Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

cok gecmis olsun canim.dikkat et.kendini biraz sıcak tut.sıcak seyler iç.nane limon hem mide bulantini azaltir hemde ısıtır seni.
ayagindan corabini cikarma.
bende dün yumurtlama günümdeydim.
bende yumurtlama çok feci geciyor.
bide sabah halı yikamistim.akşam üstü bi sanci bi mide bulantisi fena oldum.geceye kadar kıpırmadan cekyatta uzandim.
bu dönemleri aslinda hic bisey yapmadan kendimizi sıcak tutarak geçirmeliyiz.

Ben bugun bisi yapabilecegimi sanmiyorum . Regl 1. Gun . Halsizlik agri sanci bas agrisi mide bulantisi hepsi mevcut . Uzun orucu bile tutabilecegimden emin degilim . Daha 1 yudum su bile icemedim bulantidan . Sen dedigim gibi cok zorlama kendini . Yapabildigin kadar cok zorlamadan . Alistikca daha uzun ve kolay yapacaksin zaten .

tamam canim.benimde bugün topugumda topuk dikeni olmuş basamiyorum ustune.
sende kendine iyi bak.kilo nasilsa verilir.spor nasilsa yapilir.iyi olduktan sonra.
kendini aç bırakma.çorba yapsin esin sana
iç de miden rahatlasin.
tekrar gecmis olsun tez vakitte.

yaaaa çok alemsin.. çok güldümmm... insan senin yanında yaşlanmaz valla...

Aman benim koca da ne corba yapar dur ben bisiler alip geliyim der hemen birak corba yapmayi yumurta kirmaya eriniyo adam

Aman benim koca da ne corba yapar dur ben bisiler alip geliyim der hemen birak corba yapmayi yumurta kirmaya eriniyo adam
benimkiyle ayniymis.belki bi ihtimal esin benimkine benzemez diye yazdim oysa
benimki de kesinlikle yapmaz.1 bardak su bile getirmez.benden ister.
işte kv lerin yaptiği bu.aman oğlum bi is yapma.sizi boşuna mi evlendirdim diyordu.sonuc bu.

Menüm 20/4
Harika bir smoothie tarifi buldum, asla detox moduna sokmuyor çok lezzetli ve doyurucu
İçinde Bol antioxidan, Protein, lif ve sağlıklı yağ var
300ml kefir,2yk donmuş çilek yaban mersini böğürtlen karışımı ,2 yk yulaf,2 kk keten tohumu..geçir robottan miss
Akşamada brokoli çorbası yaptım.. blondeaddict kaptanım oazartesi 66 lı rakam verilecek.. isterse 66.9 olsun

spordan geldim bardağa dökerken kenarımada geldi, sunuma baklayın :)

Canım geçmiş olsun üşütmek de mitten de fena dikkat et kendine eziyet etme sonra yapabilirsin

kesinlikle katılıyorum açlık zor gibi geliyor ama bi eşik aşılınca beyin daha iyi çalışıyor daha doğru sakin kararlar alıyorum ben
Afiyet olsun canım görüntü de tarif de muhteşem
Bence 66 lar kesin pazartesiye

slm.canlar.
uzun oruç yapanlara kolayliklar diliyorum.umarim güzel sonuclar görürsünüz tartida.
gelelim benim bugünku menume

saat 11.30 da
2 lokma kepek ekmek
4 zeytin
50 gr lor
yarim avuç dut kurusu
sekersiz cay
1 seftali
3 murdüm eriği

saat 15 de
3 armut ( cocuk armutlari yarimladi atti.yoksa bu kadar yemezdim)
yarim avuc yer fistigi

saat 16.10 da
1 kücük tabakta kıymalı türlü
mutfak kapandi.
bugün
leslie 30 dakikalik yaptim
chole ting 8 dakika yapabildim.
biraz mekik ve twister yapacam akşama doğru.
40 dakika da yürüyüş.

Yok benimki cay yapar kahve yapar su getirir ama yemek isine asla girmez gider disardan alir

Zaten orucu bozdum baskanim ama bisi de yiyemiyorum dogru duzgun . Icim almiyo . Tv de gordugum herseyi istiyorum ama mide bulantisindan bisi yiyemiyorum .

merhaba canlar
dün itibari ile regl oldum
muhtemelen pazartesi daha bir azalış görürüm tartıda
bebiş istiyoruz adet olduğuma mı üzüleyim , tartıda az çıkacağımamı sevineyim bilemedim
menülerime dikkat etmeye çalışıyorum
hiç yazamadım 2 haftadır düzenli , çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum
ama bugünden itibaren daha düzenli yazacağım inşallah
akşam günün menüsünü iletirim

Afiyet olsun canım
Sporlar gayet iyi görünüyor
Canım Allah hayırlısını versin
Her şeyin bir zamanı var en güzel şekli ile rabbim versin İnşallah

Herkese merhaba
11:00 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim pastırma
14:00 1 türk kahvesi 2 küçük parça %70 kakaolu bitter çikolata
18:00 fırın mücver 1 ince dilim yanına yoğurt
Bugün spor yapamadım malesef
2 litre su içtim, 1 tanede sade soda

Bugünün menüsü
14: peynir zeytin çok az reçel sebzeli krep çay
Akşamüstü de tatlı yedim hatta fazla kaçırmış olabilirim bu ara ip atlayamadım yarından itibaren tekrar atlayacağım basenleri biraz daha inceltmek için tavsiyeleriniz varsa alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…