Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Iyi geceler bugun yesil cay sut detoksu yaptim.
10 da 1 bardak yesil cay sut zencefil tarcin ictim .
10.30 da bi tane kucuk salatalik 3 dilim domates
12.30 de bi bardak yesil cay sut detoks
13.15 te 3 kasik yogurt bi tane ceviz ici ile bir kucuk yesil elma .
16 00 da yesil cay sut
16.40 da iki tane kucuk salatalik 4 ceri domates i kesip 3 kasik yogurt uzerine pulbiber karabiber biraz limon .
Daha sonra aksam 10 da iki bardak yesil cay ictim sutsuz . Bide siyah kahve .

8000 yuruyus yaptim.

Selam canlar. Nihayet dün 10. Günüm bitti su orucunda
Bugün orucsuz ilk günüm
Sabah 2 bardak ev yapimi elma suyu
Ogle ayni
Aksam ayni
Spor yok
Yavaş yavas alıştırıyor sistemimizi aidin salih
Cok guzel menuleriniz var. Bazi arkadaşlar özellikle hic cıssız gidiyor. Yarin akla kara belli olacak. Insallah kim ne istiyorsa onu görür tartıda
Ben iyi verdimde bi mutsuzluk var üstümde yedikce gecer inşallah

Bugün orucsuz ilk günüm
Ogle ayni
Aksam ayni
Spor yok
Cok guzel menuleriniz var. Bazi arkadaşlar özellikle hic cıssız gidiyor. Yarin akla kara belli olacak. Insallah kim ne istiyorsa onu görür tartıda
Baya kilo vermişsiniz maşallah bu grup bu kadar sesiz mi genelde 🙂

Baya kilo vermişsiniz maşallah bu grup bu kadar sesiz mi genelde 🙂
Teşekkür ederim aslında hic böyle degiliz. Burayi ciddi anlamda canlandiran bir kac arkadas artik yazmaz oldu gelmiyorlar. Kaptanda gelemiyo bence en büyük etken bu. Kimse yazmayinca insanin yazasi gelmiyor. Kalite olarak seviyeli bir yer o anlamda grubumu cok seviyorum. Ama hareket ıstiyor insan.

Sizin sorunuzu alintilayacaktim bendr tam ama madem fazla sayfa gecmemis yazabilirim.
Bence duraklama döneminde 1 günlük yoğurt detoksunu 2. Önerim olarak tavsiye edebilirim.
Ilk onerimde şu duraklama döneminde sanki hic öyle bir sey olmuyormuş gibi düşünerek ayni dikkatli beslenmeye ve spora devam etmek gerekiyor. Vücut direndikce sende diren. 1 hafta zsyiflamayacagini bil. Ama sakin deyim mutsuz umutsuz olma. O direnci kıracaksın sadece sen vucudundan daha inatçı ol canım

Teşekkür ederim aslında hic böyle degiliz. Burayi ciddi anlamda canlandiran bir kac arkadas artik yazmaz oldu gelmiyorlar. Kaptanda gelemiyo bence en büyük etken bu. Kimse yazmayinca insanin yazasi gelmiyor. Kalite olarak seviyeli bir yer o anlamda grubumu cok seviyorum. Ama hareket ıstiyor insan.
Anlıyorum sadece ıf mi yaptınız peki

Anlıyorum sadece ıf mi yaptınız peki
Evet Hep aralikli oruç yaptim ben. Ama sen benim nefsime en hakim oldugum anlarima denk gelsin gecen ay artik kendimden bıktım cipslere filan döndüm artik dusunsene. Ya hep yemek istedim hep. Hem kendimi tutuyorum hem yiyorum ne Yaptigimda belli degildi. Bu su orucu ruhen cok iyi geldi bana.

