kadar az yemeye ve de spora az bir sayı gibi gözükse de buna da şükür tabi ki😊
Selammm
Bugün foto çekmeye üşendim cunku hiç bir şeye halim yok

Gecen cumartesi 72.2 kg imiş
Bugün 72.2 kg
Gram oynamamış😊

Ama tabi 4 gündür wc yok ona bağlıyorum
Cunku hafta ici 71 i görmüştüm
.
Ben bir kiloya inince 2 hafta o kiloda kalıyorum genelde
Bu da demek oluyor ki çok yemezsem eğer haftaya inşallah kalıcı 71 lere geçiyorum 😊

Bu aksam iftara gittik dayimlara
1 aydır baklava çekiyordu canım ama diyeti bozmamak için yemiyordum
Bilin bakalım ne oldu iftarda baklava
6 dilim falan yedim🙈 pisman degilim insallah yarin aksam sıfır ekmek ve haşlanmış yumurta ve yoğurt yulaf ezmesi ile orucumu açıp günümü gecirecegim
Yuruyuse de pek gidemiyoruz bakalim bu hafta kiloda sabit kalacağız muhtemelen

Bu aksam iftara gittik dayimlara
1 aydır baklava çekiyordu canım ama diyeti bozmamak için yemiyordum
Bilin bakalım ne oldu iftarda baklava
6 dilim falan yedim🙈 pisman degilim insallah yarin aksam sıfır ekmek ve haşlanmış yumurta ve yoğurt yulaf ezmesi ile orucumu açıp günümü gecirecegim
Yuruyuse de pek gidemiyoruz bakalim bu hafta kiloda sabit kalacağız muhtemelen
Ohh afiyet olsun. Bende 2 gündür ablamda kalıyorum. Ablam hamile doğuma gidecek evini temizledik. Tabi yiğenlerimle güzelce yemek yedim 😀 özellikle de ekmeğe çikolata sürüp yedik 🙈 benimde bu hafta pek iç açıcı geçmiyor ama olsun. Sonra ki günlerde toparlarım inşallah 😊

Yaaaaaa ben şokkkk🥰😍😍
Susuzluktan kırılıyorum şu an geberiyorum yani o derece
Meğerse kilo veriyormuşum 😊
71.6 'yı gördüm az önce
Rabbimmm şükürler olsun
Pazartesiden pazara sıfır ekmek bu hafta
Ha pilav yerim kızartma cart curt
Ekmeğin verdiği kiloyu bunlar vermiyor bende
Ama ekmek yok
Bu hafta sonuna artık 70.0l kusürlerde olmak imkansız değil:)

X