- 21 Ekim 2019
- 5.165
- 25.546
- Konu Sahibi blondeaddict
- #2.941
Süper yapıcamSana cok nasil bir egzersiz soyleyim oturdugun yerde karini icine cek birak cek birak gobek yaglarina faydasi oluyo .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper yapıcamSana cok nasil bir egzersiz soyleyim oturdugun yerde karini icine cek birak cek birak gobek yaglarina faydasi oluyo .
Allah şifasını versin ogluşuna sanada güç kuvvet versin canım benimSende kendine bi Liste yap gunde kac adim attin kac kalori yaktin kac kalori aldin ne kadar spor yaptin ne kadar su ictin. Her gun bak onlara . Yaptiklarin somut olarak goz onunde olunca emegine kiyamiyorsun . Bide benim azmim oglumdan oturu . Benim oglum ozel gereksinimli bi cocuk . Suan tedavisi olmayan bi kas hastaligi var ve herseyi ben yapmak durumundayim . O yuzden once zayiflamam sonra kaslarimi guclendirmem lazim ki buyudukce kaldirip indirmekte zorlanmayayim diye suan cok kucuk 1.5 yasinda ama 2 sene 3 sene sonra agirlasacak . Yani bendeki sebep i bi dilim pastadan cok cok daha kiymetli ❤
Dün internet sıkıntısı olmuştu tam yazacakken menümü. Sonrada yazdım sanıp unutmuşum
10: salatalık, 1 poğaça sade (ev yapımı), lor peyniri, 2 yumurta
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma, 1 ceviz
15: karpuz
19: 1 tabak patates yemeği, 4 5 kaşık bulgur
Allah şifasını versin ogluşuna sanada güç kuvvet versin canım benim
canım merhabaDün internet sıkıntısı olmuştu tam yazacakken menümü. Sonrada yazdım sanıp unutmuşum
10: salatalık, 1 poğaça sade (ev yapımı), lor peyniri, 2 yumurta
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma, 1 ceviz
15: karpuz
19: 1 tabak patates yemeği, 4 5 kaşık bulgur
Merhaba Hoşgeldiniz ilk sayfa ilk postu okumanızı rica ederim. Listeye katılım için kurallarımız ekli dosyada 1 hafta katılım ve deneme süremiz varDevam ediyorum :) yaşım 30 boyum 1.66, hedef kilom 60
Dün kahvaltıda bir haşlanmış yumurta ve kaşar peynir yedim, akşam yemekte bir pirzola, yagsız salata ve yulaf kepekli yoğurt yedim
En azından denemiş oldun -400 az değilGünaydın kızlar
Hurma yoğurt tecrübemi -her ne kadar tamamlayamasam da- paylaşmak istedim
Dün sabah 82,400 gelmiştim bu sabah ise 82,00 geldim ama devam etmeyeceğim edemeyeceğim cidden çok kastı. Ama denemek isteyen olursa dayanabilirseniz yapın derim en azından giden çdem de olsa vücudunuz hafifliyor. Benim kronik kabızlığım var ilaç almadan düzenleyemiyorum hurma ligli fln dediler ama daha çok kastı bağırsaklarımı.
Bugün daha yemedim 2 saat spor -750kcal ve 500 ip atlama yapıp 2 lt suyumu içtim şimdilik
çok geçmiş olsun canım ....Sende kendine bi Liste yap gunde kac adim attin kac kalori yaktin kac kalori aldin ne kadar spor yaptin ne kadar su ictin. Her gun bak onlara . Yaptiklarin somut olarak goz onunde olunca emegine kiyamiyorsun . Bide benim azmim oglumdan oturu . Benim oglum ozel gereksinimli bi cocuk . Suan tedavisi olmayan bi kas hastaligi var ve herseyi ben yapmak durumundayim . O yuzden once zayiflamam sonra kaslarimi guclendirmem lazim ki buyudukce kaldirip indirmekte zorlanmayayim diye suan cok kucuk 1.5 yasinda ama 2 sene 3 sene sonra agirlasacak . Yani bendeki sebep i bi dilim pastadan cok cok daha kiymetli ❤
Ayyyyy benim de öyle yaaaaaa dün oruç saati içerinde canım acayip ekşili yeşil salata istediçok geçmiş olsun canım ....
