Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Şimdi sakın gelip de sen duzenli beslemiyorsun
Yok az az cok ye falan diye nutuk cekmeyin lütfen
Çünkü ben zaten yedigim ikinci öğünde nefes tıkanması yaşıyorum az yedigim hâlde, vücut artık yemek is te mi yor olay bu
Ama olay şu benimvucut gunde 2 lt su içmeye alışkın bu hafta günlük 1 lt yi geçemedim muhtemelen ondan

Evet sevgili arkadaşlar
3.5 km yokuş yukarı cikinca :KK76:
Yani eve geldim
1 kg lık iniş yaşadım tartida
Yani tamamıyla ödememiş çok şükür
.
Ama halihazırda ⬇️⬇️
images (4).jpeg

O nedenle tam gaz devam 😁😁

Evet sevgili arkadaşlar
3.5 km yokuş yukarı cikinca :KK76:
Yani eve geldim
1 kg lık iniş yaşadım tartida
Yani tamamıyla ödememiş çok şükür
.
Ama halihazırda ⬇️⬇️
Eki Görüntüle 3038884

O nedenle tam gaz devam 😁😁
Canım zaten büyük ihtimalle vücudun su tuttu. Sadece biraz daha fazla su iç ve tuzlu şeyleri iyice kısıtla. Emin adımlarla ilerliyorsun. Ben bugün yürüyüşe gitmedim hastaneye geldik annemgille. Ama sen maşallah güzel yürüyorsun.
😀Az az ye sık ye uygulamasını denedik zaten, olmadığını da gördük, demek ki biz az yemeyi sevmiyoruz, o yüzden yemeden devam canım 😀

Bugün sürekli başım döndü ve midem bulandı o yüzden ben saat 16.00 da 1 elma ve 3 küçük dilim kek yedim. Bugün böyle oldu yarın Allahın izniyle zaten oruç olacağım. Artık yapacak bir şey yok. Sen neler yaptın

Canım zaten büyük ihtimalle vücudun su tuttu. Sadece biraz daha fazla su iç ve tuzlu şeyleri iyice kısıtla. Emin adımlarla ilerliyorsun. Ben bugün yürüyüşe gitmedim hastaneye geldik annemgille. Ama sen maşallah güzel yürüyorsun.
😀Az az ye sık ye uygulamasını denedik zaten, olmadığını da gördük, demek ki biz az yemeyi sevmiyoruz, o yüzden yemeden devam canım 😀
Kesinlikle 😊
Bugün sürekli başım döndü ve midem bulandı o yüzden ben saat 16.00 da 1 elma ve 3 küçük dilim kek yedim. Bugün böyle oldu yarın Allahın izniyle zaten oruç olacağım. Artık yapacak bir şey yok. Sen neler yaptın
Çok geçmiş olsun canım benim tabiki de ara ara yiyeceğiz hiç takma
Ben de ne yaptım
Bugün yedim
Cunku 1 hafta baya aç kaldim
Gece sahurda yemek yeme gibi bir durumum olLadığı icin
Çünkü sabaha karşı yapılan sahurda yeŕsem rahatsız oluyorum sadece su iciyorum iste gece
O yüzden ekmek falan yedim saat 12.00 de
Saat 17.00 gibi 4catal falan da makarna yedim baya karbonhidrat oldu ama olsun bugünlük
Saat 20.30 olmadan da bir şeyler atıştırır miyim bilmiyorum
Spor olarak da

Screenshot_20220401-195957_Pedometer Step Counter.jpg

Kesinlikle 😊

Çok geçmiş olsun canım benim tabiki de ara ara yiyeceğiz hiç takma
Ben de ne yaptım
Bugün yedim
Cunku 1 hafta baya aç kaldim
Gece sahurda yemek yeme gibi bir durumum olLadığı icin
Çünkü sabaha karşı yapılan sahurda yeŕsem rahatsız oluyorum sadece su iciyorum iste gece
O yüzden ekmek falan yedim saat 12.00 de
Saat 17.00 gibi 4catal falan da makarna yedim baya karbonhidrat oldu ama olsun bugünlük
Saat 20.30 olmadan da bir şeyler atıştırır miyim bilmiyorum
Spor olarak da

Eki Görüntüle 3039334
Spor da gerçekten çok istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun. Evet ara sora yemek gerekiyor, çünkü bugün sürekli başım döndü, midem bulandı, hala regli olamadım onunda etkisi var, ben regli olduğumda da sürekli midem bulanır, şuan regli olamadım ama regliymişim gibi bulantı yaşıyorum.
Ben sanırım sahur yapacağım ama çok abartmamaya çalışacağım, sahurdan ziyade iftarda çok hafif yesek çok iyi olur ama işte onu yarın iftar vakti olmadan bilemiyorum 😀

Benim normalde yarın tartilma gunum ama bugün karışık yedim . 1 güne ihtiyacım var bunları atmak için sanırsam o nedenle pazar akşamı tartı sonucu yazacağım insallah
1 hafta yaptıysam güzel beslenme yine yapabilirim
Şu an nefes alamıyor gibiyim malum az fazla kaçınca nefes zorluğu cekiyorum
Ama 6_7 saate geçer inşallah
Yarına da egzersiz yapmayı planlıyorum malum yürüyüş olmayacak
Aksamı boş geçirmeyeyim bari
Öyle işte 😊
Spor da gerçekten çok istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun. Evet ara sora yemek gerekiyor, çünkü bugün sürekli başım döndü, midem bulandı, hala regli olamadım onunda etkisi var, ben regli olduğumda da sürekli midem bulanır, şuan regli olamadım ama regliymişim gibi bulantı yaşıyorum.
Ben sanırım sahur yapacağım ama çok abartmamaya çalışacağım, sahurdan ziyade iftarda çok hafif yesek çok iyi olur ama işte onu yarın iftar vakti olmadan bilemiyorum 😀

