Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Screenshot_20220330-152633_Pedometer Step Counter.jpg

Eve geldim sarjim bitti
O arada komsular yuruyuse çıktı. Benim oglan cok seviyor onlarla yuruyusu
E mecburen gittik😊 yaklaşık yarım saat de onlarla yuruduk yani 4.saat yürüyüş aboo
Eve geldim tartildim cumartesiden bu yana o kadar yürümeye rağmen 400 gr vermişim
Ama tabi hissedilen daha fazla
Neyse biraz daha sabır

Eki Görüntüle 3037244
Eve geldim sarjim bitti
O arada komsular yuruyuse çıktı. Benim oglan cok seviyor onlarla yuruyusu
E mecburen gittik😊 yaklaşık yarım saat de onlarla yuruduk yani 4.saat yürüyüş aboo
Eve geldim tartildim cumartesiden bu yana o kadar yürümeye rağmen 400 gr vermişim
Ama tabi hissedilen daha fazla
Neyse biraz daha sabır
Ama şöyle benim de öyle oluyor mesela tartılıyorum sadece 100 gr vermiş gibi oluyorum. 3-4 gün sonra Bi bakıyorum 2-3 kilo birden gitmiş oluyor. Zaten o yüzden haftada 1 tartılın diyorlar. Bu süreçte az gibi görünecek seninde sonra bir bakmışsın Bi anda bir kaç kilo birden gidecek.
Yürüyüşüne hayran kalıyorum maşallah, sakın pes etme sende gerçekten benden daha fazla azim var 😊

Ama şöyle benim de öyle oluyor mesela tartılıyorum sadece 100 gr vermiş gibi oluyorum. 3-4 gün sonra Bi bakıyorum 2-3 kilo birden gitmiş oluyor. Zaten o yüzden haftada 1 tartılın diyorlar. Bu süreçte az gibi görünecek seninde sonra bir bakmışsın Bi anda bir kaç kilo birden gidecek.
Yürüyüşüne hayran kalıyorum maşallah, sakın pes etme sende gerçekten benden daha fazla azim var 😊
Tesekkur ederim 🤗
Azimden çok, sıkıldım artık bu durumdan diyeyim normalde benim kilom 55 65 arası
En son 2017 de 57 idim
sonra bir basladim almaya hoop 2018 den bu yana 72 nin altına inemedim
Mart 2021 'de 84.4 ü gördüm
Mart 2022 'de 72 deyim işte
Hedef 60
En kısa sürede 😊

Mesela ayaklarım.hala ağrıyor bir yanım.diyor ki yarın ilçeye gitme yürüyerek, eve gel
Eve gelirsem toplamda sadece 5 km yürümüş olacagim
Ilceye geçersem 15 km
Tabiki de naaaapicam
Yalla ilçeye, bu hafta biraz zorlayalım sınırları

Tesekkur ederim 🤗
Azimden çok, sıkıldım artık bu durumdan diyeyim normalde benim kilom 55 65 arası
En son 2017 de 57 idim
sonra bir basladim almaya hoop 2018 den bu yana 72 nin altına inemedim
Mart 2021 'de 84.4 ü gördüm
Mart 2022 'de 72 deyim işte
Hedef 60
En kısa sürede 😊
Bende çok sıkıldım lise zamanımdan bu yana sürekli kilo vermeye çalışıyorum. Ama versemde mutlaka geri alıyorum. Çünkü sınırım yok. Çünkü yemiyorum sonra bir başlıyorum yemeye yani insan demezsin ben yemek yerken o şekilde 😀
Bende 2019 da 80 kiloyla işe başladım, 3 aylık süreçte 68 kiloya indim. Sonra bana Bi rahatlama geldi bıraktım. Hemen geri almaya başladım. Bu süreçte ne kadar çayıflama çayı varsa içtim. Bu yüzden ailem benim kilo takıntıma kızıyor. Bir gün bir şey yapacaksın kendine diyor. Geçen Yaz döneminde yine Bi diyete başladım 80 kilodan 75 e düştüm. Sonra dayanamıyorum dedim geri bıraktım. Tabi geri aldım. En son okul bitti bundan 2 ay önce ailemin yanına döndüm. Bir de sözüm vardı. 23 şubatta galiba geri diyete başladım. İnşallah bu sefer bırakmam ve düğünüme kadar verebildiği kadar kilo veririm.

