- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.742
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.481
Hosgeldin canimOnu okudum ve öyle gelmek istedim zaten. Cok güzel kilolar vermissiniz benimde cok ihtiyacim var. Pazartesi tartilip baslangic kilomu yazarim.
Cok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagizHosgeldin canim
Dogru yerdesin
Çok güzel kilo veriyorlar
Bende yeniyim
Alışmaya çalışıyorum.
Günaydın sevgili ekibim
Canim Ben 2 ay normal diyet yaptım 6.200 gitti.Cok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagiz
Profilinde hesap detaylarından kilo cetveli hazırlayabilir sin istersenCok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagiz
Allah bağışlasın.Cok saolasin cnm. Cok ümitliyim. Dogum yapali 2 yil oldu. Emzirmeyi birakmaya calisiyorum. 2 oglum var baska cocukta düsünmüyorum. Artik sira eski fit halime dönmeye geldi. Hamileliklerimde cok kilo aldim, yolum cok uzun ama sizleri görüp motive oldum. Ins hep beraber basaracagiz
Sende hoşgeldin canım.Kizlar bende if yapmaya basladim. 10cu yakimda yarisiyorum. Hatta 4 gundur falan yapiorum sanirim 76.8 ile basladim bugun 74.7 yim saskinim. Ben nasil daha once boyle birsey yapmamisim. Konuyu arastirdikca dahada saskinlik icersindeyim. Boyozumu gevregimi dondurmami herseyimi yedim halbuki. Hatta bilmedigim icin strese gireidm acaba daha cok kilo alirmiyim bunları yerken. En en cok ta sasirdigim biz vucudumuza eziyet ediomusuz ya yiyerek
Gecmiste eliptik bisikletim vardi o eskidi simdi yenisini alacagim ins... Saolasin cnm...Canim Ben 2 ay normal diyet yaptım 6.200 gitti.
Bu ay if yapıp sonucu karsilastiricam.
Spor yap çok önemli
Leslie boosted var çok etkili
Tempolu yürüme imkanın varsa yürü
Eliptik bisikleti n varsa çevir gitsin
Yarin tartilip hazirlayacagim cnm insallahProfilinde hesap detaylarından kilo cetveli hazırlayabilir sin istersen
Tsk ederim. Kilo vermeyi cok istiyorum. Biliyorum emek vermeden basaramam. Yardimlarinizla ve cabalarimla basaririm umarim.
Evet cnm cok haklisin her zmn tartida görmüyoruz farki incelmekte önemli. Spor olarak ne yapiyorsun ne önerirsin bana?Ben 5 haftada 8.2 Kilo verdim . Basladigimda 87.7 kiloydum . Ama sporla beraber yaptim . Ve sadece belimden 10 cm inceldi gobegim de 12.5 cm inceldi . Sporla beraber yaptiginda tartida eksi gormesen bile vucudunun incelmesini fark ediyorsun . Benim sana tavsiyem her hafta vucut olculerini de yaz . O daha cok Motive ediyo insani .
Leslie boosted walk yapiyorum ben sabahlari arkasindan 20×2 mekik 20×2 squat 30 sn×2 plank . Aksamlari da bazen yarim saat bazen 1 saat eliptik arkasindan gene ayni hareketler . Bunlar benim sabit sporum . Gecen 2 hafta boyunca chloe tingin 2 haftalik incelme programini da ekledim. Yada bazen direnc bandi veya jimnastik cubuguyla da yapiyorum . Ama baslangicla sadece leslie ve eliptik vardi . Zamanla arttiriyorum .Evet cnm cok haklisin her zmn tartida görmüyoruz farki incelmekte önemli. Spor olarak ne yapiyorsun ne önerirsin bana?
Yarini bekleme erteleme derimKızlar yarın başlamak istiyorum ben de. Tahıl ve baklagil önermiyosunuz değil mi? meyve de 1 porsiyon öneriyosunuz sanırım
Sporun bayagi güzel cnm eminim zayiflaman üzerinde fazlaca etkisi olmustur. Suanda eliptik bisikletim yok arastiriyorum kisa zamanda edinecegim insallah. Gecmiste voitin eliptigini kullandim artik cok ses yapmaya baslamisti tasinirken kiraciya biraktim öyle geldim. Suanda ip atliyorum leslie yapmaya baslayacagim. Bugün ilk günüm insallah bu motivasyonla devam ederimLeslie boosted walk yapiyorum ben sabahlari arkasindan 20×2 mekik 20×2 squat 30 sn×2 plank . Aksamlari da bazen yarim saat bazen 1 saat eliptik arkasindan gene ayni hareketler . Bunlar benim sabit sporum . Gecen 2 hafta boyunca chloe tingin 2 haftalik incelme programini da ekledim. Yada bazen direnc bandi veya jimnastik cubuguyla da yapiyorum . Ama baslangicla sadece leslie ve eliptik vardi . Zamanla arttiriyorum .
Teşekkür ederim başkanım inşlalah ya 63 çizgisi kırılma noktamda şükür kırdım şimdi hedef 60 çizgisiii yola devam beraberGünaydın kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum yarın tartı günü
Ay güzel haber
İnşallah gerisi gelsin
60.saatteyim şaka gibi sıfır açlıkkendimden şüpheleniyorum gece uykudayken kaçamak yapıyorum heralde
Canim benim bazi kotu aliskanlikalarim vardi mesela gunde 1 bardak su icmek gibi. Su icmessem mesela bir kac gun aliyorum kilo. Ben bide insulun hastasiyim ilacimi duzenli iciyorum eskiden asla icmezdim.Sende hoşgeldin canım.
Eskiden nasıl besleniyor dun ki?
Kalori hesabı mi?
Akşam yemeği ve sabah kahvaltı arası kaç saat açlık süren olurdu normal diyet yaparken?
8 kiloyu kaç ayda verdin if ten önce?
Kilo gecmisini guncellesen herkes gorebilir cok iyi olurSporun bayagi güzel cnm eminim zayiflaman üzerinde fazlaca etkisi olmustur. Suanda eliptik bisikletim yok arastiriyorum kisa zamanda edinecegim insallah. Gecmiste voitin eliptigini kullandim artik cok ses yapmaya baslamisti tasinirken kiraciya biraktim öyle geldim. Suanda ip atliyorum leslie yapmaya baslayacagim. Bugün ilk günüm insallah bu motivasyonla devam ederim