Bende egzersiz yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Yürüyüşte yapmadım bugün de erken bir şeyler yedim. Bakalım bunları nasıl toparlayacağım

Selamlar
Geçen cumartesi 72.8 kg idim
Bu cumartesi 72.2 kgEki Görüntüle 3039722

Fark -600gr

.
O kadar az yemeye ve de spora az bir sayı gibi gözükse de buna da şükür tabi ki😊
Bence hiçte az değil. Sonuçta kilo maalesef yavaş yavaş verilince iyi oluyor.
Bende çok merak ediyorum kaç kilo oldum ama tartılmıyorum, hala regli olmadım ve bu aralar, yine bağırsaklarım hiç çalışmıyor.
Diyetin sence regliye bir etkisi olur mu?
Ve bu süreçte bağırsakların iyi çalışması için ne yapabilirim

Bence hiçte az değil. Sonuçta kilo maalesef yavaş yavaş verilince iyi oluyor.
Bende çok merak ediyorum kaç kilo oldum ama tartılmıyorum, hala regli olmadım ve bu aralar, yine bağırsaklarım hiç çalışmıyor.
Diyetin sence regliye bir etkisi olur mu?
Ve bu süreçte bağırsakların iyi çalışması için ne yapabilirim
Diyetin olumlu yönde etkisi olur bence çünkü oluşan ödem var ya hani regl oncesi , diyet onun ağırlığını hafifletiyor bizzat kendimden biliyorum.
Ve de regl oncesi 4 veya 5 gün tam tutulma yaşanıyor benim bağırsaklarda da
Hatta geçen ay 7 gun tutulunca , afedersin 7 gün gaz bile çıkmadı düşün halimi. Bekunis isimli ilacım var ondan atıyorum tabi lütfen tavsiye gibi algılanmasın, doktorunuza başvurmadan kullanmayınız :)
Sadece ben bu şekilde rahatlayabiliyorum
Ha ama ekleyeyim ilac son çare ilknonce kuru incir yiyorum cok tutulmadiysam ise yarıyor kuru incir, çok sert tutulduysa bağırsaklar son çare ilac

Diyetin olumlu yönde etkisi olur bence çünkü oluşan ödem var ya hani regl oncesi , diyet onun ağırlığını hafifletiyor bizzat kendimden biliyorum.
Ve de regl oncesi 4 veya 5 gün tam tutulma yaşanıyor benim bağırsaklarda da
Hatta geçen ay 7 gun tutulunca , afedersin 7 gün gaz bile çıkmadı düşün halimi. Bekunis isimli ilacım var ondan atıyorum tabi lütfen tavsiye gibi algılanmasın, doktorunuza başvurmadan kullanmayınız :)
Sadece ben bu şekilde rahatlayabiliyorum
Ha ama ekleyeyim ilac son çare ilknonce kuru incir yiyorum cok tutulmadiysam ise yarıyor kuru incir, çok sert tutulduysa bağırsaklar son çare ilac
Bekunisi bende biliyorum daha önce kullandım. Bende bugün iftardan sonra açlık otu demleyip içtim. Umarım işe yarar. Bu aralar bir şey var anlamadım ne wc ye gidebiliyorum ne de regl olabildim. Reglim 4 gün gecikti, wc ye de 4 gündür hiç gidemedim. Bu zor bir rahatsızlık ya. Gerçekten böyle yemek yiyip hemen wc ye giden insanlara özeniyorum resmen.
Tartılmak istiyorum ama korkuyorum fazla falan çıkar diye. Tartının üzerinden inmeyen ben 4-5 gündür tartılmıyorum. Reglim bitince tartılırım demiştim, o da ilk defa bu ay gecikti.

Yarın kısmetse insallah minnoşu okula götürdükten sonra eve gelirim dönüşte de yürüyerek gidersem ki mecbur 3 km yola 9 TL vermek tam bir facia gunde 36 tl yapıyor
Hem zayıflamaya yardim hem cebe 😊
Neyse totalde 6 km yuruyecegim insallah
Bu akşam iftarda tika basa yedim
Üzerine 1 bardak çay 1 bardak nescafe
Bir sonraki ogün yarın aksam

Bende yarın çarşıya çıkmayı düşünüyorum, değişik bir şekilde ramazan da daha güzel beslenmrye başladım. Dün sahurda 1 haşlanmış patates bir yumurta 2 dilim ekmek yedim.
Bugün iftarda bir kase çorba ve yağsız tuzsuz bir küçük tabak salata yedim.
Sonra 1 dilim elma, 1 dilim armut, 1 tüm portakal ve 1 havuç yedim 😀(meyve konusunda abarttım tutamadım kendimi)

Bende yarın çarşıya çıkmayı düşünüyorum, değişik bir şekilde ramazan da daha güzel beslenmrye başladım. Dün sahurda 1 haşlanmış patates bir yumurta 2 dilim ekmek yedim.
Bugün iftarda bir kase çorba ve yağsız tuzsuz bir küçük tabak salata yedim.
Sonra 1 dilim elma, 1 dilim armut, 1 tüm portakal ve 1 havuç yedim 😀(meyve konusunda abarttım tutamadım kendimi)
Olsun zararı yok bence

Evet şimdi aralık ayında çekindiğim foto ile bugün cektim
Arada 2 kg fark var bakalım bakalim bir fark var mı
Kıyafetlerden belli degil ama hissettiğim 6_7kg hafifletmek:)
20220404_094546.jpg
20220404_094647.jpg

Tabi bol giyindigim icin net belli olmamış ama dursun burada
60 kg olunca insallah onu da atacağım:)

X