Mesela ayaklarım.hala ağrıyor bir yanım.diyor ki yarın ilçeye gitme yürüyerek, eve gel
Eve gelirsem toplamda sadece 5 km yürümüş olacagim
Ilceye geçersem 15 km
Tabiki de naaaapicam
Yalla ilçeye, bu hafta biraz zorlayalım sınırları
Bence de yapabildiğin sürece yap. Bende yarın inşallah yine yürürüm. Öğleden sonra da annemle aşağıda depo tarzı bir yerimiz var orayı temizleyelim dedik. Birazcıkta orada hareket ederim yarını da öyle atlatırım galiba 😀

Bende çok sıkıldım lise zamanımdan bu yana sürekli kilo vermeye çalışıyorum. Ama versemde mutlaka geri alıyorum. Çünkü sınırım yok. Çünkü yemiyorum sonra bir başlıyorum yemeye yani insan demezsin ben yemek yerken o şekilde 😀
Bende 2019 da 80 kiloyla işe başladım, 3 aylık süreçte 68 kiloya indim. Sonra bana Bi rahatlama geldi bıraktım. Hemen geri almaya başladım. Bu süreçte ne kadar çayıflama çayı varsa içtim. Bu yüzden ailem benim kilo takıntıma kızıyor. Bir gün bir şey yapacaksın kendine diyor. Geçen Yaz döneminde yine Bi diyete başladım 80 kilodan 75 e düştüm. Sonra dayanamıyorum dedim geri bıraktım. Tabi geri aldım. En son okul bitti bundan 2 ay önce ailemin yanına döndüm. Bir de sözüm vardı. 23 şubatta galiba geri diyete başladım. İnşallah bu sefer bırakmam ve düğünüme kadar verebildiği kadar kilo veririm.
Insallah bu sefer rehavete kapılıp birakmak yok 😊
Sonuna kadar insallah devam
Ben de senin gibi 100 gr versem bir deri bir kemik kalmış hissedip besbelli😁 +1kg yemek yiyordum o nedenle en son 4 sene once 71dim :)))
Devam hadi bakalim senin hedef kac bilmiyorum ama birlikte sona kadar gidelim.
Bu arada bizlere katılmak isteyenler varsa lütfen buyursun ☺

Bugünkü Z raporunu da verelim
4 saat yürüyüş yaptım
Menü ise
.
Saat 19.00 ( 23 saat açlıktan sonra )
1 gofret
1 dilim ekmek ile ısırgan yemeği
1_2dilim ekmek ile salatalık,domates,marul,zeytin
.
Saat 00.00
1 bardak nescafe
1 kase diyeyim ne bileyim elime aldim yedim tuzlu fistik
Su 1.5 lt

Bu saat oldu hala uyumadim
Bakalım okul dönüşü ruh halime gore eve de dönebilirim ilçeye de gidebilriim uykum var ama sınava da 3 ay var uyumak yok tatlim uyumak yok no sleeeeeeep

Insallah bu sefer rehavete kapılıp birakmak yok 😊
Sonuna kadar insallah devam
Ben de senin gibi 100 gr versem bir deri bir kemik kalmış hissedip besbelli😁 +1kg yemek yiyordum o nedenle en son 4 sene once 71dim :)))
Devam hadi bakalim senin hedef kac bilmiyorum ama birlikte sona kadar gidelim.
Bu arada bizlere katılmak isteyenler varsa lütfen buyursun inşallah bu sefer olacak
İnşallah bu sefer olacak bende inanıyorum. Ben 65 - 67 kilo arası olsam yeter 😊 tabi daha zayıf olsam kötü mü olur? Kesinlikle hayır 😀çok ta güzel olur gerçekten. Ama şuan da 60 falan almak bana çok inandırıcı gelmiyor. Çünkü ben 60 kiloyu tartıda sanırım hiç görmedim 🙄 lisenin ilk yıllarında falan belki 60lı kilolardaymışımdır. Keşke verebilsem o kadar çok isterim gerçekten

4 saat uykuyla kalktim😊
Ilk uyandığımda eve dönüp yatayım dedkm ama hayır bu kadar ilerlemişken olmaz yallah şu an ilçeye gidiyorum deniz kenarı yürüyüş oh mis
Neresi diye sormayın söylemem 😊😊😊😊
Hadi bakalim tabana kuvvet ya Allah

4 saat uykuyla kalktim😊
Ilk uyandığımda eve dönüp yatayım dedkm ama hayır bu kadar ilerlemişken olmaz yallah şu an ilçeye gidiyorum deniz kenarı yürüyüş oh mis
Neresi diye sormayın söylemem 😊😊😊😊
Hadi bakalim tabana kuvvet ya Allah
Deniz kenarı yürüyüş çok iyi olur😊 ben iç anadoludayım o yüzden maalesef deniz kenarında yürüyüş yapmak hayal benim için 😀 ben ilçede oturuyorum anayollarda yürüyüş yapıyorum. Çünkü ne zaman ara sokaklara girsem bir köpekle karşılaşıyorum ve korkuyorum.
Bende bugün saat 10.30 gibi çıktım 8000 adım atmışım eve döndüm. Bugün temizlik yapacağız annemle orada da baya hareket etmiş olacağım. İkindi kendimi iyi hissedersem birazda bisiklet sürerim. Ama ben daha uzun süre aç duramıyorum. 20/4 yapıyorum sürekli

Şimdilik 11bin adım oldu bende de
1 bardak çay ictim,param ona yetti:) atm bozulmuş çekemedim neyse
1 bardak da garson cocuk var sever beni ablacım falan diyor :) o ısmarladı yok desem de
Oturuyorum ders çalışıyorum da kıyamadı demek ki çay tiryakisi bu ,çaysız kafası çalışmaz mi dedi ne dediyse artik:KK70:DS dermişim
Dondum şimdi
5 km kaldı okula
8 küp şekeri eritem bakalim
Benim de boyle pis bir huyum var şekersiz caU icemem
Evet denedim ama sevmedim

