- 27 Haziran 2020
- 191
- 684
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.241
72yi görünce artık bi dur dedimBir süre devam ettim evet, 3 gün yaptım fakat eski irademi toplayamıyorum if düzenini oturtamadım
MerhabaTbrk ederimmm
MerhabaMerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım daha önce 34 kilo vererek hedef kiloma ulaşmıştım ama sonra hamilelik emzirme filan derken verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım malesef şimdi yeniden başladım pazartesi günü 116 kilo ile bugün itibari ile 113 kiloyum var mı benim gibi yeni başlayanlar birbirimize destek olalım
grubu kuran bayan aktif değil galiba aslın yapmak isteyenler toplanıp bir fotum açabilirz.hep beraber ielrleriz.Merhabalar bende aralikli oruç uygulamak istiyorum . Grup çalişmasiyla daha motive ilerleyecegimi düşünüyorum. Gruba dahil olmam için yapmam gereken seyler var mi ? Nasil ilerleyecegiz?
Tamam nasil ilerleyecegiz .? Ben dahil olmak isterim.
yaa hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun :)Herkese merhaba ben bu sayfa sayesinde 10 kilo vermiştim düğün için evlendim çocuğum oldu şimdi yeniden başladım inşallah yine burda destek olarak yaparım
aynen şimdi doğum kilolarını verme derdindeyim aynı yine su orucu vs devam 73 ile başlamıştım şimdi 65 kiloya düştüm hala devam inşallah hedef 58 sende durumlar nasılyaa hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun :)
ben seni takip eidyodum su orucu yaparken düğüne yakındı galib a di mi :) çok özenmiştim :)
Ben de bişeyler deniyorum canımaynen şimdi doğum kilolarını verme derdindeyim aynı yine su orucu vs devam 73 ile başlamıştım şimdi 65 kiloya düştüm hala devam inşallah hedef 58 sende durumlar nasıl