- 22 Mayıs 2022
- 2
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.261
Merhaba ben de sizle aynıyım,nasıl bir program uyguluyorsunuzMerhabalar , bugün itibari ile bende başladım. 60 kiloyum 160 da boy. 55 olmqk istiyorum 16/8 yapıyorum
Valla benim diyet yalan oldu annemler sehir dısından gelince aksattım ins yarın tam anlamıyla baslıyorum.Merhaba ben de sizle aynıyım,nasıl bir program uyguluyorsunuz
benim de kilo boy aynı, ben de başlıyorum ♡Merhabalar , bugün itibari ile bende başladım. 60 kiloyum 160 da boy. 55 olmqk istiyorum 16/8 yapıyorum
Hadi bismillah diyelim o ZamanSelamlar. Bugün ben de aranıza katılıyorum. Şu anda 100 kiloyum (Bir yılda 35 kilo aldım pandemide). Hedefim 60 kilo. Egzersizle destekleyerek kaç kilo verdiğimi düzenli olarak burada paylaşacağım.
Çok teşekkürler. Desteğe çok ihtiyacım olacak.Hadi bismillah diyelim o Zamanbende desteğim sana
Cuma günü başladığım aralıklı oruç sonrası (bugün pazartesi) üç gün sonra 2,2 kg verdim. 100,7 kilo ile başlamıştım. Bugünkü kilom 98,5.Pek aktif değil ama olsun bende buralardayım aralıklı oruca tekrar başladım birbirimizi motive edebiliriz bol eksiler
18.05 menü
Sabah 11 :şekersiz Türk kahve
Saat 14: 2 beyaz peynir,4 zeytin, yeşillik 1 dilim ğekmek çay
Saat 17: 10 erik
Saat 20: 8 yemek kaşık etli türlü Yoğurt salata
Aralarda maden suyu form çay bol su
5 kilometre yürüdüm
Tebrik ederim23.05 menü
14: 2 etimek , 2 kibrit K süzme peynir, 4 zeytin, yeşillik
16: 10 erik
18.30 ton balıklı salata
19.50 : bir ince dilim karpuz