Selam arkadaşlar
12 Mart 2022 de 76.1 kg ile başladığım serüvenim

19 Mart 2022 de 73.2 ile devam etti

26 Mart'ta yani yarin bakakim.kac cikacagim

Kuvvetle muhtemel 73.0 civarı bir sey cikabilir

B3slenme seklim gunde tek ogün aksam 7 de yiyorum
Yatana kadar cay kahve
Gece 00.00dan aksam 19.00 a kadar yeme icme yok su bile
Bakalim en hizlica bu sekilde veriyorum ve de gunde en az 5 km yuruyus genelde
Bu bazen 10 km oluyor bazen sıfır
.
Bakalim Mayıs sonunakadar 59 u gorebilecek miyim?

Oncelikli hedef Nisan sonu 65 olmak yani -8kg insallah 😊
Tebrikler sana .. ben de aralıklı oruç ,sağlıklı beslenme.arti sporla 33kadar verdim .. 57 yi gördüm yazın malesef sporu bırakınca geri alınıyor böyle verilen kilolar :KK43: şuan aldım 60 im

Tebrikler sana .. ben de aralıklı oruç ,sağlıklı beslenme.arti sporla 33kadar verdim .. 57 yi gördüm yazın malesef sporu bırakınca geri alınıyor böyle verilen kilolar :KK43: şuan aldım 60 im
Maalesef mi
Kiminin hayatı kiminin hayalleri😊 60 güzel ya
Tabi size gore fazla olabilir anlıyorum ama bence çok bir sayı degil.
Peki kaç ayda verdiniz harika bir performans olmuş🤩

Bugün diğer günlere gore daha az yürüdüm 22 bin adım ama gel gör ki ayaklarım çoooook ağrıyor 4 gunde 55 km yürüdüm toplamda.
Yani şimdi üşenmedim baktim da Pendik'ten Üsküdar 'a gidip gelmişim yürüyerek yani :))) o derece

Neyse yarin eve gelmeyi dusunuyorum ama bakalim ne yaparım
Menü yazayim
Saat 13.00
2 bardak çay
.
Saat 16.00
Sakarca kızartması 3_4çatal
1 poğaça
Domates zeytin
2 bardak çay ( bu şekersiz)
1 küçük.cikolata vermişler oglana okuldan ,o yiyemiyor ama çantasına atıyor yine öğretmeni, ben yedim :)
Neden yiyemiyor diye soracak olursanız cok yuksek.seviyede süt ve yumurta alerjisi var
Suya basladim
Bu dakikadan itibaren tek lokma yemek yok

Eklentiler

• Screenshot_20220331-162526_Pedometer Step Counter.jpg
    Screenshot_20220331-162526_Pedometer Step Counter.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 49
Bende öğleden sonra saat 1 gibi temizliğe başladım, saat 19.20 daha yeni bitirdim eve girdim. Bugün bisiklet sürme hayali yalan oldu. Zaten hiç takatimde kalmadı.
Aslında istersen çaysız içmeye alışırsın ben lise zamanımda, arkadaşım anısını anlatmıştı o kadar etkilendim ki o gün bugündür şeker hiç kullanmam. Hatta bazen yanlışlıkla bizimkilerin çayını falan içiyorum. Midem altüst oluyor çok kötü gelir bana da.

Bende bugün akşam abarttım ve 1 tane mayalı yedim. Mayalı ekmeği biliyor musun bilmiyorum ama, annem yapmış sıcacık dayanamadım maalesef. Kokusunu alınca bittim. O yüzden bende bugün 19.30 gibi yedim, 22.00 gibi de yoğurt pul biber yiyeceğim yeme işini bitireceğim. Yarında yürüyemeyeceğim sanırım annemin hastanede randevusu var o yüzden merkeze gideceğiz. Ama inşallah akşama daha az yiyerek toparlamayı düşünüyorum, ya da halim olursa leslie falan yaparım evde. Şuan yediğim mayalı için çok pişmanım ama son pişmanlık tabiki fayda etmiyor

Maalesef mi
Kiminin hayatı kiminin hayalleri😊 60 güzel ya
Tabi size gore fazla olabilir anlıyorum ama bence çok bir sayı degil.
Peki kaç ayda verdiniz harika bir performans olmuş🤩
2bucuk senemi aldı toplamda güzel verdim .. bırakınca sağlıklı beslenmeyi tüketmeyi .. sporu da bırakınca 1-2-3-4-5 alınıyor ona göre 😑 hep yapmak gerekiyo bazı şeyleri ..

Günaydın şekerler
Yarın 1 haftalık süreç doluyor
Bugün bi tartilayim dedim ben şok +1 kg
Bu ne ya sen 50 km yol yürü
Açlıktan geber
Artı bir
Vardır bir hikmeti😊

X