- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.061
Moralini hiç bozma cnm yapabildiğin kadarıyla geç yemeye odaklan bende dün gece en son 23.00 gibi üzüm yedim 24 saatlik oructayım. niyetim de yarın bu saate kadar tutabilmek.Herkese günaydın..
Dünkü menüm:
11.30 : klasik kahvalti ama beyaz ekmek yedim birazcik..
20.00 :1 tabak fasulye diblesi + 2 ad. tavuk şnitzel ketcap ve mayonez ile maalesef..
Gun icinde de cikolata parcalari atmış olabilirim agzimayerken iyiydi de suan moralim cok bozuk..
Bugun mümkün olduğunca gec yiyecegim.. suana kadar sadece su içtim.. birazdan sade kahve icerim..
kakaolu kahvenin yağ yaktırdığını okumuştum:) tarçını da denerim ne kadar atıyoruz?Selamkakaolu da güzel ama Bir de tarcin li dene. Istahi güzel dengeliyor.hatta cayima bile cok az kabuk tarcin atixorum.
yine de yediklerine dikkat et canim.ağzina biseyler atma stresten.kolay gelsin.merhaba kızlar ben çok yoğunum bu hafta bakamıyorum hiç buraya rejimide yapamıyorum doğru düzgün yoğun stresden kendime gelemiyorum iş biyandan hazırlıklar bi yandan bu haftayı rejimsşz kilo almadan atlatıyım yeter artık planım bu bildirim yapamazsam kusuruma bakma başkanımblondeaddict düğün telaşı beni çok gerdi yoruyor
sabah kahvalı 09:30 da yarım avakado, 1 domates, 1 salatalık,5 zeytin, tam buğday ekmek, haşlanmış yumurta
öğlen ise 15.00 de yiyorum 3 köfte 4 kaşık z.yağlı fasulye, yeşil salata
akşam ise 19:00 da yarım kase yoğurtlu yulaf kepeği
sizce doğru mu gidiyorum. bu şekilde olur mu ?
Valla başarabilene super 24 saatlik oruç..Moralini hiç bozma cnm yapabildiğin kadarıyla geç yemeye odaklan bende dün gece en son 23.00 gibi üzüm yedim 24 saatlik oructayım. niyetim de yarın bu saate kadar tutabilmek.
Hadi bakalım ne kadar dayanak o kadar iyi cnmValla başarabilene super 24 saatlik oruç..bende bu saate kadar yemedim bisey.. sadece kahve ve su içtim. 24 saat olmasa da 20 saati bulacak sanırım benim oructa..
Hadi bakalim.. ama ben aciktim sankiHadi bakalım ne kadar dayanak o kadar iyi cnm