Kızlar selam
Umarım herkes iyidir bugünün pazartesi olduğunu bile farketmedim desem
maalesef bende haberler çok iyi değil kayınvalidem hastalandı kalp ve şeker var ve bize geldi ben bakıyorum üstüne üstlük çocuk da grip oldu günlerdir hastane ev vs ne uyku ne bir şey
eşim de şehir dışında hersey bana kaldı maalesef ondan giremedim kaç gündür
Bugün liste hazırlayabilmeM mümkün değil şu vakti zor buldum sırf sizi habersiz bırakmamak için girdim
yakın vadede de gidecek gibi durmuyor Allah sağlık versin tabi de bir anda bütün düzen hersey değişti çok zor
yani girmezsem gelemezsem bilin istedim ve ne olur kusura bakmayın hakkınızı helal edin fırsat bulursam gireceğim ama çaresiz vaziyetteyim
Lütfen sizlerden ricam diyetleri bırakmayın burada olayımız sadece liste değil bunu unutmayın . gücümüz yettiğince birbirimizi destekleyelim konumuz devam etsin ve hedeflerimize ulaşalım
Beni bir süreliğine affedin ama olur mu arada girmeye çalışacağım ve aklım sizde
Bu durumda listeye yeni katılım yapamayacağım bir süre çünkü mahcup olmak istemiyorum takip edemeyeceğim için ama bence yine herkes pazartesileri bildirim yapsın aynı gün olunca motivasyon oluyor gibi düşünüyorum
tabi ki konu her zamanki gibi herkese açık olacak faydalanmak isteyen herkes uğrayabilir