Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Menüm

14. 00 da iki haşlanmış yumurta, 1 parca peynir, domates salatalık bol yeşillik
18.00 de tavuklu mantarlı yemek ve 1 bardak ayran
Aralarda 2 incir 2 ceviz türk kahvesi bol su
17750 adım yürüyüş ve 1 saat reformer pilates🥰
Ben gecen gun bir kadinla tanistim inanilmaz fit ve hos biri. 65 yasindaymis kimse inanamadi. Ve 45 yasindan beri bir ogun beslendigini söyledi. Ben de bu olayı araştırırken bu güzel sayfayı buldum. Bu olayı hayat boyu sürdürmek gerek kendi iyiliğimiz için galiba🥰🧿
Afiyet olsun spor da menü de 👍🥰
Ne güzel bir tesadüf olmuş böyle insanların olması insana azim veriyor
Gerçekten az yemek dinç tutuyor o kesin 🤩😍

Afiyet olsun spor da menü de 👍🥰
Ne güzel bir tesadüf olmuş böyle insanların olması insana azim veriyor
Gerçekten az yemek dinç tutuyor o kesin 🤩😍
Ama siz de süper bir kaptansiniz. Herkesi motive etmeniz kibarliginiz ve ictenliginiz gerçekten mükemmel. 65 değil 60 olasiniz insallah🥰🧿🙏

Ayyy canımı çektirdin arkadaşım bayadırda atlamıyorum bende akşama ip atlayım inşallah hoş turşu kuracam ama vaktim olur herhalde :KK49: :KK49: bir kerede kaç kere atladın birde kaç gün devam etmiştin faydasını görürken.. ip atlamanın en büyük avantajı fazla vakit istememesi o yüzden seviyorum bende sırf...

Doris Hofer videoları çok iyi bir ara ben çok yapardım eğlenceli geliyordu bana. ama şuan yapmıyorum yapmadıkça yapmamaya alışıyo sanırım insan. sadece plates değil fitnıs kardio hepsini yapıyo aslında hepsi var. ve kendi zamanına göre 25 dk. 1 saatlik videolarıda var. 25 dk.da 500 kalori yakımı tarzında. ben çok beğenirim onu.
basenlerini her gün düzenli olarak yan yatıp cenin pozisyonu gibi durup 300 er defa bacaklarını aç kapa ile nerdeyse tamamen eriten bir arkadaş vardı canım. istersen bunuda uygulayabilirsin.
Bu aralar çok atlamıyorum ama en az 1000 atlamak gerek sanırım ben 1500 atlamaya çalışıyordum
Basen egzersizine baya şaşırdım deneyeceğim en kısa zamanda 20 günde etkisini görürüz heralde
bu arada bu günde 300 er defa bazen eritme hareketini 30-40 gün yapmıştı. bir planla başlayabilirsin. tv seyrederken bile olur ayrıca vakite ihtiyacında yok. 40 akşam yapabilirsin.. bir başta birde sonda ölçüm yap canım.
30 40 günde olur yeter ki erisin 🙈😂

Bu haftaki tartıdan çok ümitli değilim artı çıkmasam yeter 😖😂

İyi geceler diliyorum herkese. Bugün 19/5 yaptım.
14:50 1 fincan sütlü soğuk kahve, 3 tane ceviz, 10 tane üzüm
19:30 tarhana çorbası, mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 3 servis kaşığı börülce salatası.

2,5 litre su. Bugün egzersiz yapmadım dinlenme günümdü.

Herkese mutlu haftalar diliyorum ve gunaayyyddiiinn güzel bayanlar 🙂 ben grupla aynı gün olmasa da her pazartesi kilo paylasimimi yapıyorum. Çarşambadan beri hastaydım ve birşey yiyemedim daha fazla kilo verdim bir haftada 2 kilo 200 gr gitti. Gecen hafta çarşamba 93 tum suan 90.8 kg geliyorum 💃💃💃💃💃
Dediğim gibi ben 96 ile başladım aslında bu aralıklı oruca gruba sonradan dahil oldum. Çok şükür 6 kilo vermiş görünüyorum şuanda ☺️🙏
Burada verilmiş kiloları paylaşmak çok güzel hem zorlananlara örnek oluyordur hem de bizi motive ediyor 😊 bu hafta aha fazla verebilme ümidiyle diyorum artık. Herkesin azmi çok güzel bu arada çok teşvik edici. Ve kızlar aralıklı oruç benim uygulayabildigim en kolay beslenme şekli oldu hayatımda. Ve ilk kez başarılı olarak kilo veriyorum 🙏 😄💕💃