Evet Hep aralikli oruç yaptim ben. Ama sen benim nefsime en hakim oldugum anlarima denk gelsin gecen ay artik kendimden bıktım cipslere filan döndüm artik dusunsene. Ya hep yemek istedim hep. Hem kendimi tutuyorum hem yiyorum ne Yaptigimda belli degildi. Bu su orucu ruhen cok iyi geldi bana.
Doğrudur iki gün önce bende de yemek yeme krizi patladı bi türlü doyamıyordum karar verdim 70 bana göre değil hiç en azından 60 ı görsem vücut olarak daha iyi hissedicem ama işte eşim sürekli cips yiyo çikolata felan bende öyle bakakalıyorum sabah ona kahvaltı hazırlıyorum patates kızartması kaymak bal felan içim gidiyor tabi tutuyorum kendimi bi şekilde oyüzden buraya döndüm motive olayım diye yoksa yanımda bi yiyiciyle olcak iş değil

Doğrudur iki gün önce bende de yemek yeme krizi patladı bi türlü doyamıyordum karar verdim 70 bana göre değil hiç en azından 60 ı görsem vücut olarak daha iyi hissedicem ama işte eşim sürekli cips yiyo çikolata felan bende öyle bakakalıyorum sabah ona kahvaltı hazırlıyorum patates kızartması kaymak bal felan içim gidiyor tabi tutuyorum kendimi bi şekilde oyüzden buraya döndüm motive olayım diye yoksa yanımda bi yiyiciyle olcak iş değil
Ahhh ahhh eşler öyle benim yasim 38 ama 2 üniversiteli çocuğum var:) erkenci kuşum anlayacağın. Eşim az yer ama herseyi sık sık yer. Neler yiyolar neler. Valla bugün tavuk sote mercimek köftesi pilav sabah borek hic ama hic yiyemoyorum. Hafta ici rahat ediyim diye gecen pazar kahvalti dahil 6 cesit yemek yaptim düşün bide su orucundayim:)) hafta içini saymayim.. ama sonuc güzel iste sukurler olsun veriyorum valla tartidan daha lezzetli degil hiç biri. Sende sabret 3 ay sonrayi düşünsene. Ama yavas verirsen olacak o 3 ay sana 5 ay.. off sıkılıyo insan. Çok acıkınca direk salata ye. Yesillik ye sık limonu. Pul biberli yoğurt ye üstüne su ic. Cok fark eder

Merhabalar
İlk ogunde 2krep zeytin peynir seklinde kahvalti yaptim
Ara da yulaf lapasi
Aksam da firinda patatesli baget ve limonata ile kapanis yaptim
Krep tb unuylaysa güzel. Ama aksami ya salata yada yogurtla kapatsan daha iyiydi canim

Selam kızlar. Dünkü menüm
Kahvaltı Menemen, peynir, zeytin, ceviz
Akşam balık ve salata
Spor pilates
Bugün ki menüm
Sebzeli kıyma, peynir, zeytin ve ceviz
Akşam Tarhana çorbası, barbunya ve 4 Kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt

Bugün orucsuz ilk günüm
Ogle ayni
Aksam ayni
Spor yok
Harikasın. Tebrik ediyorum seni canım. Yarın için kendi kilomdan çok seninkini merak ediyorum inan. Bu hafta boyunca gayet güzel gittim. Spor başlangıç olduğu için biraz az oldu ama. Umarım sonuna kadar böyle istikrarlı olurum ve senin gibi fazla kilolarımdan kurtulurum.

Kizlar inste şeyda emiroğlu fit_günlük belkide biliyorsunuzdur bilmeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Menüleri normal dışı harika
Beste harikasin azmine hayran kaldım bütün detayları anlatirsan valla süper olur ben bugün niyet edecem ilk deneyimim olacak kaç gün yapayım ıngiliz tuzu falan almadım 3 gün uygun olurmu gaza geldim

Dün kahvalti yarım krep
Peynir zeytin salatalik domates roka
Akşam çökertme kebabı yaptım patatesi çok az aldım tabağına
Mercimek çorbası

Bugün sucuklu yumurta roka salatalik peynir zeytin
2dilim ekmek

Akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak
1kaşık un helvası
2 kaşık soğan yahnisi
Suyu iki gündür icemiyorum 1lt az geçiyor
Bolca temizlik spor yapamıyorum

X