aynen öyle emek verince insan daha dikkatli oluyor , birde ben kendimi şöyle kandırıyorum akşam canım bişey mi istedi oruç saatinde... ada bekle yarın sabah saat 11 olsun yersin diyorum hatta içimden kesin yiyecem diyorum ama sabah olunca o istek kayboluyor
Maşallahhh ya 47 dakika kardiyo nasıl yapıyorsunSelam herkese
Sporumu 50 dk eliptik 47 dk kardiyo yaparak bitirdim iki gündür 2 litre su tüketiyorum yağ yakmak için şart araştırmalar bunu söylüyor 20/4 orucumu saat 13.12 de açtım blondeaddict sana bir tablo gönderiyorum protein karbonhidrat oranları nasıl iyimiEki Görüntüle 2660071 Eki Görüntüle 2660071
aralıklı orucun avantajı bu aslında canım isterse tadımlıkta olsa yeme saatinde yiyebiliyoruz sonra yine oruç devam ediyor... ben ara öğünüde kaldırdım bugün bir hafta böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecekAyyyyy benim de öyle yaaaaaa dün oruç saati içerinde canım acayip ekşili yeşil salata istedi
Bende sabahı beklemeliyim dedim ve sabah bolllllll bollllll salata yedim peynirle birlikte
Ayyy hadi bakalım inşallahhh güzel kilolar veririz ben bazen vücudu şaşırtmayı seviyorum arada ara öğün yapıyorumaralıklı orucun avantajı bu aslında canım isterse tadımlıkta olsa yeme saatinde yiyebiliyoruz sonra yine oruç devam ediyor... ben ara öğünüde kaldırdım bugün bir hafta böyle devam edecem bakalım ne kadar fark edecek
bende beyaz çay içiyorum... kızımın arkadaşı geldi onunla oynuyor bende buralarda takıliyorum.. arkadaşım taşınıyor çocuğu bana bırakıyor iki gündür iyi oluyor kızıma da arkadaş oldu evde çok sıkılmıştı... iki gündür anne anne anne diyen beni sıkıştıran olmuyor hahahahSelam kızlar naşıyorsınuz bakalım kızım uyuyor bende kahve keyfi yapıyorım
İçmek isteyen buyursun
Beyaz çayı bende kullanmıştım ama çok değil dikkat ederek gitmişti kilolarbende beyaz çay içiyorum... kızımın arkadaşı geldi onunla oynuyor bende buralarda takıliyorum.. arkadaşım taşınıyor çocuğu bana bırakıyor iki gündür iyi oluyor kızıma d aarkadaş oldu evde çok sıkılmıştı... iki gündür anne anne anne diyen beni sıkıştıran olmuyor hahahah
protein candır , ne zaman o haftayı ful proteinle geçirsem güzel eksiler geliyor.. ama bezen bıkıyorum ama etten tavuktan balık zaten sevmem... bakliyatı seviyorum mercimek barbunya gibi ama onlarda yiyince midemde ağrı oluyor...Ayyy hadi bakalım inşallahhh güzel kilolar veririz ben bazen vücudu şaşırtmayı seviyorum arada ara öğün yapıyorum
Mesela bu hafta ağırılıklı olarak protein besleniyorum sporu da yapıyorum inşallah pazartesi güzel eksi gelir
seninde mi tek çocuk canım ? benim ki tek olunca sürekli benimleeee birde bıcır bıcır hiç susmaz 7 yaşındaBeyaz çayı bende kullanmıştım ama çok değil dikkat ederek gitmişti kilolar
Benim de geçenlerde komşum geldi küçük kızı var benim kızda hiç bana dokunmadı önceden üst katımda oturuyorlardı taşındılar keşke taşınmasalardı çok rahat olurdum valla
Ben sebze çok aramam fasulye ve patlıcan dışında proteine bayılırım kahvaltıda bile yerim o dereceprotein candır , ne zaman o haftayı ful proteinle geçirsem güzel eksiler geliyor.. ama bezen bıkıyorum ama etten tavuktan balık zaten sevmem... bakliyatı seviyorum mercimek barbunya gibi ama onlarda yiyince midemde ağrı oluyor...
Yok canım 2 kızım var büyük kızım 13 yaşında küçüğüm 2 ay sonra 2 yaşında olacakseninde mi tek çocuk canım ? benim ki tek olunca sürekli benimleeee birde bıcır bıcır hiç susmaz 7 yaşında
ayyy maşallah sen büyütmüşsün sıra diğer bıcırıkta büyük kız sana çok yardımcıdır...Yok canım 2 kızım var büyük kızım 13 yaşında küçüğüm 2 ay sonra 2 yaşında olacak❤❤❤❤