Günaydın kızlar 😍
Harika bir pazartesi boool eksili bir gün diliyorum 🙏🤩

Bu hafta : 71.5
Geçen hafta:73
Fark :-1.5

Evet aldığımı vermişim sayılır 71 idi ara vermeden evvel az kalmış oraya umarım bu hafta da düşüş devam eder 🙏😍

merak ediyorum sizleri de umarım herkes güzel sonuçlarla gelir 🙏🥳

Selam canlar 🌞🌺 🌸
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta: 68.5
Fark:1
Bugün regl günüm daha olamadım bence daha fazla verdim ama tartıya yansımadı 😁 ya da bana öyle geliyor ben öyle olmasını istiyorum 🤣🤣
Süper tebrikler 🤩 bence regl sonrası daha fazla olduğunu göreceksin genelde öyle oluyor çünkü 😍
Günaydınlar🧿
Kilom 59.6
Haftaya eksiler görme dileklerimle
Çok güzel bir hafta olsun hepimize🙏🥰
İnşallah haftaya bekliyoruz düşüşü 🤩😍
Herkese mutlu haftalar diliyorum ve gunaayyyddiiinn güzel bayanlar 🙂 ben grupla aynı gün olmasa da her pazartesi kilo paylasimimi yapıyorum. Çarşambadan beri hastaydım ve birşey yiyemedim daha fazla kilo verdim bir haftada 2 kilo 200 gr gitti. Gecen hafta çarşamba 93 tum suan 90.8 kg geliyorum 💃💃💃💃💃
Dediğim gibi ben 96 ile başladım aslında bu aralıklı oruca gruba sonradan dahil oldum. Çok şükür 6 kilo vermiş görünüyorum şuanda ☺🙏
Burada verilmiş kiloları paylaşmak çok güzel hem zorlananlara örnek oluyordur hem de bizi motive ediyor 😊 bu hafta aha fazla verebilme ümidiyle diyorum artık. Herkesin azmi çok güzel bu arada çok teşvik edici. Ve kızlar aralıklı oruç benim uygulayabildigim en kolay beslenme şekli oldu hayatımda. Ve ilk kez başarılı olarak kilo veriyorum 🙏 😄💕💃
Ay çok teşekkür ederim 😊😊💕 önemli değil ne kusuru kaptan 🤗
Bu hafta 90.8 olduuumm 💃💃💃💃
Canım tebrikler süper 🤩😍
Artık 8 ler çooook yakın devam 👏🏆

Merhabalar. Aranıza katılmak istiyorum müsaadenizle. Suan 104.7 kiloyum boy 171 . Tam bir ay önce 110 kilo idim. Detoks ve leslile bu kadar verdim. Ama 104 te durdum. Detoksj bitirdim ama yediklerime öğünler ime dikkat ettim alışkanlık oldu. Sağlıklı beslenme. Şimdide aralıklı oruca baslamak istiyorum. Mesajlarınızı okyacagım :KK37:

Herkese günaydın... :KK24:
Hafta sonu hiç giremedim nete.. sürekli dışarda geçti. ama bu sabah tartıldım da geldim tabiki..:KK39:

Bu hafta : 75.2 kg
Geçen hafta : 76 kg
Fark : -800 gr
Cuma Günü 74.9 görmüştüm halbuki.. :KK43: ama hafta sonu biraz yemeli içmeli gezme oldu. onun etkisi sanırım.. :olamaz:

Afiyet olsun yürüyüş İçin 👏🥰

Afiyet olsun neyse sporun da var canım üzülme 🥰
Börek konusunda ben de öyleyim ağzıma değdirirsem durduramıyorum kendimi
Aylardır yemedim bakalım nereye kadar 🙈

Bekliyoruz 🥰

Afiyet olsun 🥰

Valla Allah kolaylık versin zor tabi gece çalışmak umuyorum haftaya daha düzene girer 🥰

Aynen öyle bazıları enerji emici valla dikkat etmekte fayda var.
kendine zaman tanı düzene dönersin sadece biraz inat, ilk başlangıç günlerine bak seni be motive etmiş onları okumak görmek işine yarayabilir 🥰

Geçmiş olsun canım ve afiyet olsun
Ve gözü kalanın gözü çıksın 🧿🙈

Süper 👏 bekliyoruz devamını 😍

Afiyet olsun canım 🥰

🙏🤩😍 sana da insallah senden iyi rakam gelecek bence 🥳

Afiyet olsun spor süper 👏🥰
Canım evdekiler ile yapamıyorsan belki başka güne planlarsın haftalık açlığı ne dersin ? Yapamadım diye insan sinir oluyor evdekiler yüzünden etkilenince kendimden biliyorum 🙈

Sanirsam mevsimsel biraz da . Havalar da sogudu iyice burda . Boyle bi ruhum darlaniyo bazen . Ama toparlarim ben 😊

X